hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Bende aynı durumdayım hormon ilacı kullandığım halde sancılarım var. İlaç az gelio büyük ihtimal.günde 1 tane alıyorum sersem gibi yaptığı için.pazartesi doktora soracam bakalım ne dicek
peki arkadaşım bişeyler yemeyi denedin mi hiç...ben kalkıp ufak bişeyler atıyorum ağzıma bi de su içiyorum sonra geçmeye başladı ama üç defa uyandırıyor beni nerdeyse...bi söylediğimi sen de dene....canım bi de dr un söyleyeceklerini bana da yazar mısın sonra....

Bende aynı durumdayım hormon ilacı kullandığım halde sancılarım var. İlaç az gelio büyük ihtimal.günde 1 tane alıyorum sersem gibi yaptığı için.pazartesi doktora soracam bakalım ne dicek
benimki günde iki defa aldırıyor ve büyük bi ihtimalle iltihap ve aç kaldığımda oluşan ağrıdan öyle hissediyorum...

Ben Burdayım kuzum ya mide bulantıları başladı yine hayattan soğudum hiç keyfim yok valla sende ne var ne yok
oy canım bnde hala aynı çok şukur ıyıyım cok hafıf bulantı var bnde de ama oyle hayattan soğurmadı daha mınık mınık kıpırtılar iştah sıfır ılk başlar yıoduk durmadan arıcaz o gunelrı başlıo benımde sesınız solugunuz cıkmadı hiç merak ettım

Sağol canım ya dün sabahladim resmen bulantıdan . İnş senin ki çok hafif geçer ya gerçekten xok zormuş bu isler:/

Yok Canım benimki yemeyle geçmiyor gündüzde var çünkü.gece ağrılarım adet günlerimde daha yoğundu şuan uyandırmıyor mesela. Tabiki canım yazarım doktorun söylediklerini

Kızlar şimdi çıktım doktordan kesem görüldü. Bebek ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi. Nasıl geçer bir hafta Şuanda bi sorun yok dedi.
ne güzel işte allaha şükür arkadaşım herşey yolunda o 1 hafta geçer merek etme

kızlar bişey sorucam ya benimde mide bulantım bugün başladı 8+5 oldum bide iş yerinde yerimi değiştirdiler bulunduğum yer masamın olduğu yerde çok fazla kablo var bilgisayar yazıcı fotokopi wireless yani radyosyon dibimde saraçoğlu bi taş var demiş gece lambası gibi ondan alayım diyorum radyosyonu çekiyomuş bu dönem çok zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…