Ben de oyleyim arkadasim iki gundur biraz azaldi insallah bian once gecer aç geziyorum vallaKızlar bugün bende çok fenaydım sabah kahvaltı yaptım haşlanmış patates peynir zeytin sonra kalktım makinaya yerleştirmek için bulaşıklar ı eğildim çok afedersiniz bi istifra ettim yendiğim ne varsa komple çıktı ilk defa böyle oldum şok oldum çok korktum hala midem kötü sabahtan beri napıcam bilmiyorum
Gözükmüyor daha dogrusu gozukse de anlasilmiyor. Basta kiz ve erkek organlari birbirine benzedigi için ki cogunlukla erkege benzerler doktorlar bi 16.haftayi beklerler. Az sabir :) benim sipa 22de gosterdi :)Kizlar cinsiyeti 11 12 haftalikken gozukur diyolr sizce dogru mudur
Değerlerin guzel ilerliyor ama carsamba veya persembe gitsen garanti olur gibi. 5000i gecmesi lazim degerin karindan gozukmesi icin gun asiri da ikiye katlaniyor sali yeterince yukselmemis olabilir.Kızlar
21.12.2015 beta 183.25
23.12.2015 beta 470.10
26.12.2015 beta 1201.54 sizce artış nasıl salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum keseyi görmek icin
Kizlar cinsiyeti 11 12 haftalikken gozukur diyolr sizce dogru mudur
tuzlu şeyler , beyaz leblebide iyi geliyor bende çok bulanınca doktorum hap vermişti rahatlatır seni dedi çok şükür geçti ama darısı sizeBulantıya,kusmaya, baş dönmesine çare bulanlar varmı. Varsa bizede söyleyin ne olur :,(
bana 12 haftamda 2 li test için gittiğimde bebiş çok hareketliydi testide yapamadık zatenKizlar cinsiyeti 11 12 haftalikken gozukur diyolr sizce dogru mudur
tuzlu şeyler , beyaz leblebide iyi geliyor bende çok bulanınca doktorum hap vermişti rahatlatır seni dedi çok şükür geçti ama darısı size
bir tanıdığımda öyleydi serum taktılar ona bir kaç kez düzeldi benimde 6 haftamda başladı geçen haftaya kadar geçti diye düşünürken 2 3 gündür yine başladı , iştahımda kesildi zaten sabahları canım hiç bir şey istemiyor zar zor bişey yiyorum ama geçicek inşallah anne olmak kolay değilmiş gerçektenÇubuk kraker yiyordum şimdi ondan bile midem bulanıyo hap verdi doktor ama içmiyorum bir önceki gebeleğimde içtim fayda görmedim. Çok kötü su bile içemiyorum
Al benden de okadar uykudan bile uyanip cikartiyorum iki gundurslm kızlar nasılsınız görüşmeyelii
ben mide bulantılarından fazla takılamıyoum buralara
rabbim inşallah nasip eder canım dualarımız seninle hiç umudunu kaybetme içini ferah tut o geliceği zamanı biliyo ben 3,5 yıl bekledim çok ağladım ama bi zamanı var gerçekten sadece dua et...Uzun zamandir bnde girip bakamiyodum simdi bi bakiyim dedim :) mide bulantilari olanlara Rabbim yardim etsin ins tez zamanda iyi olursunuz.. bebis isteyen herkese nasip etsin Rabbim ins icinde de banaben biraz aceleciymisim bu ay farkettim sabrederek hareket ediyorum bakalim hakkimda hayirlisi ama inaniyorum bu ay olacak gibi kizlar dua edin bana olur mu ovulasyon testi aldim onu kullaniyorum bugun 12.gun olacak tahminim 13.gun yumurtam catliyo her ay.. Inaniyorum bu ay olacak gibi hissediyorum insaAllah
bende çok kötüyüm arkadaşım 3 gündür burnumdan geldi ne güzel iyi gidiyorum diyodum 9+3 te başladık hayırısı inş çabuk biterslm kızlar nasılsınız görüşmeyelii
ben mide bulantılarından fazla takılamıyoum buralara
Dua ediyorum surekli insaAllah olacak inaniyorum ovulasyon testi kullandim bu ay ama kafam rahat kasmiyorum kendmi hissediyorum ya ne bilim vok kuvvetli bi his var icimde Rabbim nasip edecek insaAllahrabbim inşallah nasip eder canım dualarımız seninle hiç umudunu kaybetme içini ferah tut o geliceği zamanı biliyo ben 3,5 yıl bekledim çok ağladım ama bi zamanı var gerçekten sadece dua et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?