hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Çok geçmiş olsun canım benım.İnşallah kotu bırsey yoktu.Bebeğin inş.sağlıklıdır.Allahım dualarını kabul eder inşallah.Sen içini ferah tut en önemlisi bu tatlım.Mutlaka haber ver bızede.Senın için ve tüm anneler için dua edeceğim.Herkesın bebeğini korusun allahım.

Ilk haftalar nasildi?bu hislerin yeni mi basladi?benim 3 haftalik henuz sadece arda kasik ve bel agrilarim oluyor.bazen hic birsey hissetmiyorum korkuyorum o zaman da

Cnm çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah.

Ilk haftalar nasildi?bu hislerin yeni mi basladi?benim 3 haftalik henuz sadece arda kasik ve bel agrilarim oluyor.bazen hic birsey hissetmiyorum korkuyorum o zaman da

Henuz çok çok erken daha fazlasını bekleme :)) bulantilar 6. Haftada başlıyor genelde sonrası kişiye göre değişiyor işte . Umarım sağlıklı rahat bi gebelik geçirirsin:)

Kızlar bende şimdi doktordan geldim. Durmadan hareket ediyordu :) elleri ayakları hiç durmuyordu 9+5 olmuşuz. Sata göre tam gidiyor dedi çok şükür. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Sağlık versin inşallah
Masallah oncelikle:) o gunler benim icin de cabuk gelir insallah.

Kızlar bende şimdi doktordan geldim. Durmadan hareket ediyordu :) elleri ayakları hiç durmuyordu 9+5 olmuşuz. Sata göre tam gidiyor dedi çok şükür. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun. Sağlık versin inşallah
Ayyy çok sevındım canım.Artık darısı bıze olur ınsallah

Allah razı olsun canım. Herkes sağlık bir şekilde kucağına alır inşallah. dualarınızı eksik etmeyin.

Doktordan çıktım hanımlar. Kesemde bebeğimde hatta kalp atışıda göründü. Ama kese etrafında kanlar vardı. Hala bi düşük tehlikesi var ama Kese büyüdükçe kanama olabilir dedi. İlaçlarıma devam edicem. Progestanı alttan alıcam. Coraspinde mutlaka iç dedi. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Dualarınız iiçinde allah razı olsun. Artık dinlenip beklemekten başka çare yok. Allahım bebişlerimi korusun.

Bak gördün mü bebegine bişey olmamış çok şükür :)) bundan sonra sana sadexe ilaçlarını düzenli alıp bol bol dinlenmek kalıyor yorma kendini

Bununla geçmiş olsun tatlım.İçini ferah tutarsan hersey ıyıye dogru gıder.Sadece dıkkatlı ol bolca dınlen.Allahın ıznıyle bısıcık olmaz.

Gözün aydın cnm. Dikkat et dinlenmene bak cnm

Tüh kuzum yaa öyle iyi anlıyorum ki seni dr un la görüş de ilaç versin yaa bana verdiği vitamin baya iyi geldi

Ne vitamini cnm. Ben bugün doktora hiç birşey yiyemiyorum ne balık ne et ne ceviz dedim. Olsun acele etme ilk Üç ay bebişin bişeye ihtşyacı olmaz bir gram proteine ihtitacı var onuda senden alır. Şimdi hiçbirşey vermeyeceğim .bşr ay sonra geldiğinde vereceğim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…