hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Bende çok kararsız kaldım canım. İçime kurt düşürdü içmem gerekirmi gerekmez mi diye. Sinir oldum zaten ters ters konuştu.ilaç içtin diyemi kaybettin diyo ilk bebeğini belki başka bişi yaptın ondan kalp atışı durdu diyo. Haftaya başka doktora gitcem. Aslında en iyisi devlet hastanesi. Özeller ticarethane dönmüş. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin. Dua etmekten başka çare yok.

Canım doktor idrar tahlili yaptı ve düşük riskin var dedi.idrarda biraz kan çıkmış.renklenme veya kanamam yok.progestanı günde 2 ye çıkardı.sancılarn geçmezse veya renklenme olursa akıntında iğne verecegm dedi.

Kızlar günaydın az önce tuvalette gittim ve peçeteye kan geldi. Şuan kasığımda belimde ağrı var. Çok korkuyorum. 5 +4 günlüktüm. Normal mi yerleşme olabilir mi yoksa başka birşey mi. Midemde bulanıyor. (

Kızlar dün akşam kan testi yaptırdım beta 183.25 çıktı sizce nasıl normalmi bide ne kadarlık oluyor

Günaydın canım bi dr a git mutlaka kahverengiyse korkmayin diyor dr lar ama kırmızı ise sorun olabilir diyorlar düşük riski vs ama korkma herseyin ilacı var artık sen biran önce dr a git ihmal etme sakin

Günaydın canım bi dr a git mutlaka kahverengiyse korkmayin diyor dr lar ama kırmızı ise sorun olabilir diyorlar düşük riski vs ama korkma herseyin ilacı var artık sen biran önce dr a git ihmal etme sakin

Korkudan rengine bile bakamadım. Morelim çok bozuldu.adet olucak gibiyim. Allahım yardım et : (

Canım sakin ol ya bi çok gebe yaşıyor bunu korkma dr a git sadece haberdar et beni de

Şimdi geldim doktordan. Kanama düşük tehlikesi olabilir dedi. İğne vuruldum progestron hapı verdi. Kese duruyormuş ama işte bu ilaçları içmem gerekir mi. Ya ilaçlar daha kötü yaparsa çelişkide kaldım. İlk bebeğimidr 8haftalık kaybetmiştim. O yüzden çok daha fazla tedirginim coraspinde iç dedi. Allahım neyapıcam bilmiyorum
: (((

Canım ya sakin ol kullan tabi mutlaka düşük tehditi olmayanlara bilr önlem amaçlı veriyor bazı dr lar bi zararı olmaz

Günaydın güzel anne adayları :) ben miniğimin dım tıs dım tıs dım tıs o minicik kalbinin sesini duydummmm bu sabah bu kandil günü öncelikle bebeği olmayanlara rabbim Bebek nasip etsin bizlere de güzelce sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah AMİNN..

Can'ım kıyamam cok geçmiş olsun dinlenmeye dikkat et ve drun verdiği ilaçları kullan onlar zararı olan ilacı zaten vermezler Allahım yardım etsin inşallah sana sımsıkı tutunur meleğin..

Gunaydin kizlar kandiliniz mubarek olsun Allah isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin. Bizim de miniklerimizi saglicakla kucagimiza aldirsin. 8 haftalik olduk biz cok sukur. Asiri mide bulantisi bas agrisi bazi gunler ve tabiki kasikta turlu turlu hisler var siz de durumlar nasil.

Can'ım kıyamam cok geçmiş olsun dinlenmeye dikkat et ve drun verdiği ilaçları kullan onlar zararı olan ilacı zaten vermezler Allahım yardım etsin inşallah sana sımsıkı tutunur meleğin..

İnşallah canım tedirginim ama elden bişi gelmiyor. Yatıp dinleniyorum. Aspirini içtim. Yani gerçekten zor bi süreç. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…