bende sarısını yiyorum beyaz yiyemiyorum asıl vitamin beyazda ama bide soğursa daha fena kokuyo bana napıcam bilmiyorum :/Yumurtayi ben de yiyemiyorum ama kayinvalidem.cozum buldu kaynatir kaynatmaz degil ssoguyunca yiyorum bide sarisi kokuyo beyazini yiyorum yine eskisine oranla daha iyiyim
selam kızlarr kaç gündür giremedim nete bende bugun izin aldım sağlık ocağına gittim kayıt yaptırfım yaptırmayanınız varsa sizde gidin mutlaka herşeyinizi takip ediyolar aşı vurunmamız lazım 18. haftalarda tetenoz falan her türlü şeyi takip edyolar bugun 9+2 olduk allaha şükürler olsun rabbim bebişlerimizi korusun inş beslenme programı verdi ama yumurta yiyemiyorum bakalım nasıl olcak...
amin canım tamm şimdi pc den giriyorum tele çekip girip atmaya çalışayım buarada bi hamile arkadaşım söyledi bebeğiniz ve kendiniz için Meryem suresi Yusuf suresi ve ali imran suresi dinleyin yada okuyunhayırlı olsun cnm. sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah. beslenme programını paylaşırmısın cnm bakalım neler yazmışlar
Kızlar okunuyomu bilemedim
Kızlar nerelerdesiniz ya grup iyice sessizliğe gömüldü dr a giden gidecek olan vs yok mu nasıl gidiyor gebelikleriniz neler yapıyorsunuz
Nasıl olalım cnm. Ben bugün işyerinde lavaboya zor yetiştimistifra ettim maalesef.
Çok geçmiş olsun canım yaa ins en kisa zamanda bu bulantilar tamamen biter
İnşallah cnm yaasenin bittimi cnm
Bence degil normal benim de ilk 158 den 352 mi ne olmustu. Iki katina cikmasi gerek 2 gune bi cikmis iste az bisey gecmis. Hayirli olsun cnm bence dr git sen binsaglik ocagiyla oyalanma.Selam kızlar kan sonucu 2 günde 459.9 dan 1262 ye çıkmış sağlık ocağı doktoru anormal bi artış var demiş bu sonuç adetim den 2 gün önceydi sizce nasıl gerçekten anormalmi(
Selam kızlar kan sonucu 2 günde 459.9 dan 1262 ye çıkmış sağlık ocağı doktoru anormal bi artış var demiş bu sonuç adetim den 2 gün önceydi sizce nasıl gerçekten anormalmi(
Bence degil normal benim de ilk 158 den 352 mi ne olmustu. Iki katina cikmasi gerek 2 gune bi cikmis iste az bisey gecmis. Hayirli olsun cnm bence dr git sen binsaglik ocagiyla oyalanma.
Bide folik asit kullanmaya başladım eczaneden kendim aldım bi sorun olmaz dimi kizlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?