hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Canım premesis diye bitkisel bi vitamin kalsiyum magnezyum B6 b12 folikasit var içinde

kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10 sizce nasıl artış ve ne zaman tekrarlamalıyım testı bir daha

kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10 sizce nasıl artış ve ne zaman tekrarlamalıyım testı bir daha

Tebrikler canım gayet güzel artmış :) 2 gunde bir iki katına cıkması gerekiyor ve genelde kese gorunene kadar dr lar tekrar ettiriyor o da beta 1500 2000 olduğu zaman a denk geliyor

Tebrikler canım gayet güzel artmış :) 2 gunde bir iki katına cıkması gerekiyor ve genelde kese gorunene kadar dr lar tekrar ettiriyor o da beta 1500 2000 olduğu zaman a denk geliyor
peki ne zaman doktora gıdeyım daha hiç gitmedim bıraz daha yukselmesını beklıyorum

peki ne zaman doktora gıdeyım daha hiç gitmedim bıraz daha yukselmesını beklıyorum

2 gunde bir kan vermeye devam et bence 1 2 kere daha sonra da 6 haftalık olunca ya da değerin 2000 lere gelince git çünkü bebek genelde en erken 6.haftada görünüyor kese biraz daha erken görünüyor ama o strese hiç Girme 6.haftada git

peki canım öyle yapıyım keseyı görmek için alttanmı muayne yapıyorlar yoksa ulturosonlamı bakıyorlar benım pek bılgım yok bunlarla ılgılı

peki canım öyle yapıyım keseyı görmek için alttanmı muayne yapıyorlar yoksa ulturosonlamı bakıyorlar benım pek bılgım yok bunlarla ılgılı

Biz mecbur kalmadıkca alttan baktirmadim taraftarı değiliz ama zaten 6.haftada geç döllenme vs yoksa karından görünüyor bana hep karından bakıldı xanim

Canım premesis i günde kaç tane alıyorsun. Doktor bana 2 dedi ama tereddüt ettim fazla mı diye

Canım premesis i günde kaç tane alıyorsun. Doktor bana 2 dedi ama tereddüt ettim fazla mı diye

Canım benim dr um da 2 dedi ama banada fazla geldi içindeki folikasit oranına baktım 1 tanesi es değer o yuzdrn sadece aksam alıyorum ben bulantim akşam olduğu için o da yetiyor ama 2 ninde zararı olmaz diye düşünüyorum

Gunaydin kizlar mide bulantisi fenalasti benim iyice balik yiyemiyorum sogan oylesine nasi yapsak ya baliga es deger var mi biseyler bildiğiniz..

selam kızlarr kaç gündür giremedim nete bende bugun izin aldım sağlık ocağına gittim kayıt yaptırfım yaptırmayanınız varsa sizde gidin mutlaka herşeyinizi takip ediyolar aşı vurunmamız lazım 18. haftalarda tetenoz falan her türlü şeyi takip edyolar bugun 9+2 olduk allaha şükürler olsun rabbim bebişlerimizi korusun inş beslenme programı verdi ama yumurta yiyemiyorum bakalım nasıl olcak...

selam kızlarr kaç gündür giremedim nete bende bugun izin aldım sağlık ocağına gittim kayıt yaptırfım yaptırmayanınız varsa sizde gidin mutlaka herşeyinizi takip ediyolar aşı vurunmamız lazım 18. haftalarda tetenoz falan her türlü şeyi takip edyolar bugun 9+2 olduk allaha şükürler olsun rabbim bebişlerimizi korusun inş beslenme programı verdi ama yumurta yiyemiyorum bakalım nasıl olcak...

Yumurtayi ben de yiyemiyorum ama kayinvalidem.cozum buldu kaynatir kaynatmaz degil ssoguyunca yiyorum bide sarisi kokuyo beyazini yiyorum yine eskisine oranla daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…