hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

bihayaldi bu drumu şiddetle tavsıye ederim canim çok ilgili çok sıcak moral veriyor odasına girince çok sıcak karşılıyor öbürü suratsız gitme ona gebelikte moral motivasyon çok önemliymiş onu anladım ben

Değiştir kuzum takvimi :)) ya csnim ona gitmeyecegim zaten artik ama biliyorsun önceliğim bayan dr bende orda bayan dr araştırıyorum ins bulabilirim dua et :))

Kızlar progestan kullananlar,
vajinal mı yoksa ağızdan mı alıyorsunuz. Ben bugün ağızdan aldım ve baş dönmesi çok yaptı. Sabah akşam 1kere yazmış. Vajinal kullanmak daha mı iyi acaba. Bide hala adet olucak gibi ağrım gelip gidiyor. :,(

Bende kullaniyorum ve ağizdan alıyorum ...başlardaki gibi hissetmiyorum ağriyi..bir hafta oldu kullanali üşütünce karnım ağriyor.senin daha yeni ise kullanman zamanla azaldığını göreceksin..

Bende kullaniyorum ve ağizdan alıyorum ...başlardaki gibi hissetmiyorum ağriyi..bir hafta oldu kullanali üşütünce karnım ağriyor.senin daha yeni ise kullanman zamanla azaldığını göreceksin..

Bugün başladım canım halsizlik baş dönmesi yaptı. Vajinal kullanmayı düşünüyorum. Ne kadar süre kullancaz acaba. Morelim o kadar bozuktu ki hiç birşey soramadım doktara.

bu günün bereketi hayırlarla bize gelsin, Rabbim peygamber efendimizin dünyaya getirmekle bizi ödüllendirdi , cennette onun yanında olmak nasip olsun ve bu gece dualarımız kabul olsun,hayırlı kandiller ...
Amin canım inşallah senin ve tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Günaydın Kızlarrrr.Uzuzn zamandır gıremedım grıp belasına bulastım uc dırt gundur yatıyorum.Size acil bırsey sormam lazım karnıma bı acı gırıp cıkıyo.Sankı ıcımden damar cekıyolarda bı anda acıyomus gıbı.Sizde de böyle seyler oluyor mu?Normal mi yoksa bı sıkıntı mı var? cok tedırgınım

Gecmis olsun kuzum Bende de oluyor ara sıra xanim ya bişey batıyor saplaniyor sanki ama sonra geçiyor hemen bi de üsutunce daha çok oluyor

benim de zaman zaman kasık ağrılarım oluyor. çok şiddetli değil aslında, adet sancısına benzer ama daha hafif. bir de özellikle gece uykumda oluyor. doktora söyledim. çok önemli değil dedi. kesenin etrafında düşüğe sebep olacak bir şey göremiyorum dedi. ilaç falan da vermedi. acaba bebeğin rahime yerleşmesiyle alakalı olabilirmi diye düşünüyorum. bilgisi olan var mı????

Kızlar bugün başka bi doktora daha gidicem. Gece 5'te wc gittim. Normalde peçeteye sildim mi kan kahverengi leke gibi geliyordu. Bu sefer idrarımda da kan vardı öncesi kırmızı gibi sonra yine kahverengi oldu. Şimdi kesildi. İçim hiç rahat değil yumurtalığıma ağrı gelip gidio. Bide böyle pıt pıt atar gibi. Umarım içtiğim ilaçlar işe yarar. Gerçekten psikolojim bozuldu. Allahım herkesin bebeğini korusun. Çok zor :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…