Kızlar bebegimi gördüm çok mutluyum çok şükür Rabbime
Sağol canım ya drum tarihimi değiştirdi geç döllenme olmuş 6 haftalık misim takvimimi değiştireyim demi :)Ayy caniim çoook sevindim yaa çok şükür xok :))))
bihayaldi bu drumu şiddetle tavsıye ederim canim çok ilgili çok sıcak moral veriyor odasına girince çok sıcak karşılıyor öbürü suratsız gitme ona gebelikte moral motivasyon çok önemliymiş onu anladım ben
Bende kullaniyorum ve ağizdan alıyorum ...başlardaki gibi hissetmiyorum ağriyi..bir hafta oldu kullanali üşütünce karnım ağriyor.senin daha yeni ise kullanman zamanla azaldığını göreceksin..Kızlar progestan kullananlar,
vajinal mı yoksa ağızdan mı alıyorsunuz. Ben bugün ağızdan aldım ve baş dönmesi çok ayaptı. Sabah akşam 1kere yazmış. Vajinal kullanmak daha mı iyi acaba. Bide hala adet olucak gibi ağrım gelip gidiyor. :,(
Kızlar bebegimi gördüm çok mutluyum çok şükür Rabbime
Bende kullaniyorum ve ağizdan alıyorum ...başlardaki gibi hissetmiyorum ağriyi..bir hafta oldu kullanali üşütünce karnım ağriyor.senin daha yeni ise kullanman zamanla azaldığını göreceksin..
Cok cokk sevindim canimmmm gozun aydinKızlar bebegimi gördüm çok mutluyum çok şükür Rabbime
Amin canım inşallah senin ve tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşallahbu günün bereketi hayırlarla bize gelsin, Rabbim peygamber efendimizin dünyaya getirmekle bizi ödüllendirdi , cennette onun yanında olmak nasip olsun ve bu gece dualarımız kabul olsun,hayırlı kandiller ...
Sağol canım benimCok cokk sevindim canimmmm gozun aydin
Allaha şukurler olsunnn.Cok sevındım canım gözün aydın.Kızlar bebegimi gördüm çok mutluyum çok şükür Rabbime
Günaydın Kızlarrrr.Uzuzn zamandır gıremedım grıp belasına bulastım uc dırt gundur yatıyorum.Size acil bırsey sormam lazım karnıma bı acı gırıp cıkıyo.Sankı ıcımden damar cekıyolarda bı anda acıyomus gıbı.Sizde de böyle seyler oluyor mu?Normal mi yoksa bı sıkıntı mı var? cok tedırgınım
Normal mi yani doktora gıtmeme gerek var mı?Gecmis olsun kuzum Bende de oluyor ara sıra xanim ya bişey batıyor saplaniyor sanki ama sonra geçiyor hemen bi de üsutunce daha çok oluyor
Normal mi yani doktora gıtmeme gerek var mı?
Tamam canım teşekkür ederim.Bence normal ben gitme ihtiyacı hissetmedim açıkçası ama çok şiddetli yse görün istersen bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?