canım ben kimyasal gebelik yaptıktan sonra doktor bana bidaha hamile kalırsan mutlaka kullan demişti 1,5 sene sonra hamile kaldım başka doktora anlattım gerek yok ona coraspirin tek başına bi fayda sağlamaz iğnede kullan ozaman ama bi kaç düşükten sonra bunlar yapılır dedi bende içimi ferah tutuyorum vermediği içinde kullanmıyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Hayırlı olsun Can'ım gözün aydın olsun beklemek cok zor ama mecburuz sağlıklı sıhhatli olsunlar da biz bekleyelim ne yapalım:)
Eki Görüntüle 1724307 kızlar şimdi test yaptım bugün adet olmam gerekiyordu sizce hamilemiyim
Canım doktor idrar tahlili yaptı ve düşük riskin var dedi.idrarda biraz kan çıkmış.renklenme veya kanamam yok.progestanı günde 2 ye çıkardı.sancılarn geçmezse veya renklenme olursa akıntında iğne verecegm dedi.peki arkadaşım bişeyler yemeyi denedin mi hiç...ben kalkıp ufak bişeyler atıyorum ağzıma bi de su içiyorum sonra geçmeye başladı ama üç defa uyandırıyor beni nerdeyse...bi söylediğimi sen de dene....canım bi de dr un söyleyeceklerini bana da yazar mısın sonra....
Kızlar günaydın az önce tuvalette gittim ve peçeteye kan geldi. Şuan kasığımda belimde ağrı var. Çok korkuyorum. 5 +4 günlüktüm. Normal mi yerleşme olabilir mi yoksa başka birşey mi. Midemde bulanıyor.(
Kızlar dün akşam kan testi yaptırdım beta 183.25 çıktı sizce nasıl normalmi bide ne kadarlık oluyor
Günaydın canım bi dr a git mutlaka kahverengiyse korkmayin diyor dr lar ama kırmızı ise sorun olabilir diyorlar düşük riski vs ama korkma herseyin ilacı var artık sen biran önce dr a git ihmal etme sakin
Adetimin 1.günü yaptırdım canımCanım normal denmesi için 2 gunde bir iki katına cıkması lazım kaçıncı gün yaptırdın bu testi
Adetimin 1.günü yaptırdım canım
Korkudan rengine bile bakamadım. Morelim çok bozuldu.adet olucak gibiyim. Allahım yardım et : (
Canım sakin ol ya bi çok gebe yaşıyor bunu korkma dr a git sadece haberdar et beni de
Şimdi geldim doktordan. Kanama düşük tehlikesi olabilir dedi. İğne vuruldum progestron hapı verdi. Kese duruyormuş ama işte bu ilaçları içmem gerekir mi. Ya ilaçlar daha kötü yaparsa çelişkide kaldım. İlk bebeğimidr 8haftalık kaybetmiştim. O yüzden çok daha fazla tedirginim coraspinde iç dedi. Allahım neyapıcam bilmiyorum
: (((
Can'ım kıyamam cok geçmiş olsun dinlenmeye dikkat et ve drun verdiği ilaçları kullan onlar zararı olan ilacı zaten vermezler Allahım yardım etsin inşallah sana sımsıkı tutunur meleğin..Şimdi geldim doktordan. Kanama düşük tehlikesi olabilir dedi. İğne vuruldum progestron hapı verdi. Kese duruyormuş ama işte bu ilaçları içmem gerekir mi. Ya ilaçlar daha kötü yaparsa çelişkide kaldım. İlk bebeğimidr 8haftalık kaybetmiştim. O yüzden çok daha fazla tedirginim coraspinde iç dedi. Allahım neyapıcam bilmiyorum
: (((
Can'ım kıyamam cok geçmiş olsun dinlenmeye dikkat et ve drun verdiği ilaçları kullan onlar zararı olan ilacı zaten vermezler Allahım yardım etsin inşallah sana sımsıkı tutunur meleğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?