hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

tuz lambası cnm. bide kaktüs. kaktüs acayip radyasyonu çekiyormuş bilginiz olsun

subitkisi bihayaldi çok teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize. Doktor bide coraspirin verdi bana. Ama ben korkuyorum. İlk gebeliğini kaybedenlere veriyorlarmış. Bende bi sakıncı yokmu dedim. Olsa doktor verirmi dedi. Bide laf yedim biton. İşte güvenmeden olmaz ozman 9 ay boyunca doktora gitme. Vs. Hamililğinde coraspirin kullanan varmı acaba yada bildiğiniz :)

canım ben kimyasal gebelik yaptıktan sonra doktor bana bidaha hamile kalırsan mutlaka kullan demişti 1,5 sene sonra hamile kaldım başka doktora anlattım gerek yok ona coraspirin tek başına bi fayda sağlamaz iğnede kullan ozaman ama bi kaç düşükten sonra bunlar yapılır dedi bende içimi ferah tutuyorum vermediği içinde kullanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Selam kızlar nasılsınız bakalım birkaç gündür bakamadım ben kan verdiğim gün cok kötü olmuştum mide bulantısı baş donmesi şimdi eski halime geri döndüm şişlikten başka bişeyim yok aşağı yukarı yakınız çoğumuz sizde ne gibi değişiklikler var bugünlerde? :)

Kızlar şimdi çıktım doktordan kesem görüldü. Bebek ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi. Nasıl geçer bir hafta Şuanda bi sorun yok dedi.
Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın olsun beklemek cok zor ama mecburuz sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz bekleyelim ne yapalım:)

Birkaç kişi bana kalp atışından sonra değişiklik olur demişti kalp atılı duyanlar sizde farklılık oldu mu? Duymadan öncesine göre?

Kızlar merhaba bende en son kasım 15te adet oldum 13 - 14 aralıkta test yaptım çift çizgi çıktı 16 aralıkta kan testi yaptırdım hcg 611 çıktı. Sizce sonuç iyi mi . Doktora göstermedim sonucu. Ultrasonda da gözükmedi. Belirti var gibi dedi. Cumartesi başka doktora gidecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…