Kızlar şimdi çıktım doktordan kesem görüldü. Bebek ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi. Nasıl geçer bir haftaŞuanda bi sorun yok dedi.
kızlar bişey sorucam ya benimde mide bulantım bugün başladı 8+5 oldumbide iş yerinde yerimi değiştirdiler bulunduğum yer masamın olduğu yerde çok fazla kablo var bilgisayar yazıcı fotokopi wireless yani radyosyon dibimde saraçoğlu bi taş var demiş gece lambası gibi ondan alayım diyorum radyosyonu çekiyomuş bu dönem çok zararlıymış
tuz lambası cnm. bide kaktüs. kaktüs acayip radyasyonu çekiyormuş bilginiz olsun
canım ben kimyasal gebelik yaptıktan sonra doktor bana bidaha hamile kalırsan mutlaka kullan demişti 1,5 sene sonra hamile kaldım başka doktora anlattım gerek yok ona coraspirin tek başına bi fayda sağlamaz iğnede kullan ozaman ama bi kaç düşükten sonra bunlar yapılır dedi bende içimi ferah tutuyorum vermediği içinde kullanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versinsubitkisi bihayaldi çok teşekkür ederim kızlar. Hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize. Doktor bide coraspirin verdi bana. Ama ben korkuyorum. İlk gebeliğini kaybedenlere veriyorlarmış. Bende bi sakıncı yokmu dedim. Olsa doktor verirmi dedi. Bide laf yedim biton. İşte güvenmeden olmaz ozman 9 ay boyunca doktora gitme. Vs. Hamililğinde coraspirin kullanan varmı acaba yada bildiğiniz :)
kaktüs altım orta boy onu getiricem netten araştırdım şimdi saraçoğlunun tuz lambasını satan yer yarında onu alıcam allah korusun bebeişlerimizi...tuz lambası cnm. bide kaktüs. kaktüs acayip radyasyonu çekiyormuş bilginiz olsun
Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın olsun beklemek cok zor ama mecburuz sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz bekleyelim ne yapalım:)Kızlar şimdi çıktım doktordan kesem görüldü. Bebek ve kalp atışı için haftaya tekrar gel dedi. Nasıl geçer bir haftaŞuanda bi sorun yok dedi.
Kızlar dün hamile olduğumu öğrendim bugün kan testi yaptırdım 459.9 değerin nasıl sizce
Takvime göre 2 gün önce oluyo bana sanki yüksek gibi geldi normal mi yanii :)
Canım yüksekliğine bakma sen bence gayet iyidediğim gibi önemli olan katlanmasi
Gayet güzel iki günde bir tekrarla iki katına çıkması gerekiyor hayırlı olsun :)Kızlar dün hamile olduğumu öğrendim bugün kan testi yaptırdım 459.9 değerin nasıl sizce
Ohh içim rahatladı çok saol canımm ozman 2 gün sonra bidaha test yaptıralim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?