hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

günaydın saat 2de doktora gidicem sonucu almak için varmı yokmu değişik bi duyguymuş

Bende bugün doktoruma gittim tahlil yaptırdım ilk tahlilde gebelik çıkmıştı şimdi çıkmadı meğer ilki catlatma ignesinden dolayı öyle çıkmış catlatma iğnesi gebelik hormonu salgiliyormus o yüzden pozitif sonuçlar çıkıyormuş olmasa bile kendimi çok umitlendirmistim ama yine olmadı çok kotuyum allah kimseye yasatmasin çok kötü bi duygu

Canım aldinmi sonucu merak ettim :) alınca bize söylemeyi unutma..
aldım:) hamilesin dedi.ancak kaç haftalık vs bişey söylemedi yarına randevu al dedi.maalesef dolu cuma gunude doktor izinliymiş.pazartesiye aldım mecbur.bide dahiliyeye al dedi onu neden dedi acaba.dogru düzgün insanla iletişim kurmuyor ki bu devlet hastaneleri

Canım lütfen üzülme ve asla ümitsizliğe kapılma bende üzüldüm ama inan Rabbim öyle bir zamanda nasip ediyor ki şaşırıp kalıyorsun.. kaçıncı denemen bilmiyorum ama ben 3 yıldır istiyordum çok sabrettim özellikle son 1 yıl çok istiyordum önceden yumurtlama gunu bile tam bilmiyordum bu sene sonunda oldu cok sukur.. seninde olacak inşallah.. bak karşında benim gibi bir örnek var.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin.. sakın ümitsizliğe düşme Rabbime güven zamanı gelince sana bebeğini nasip edecek..

Sıkma canini hayirlisi boyleyms insllh onumuzdeki ay kalirsin

Bende p.tesi için banu hanıma randevu aldım cumaya bulamadım ya kese gorunur ins

Canım öncelikle tebrik ederim O ne biçim Dr ya insan bilgi vermezmi beta hcg yi falan sinir oluyorum böylelerine ayrıca dahiliye olayını bende anlamadım
Teşekkürler hepinize inşallah rabbim bana da nasip eylesin en büyük isteğim allahtan Allah razı olsun hepinizden
Canım benim ne demek sen sakın boş yere üzülme kimbilir önümüzdeki aylarda sende hamis olacaksın Allahın izniyle sonra bize dersin bosyere canımı sıkmışım diye.. zamanın ne getireceği belli olmaz dualarimdasin
Bende p.tesi için banu hanıma randevu aldım cumaya bulamadım ya kese gorunur ins
Yaaa yaşasın saat kaça aldın canım randevuyu bakalım sana neler diyecek kese gorunur insallah

12.10 a aldım canım ya çok heyecanlıyım cuma gitmeyi çok istiyordum meraktan yerimde duramiyorum artık bebeğimi görmek istiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…