hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54 sizce artış nasıl salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek icin

Kızlar bugün bende çok fenaydım sabah kahvaltı yaptım haşlanmış patates peynir zeytin sonra kalktım makinaya yerleştirmek için bulaşıklar ı eğildim çok afedersiniz bi istifra ettim yendiğim ne varsa komple çıktı ilk defa böyle oldum şok oldum çok korktum hala midem kötü sabahtan beri napıcam bilmiyorum

Ben de oyleyim arkadasim iki gundur biraz azaldi insallah bian once gecer aç geziyorum valla

Uzun zamandir bnde girip bakamiyodum simdi bi bakiyim dedim :) mide bulantilari olanlara Rabbim yardim etsin ins tez zamanda iyi olursunuz.. bebis isteyen herkese nasip etsin Rabbim ins icinde de bana ben biraz aceleciymisim bu ay farkettim sabrederek hareket ediyorum bakalim hakkimda hayirlisi ama inaniyorum bu ay olacak gibi kizlar dua edin bana olur mu ovulasyon testi aldim onu kullaniyorum bugun 12.gun olacak tahminim 13.gun yumurtam catliyo her ay.. Inaniyorum bu ay olacak gibi hissediyorum insaAllah

Kizlar cinsiyeti 11 12 haftalikken gozukur diyolr sizce dogru mudur
Gözükmüyor daha dogrusu gozukse de anlasilmiyor. Basta kiz ve erkek organlari birbirine benzedigi için ki cogunlukla erkege benzerler doktorlar bi 16.haftayi beklerler. Az sabir :) benim sipa 22de gosterdi :)

Kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54 sizce artış nasıl salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek icin
Değerlerin guzel ilerliyor ama carsamba veya persembe gitsen garanti olur gibi. 5000i gecmesi lazim degerin karindan gozukmesi icin gun asiri da ikiye katlaniyor sali yeterince yukselmemis olabilir.

benim sat 19 eylüldü kasık agrısıyla gittim doktora ondan öncede pembemsi leke gelmişti dedim adet oldum sökülür 2 güne sancılar artınca gittik idrar tahlili istediler üşütme falan da olablir diye tahmin ediyorum ben eşimde bir de kan alın nolur nolmaz dedi verdim 185.5 çıkmıştı benimki doktora gözüktüm bir şey demedi yani gebelik var ama haftasını sormayıda unuttuk haftaya gel demişti gttik 5+2 günlük gebeymişim megersem :)) bnden bir daha da kan almamışlardı :)

Bulantıya,kusmaya, baş dönmesine çare bulanlar varmı. Varsa bizede söyleyin ne olur :,(
tuzlu şeyler , beyaz leblebide iyi geliyor bende çok bulanınca doktorum hap vermişti rahatlatır seni dedi çok şükür geçti ama darısı size

Kizlar cinsiyeti 11 12 haftalikken gozukur diyolr sizce dogru mudur
bana 12 haftamda 2 li test için gittiğimde bebiş çok hareketliydi testide yapamadık zaten 4 lü yapcaz kısmetse belki kız olabilir dedi cuma günü yine gittim yine göstermiyor göbek kordonunu erkek şeyi de oğlum olcak diye seviniyordum doktor dedi o göbek kordonu önemli olan sağlıklı olması o yüzden acelemiz yok şimdilik :)))

tuzlu şeyler , beyaz leblebide iyi geliyor bende çok bulanınca doktorum hap vermişti rahatlatır seni dedi çok şükür geçti ama darısı size

Çubuk kraker yiyordum şimdi ondan bile midem bulanıyo hap verdi doktor ama içmiyorum bir önceki gebeleğimde içtim fayda görmedim. Çok kötü su bile içemiyorum

Çubuk kraker yiyordum şimdi ondan bile midem bulanıyo hap verdi doktor ama içmiyorum bir önceki gebeleğimde içtim fayda görmedim. Çok kötü su bile içemiyorum
bir tanıdığımda öyleydi serum taktılar ona bir kaç kez düzeldi benimde 6 haftamda başladı geçen haftaya kadar geçti diye düşünürken 2 3 gündür yine başladı , iştahımda kesildi zaten sabahları canım hiç bir şey istemiyor zar zor bişey yiyorum ama geçicek inşallah anne olmak kolay değilmiş gerçekten

rabbim inşallah nasip eder canım dualarımız seninle hiç umudunu kaybetme içini ferah tut o geliceği zamanı biliyo ben 3,5 yıl bekledim çok ağladım ama bi zamanı var gerçekten sadece dua et...

rabbim inşallah nasip eder canım dualarımız seninle hiç umudunu kaybetme içini ferah tut o geliceği zamanı biliyo ben 3,5 yıl bekledim çok ağladım ama bi zamanı var gerçekten sadece dua et...
Dua ediyorum surekli insaAllah olacak inaniyorum ovulasyon testi kullandim bu ay ama kafam rahat kasmiyorum kendmi hissediyorum ya ne bilim vok kuvvetli bi his var icimde Rabbim nasip edecek insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…