Al benden de okadar uykudan bile uyanip cikartiyorum iki gundur
bende çok kötüyüm arkadaşım 3 gündür burnumdan geldi ne güzel iyi gidiyorum diyodum 9+3 te başladık hayırısı inş çabuk biter
Kızlar ya benim mide bulantıları baya azaldı bugün 9+3 olduk nerdeyse bitti diyebilirim koku hassasiyeti vs devam ediyor ama bulantim hiç eskisi gibi değil vitamin kullanıyorum ama önceden kullanırken de oluyordu şimdi olmuyor korkmaya başladım perşembe randevum var ama tedirginim baya teRS giden bişeyler mi var acaba diye :/
CANIM benim telaş yapma ne güzel işte hep kötü geçicek diye bişey yokki sevinmelisin inş bizimde biter bian önceKızlar ya benim mide bulantıları baya azaldı bugün 9+3 olduk nerdeyse bitti diyebilirim koku hassasiyeti vs devam ediyor ama bulantim hiç eskisi gibi değil vitamin kullanıyorum ama önceden kullanırken de oluyordu şimdi olmuyor korkmaya başladım perşembe randevum var ama tedirginim baya teRS giden bişeyler mi var acaba diye :/
subitkisi B bebegim seni bekliyorum kızlar sağolun yaa ins sorun yoktur gereksiz bi evham dir bu . Perşembe akşam dr a gideceğim ins dua edin
Ben artık dayanamadım ve 1000lik serum yedim. Şimdilik hafifledi umarım bir kaç gün idare eder. Kusmaktan başımı kaldıramıyorum. Allah yardımcımız olsun.
Bendemi yesem acaba. Hiçbişey yiyemiyoruumm
Canım çok kötüysen bence ye. Ben devamlı kusuyorum su dahi içemiyordum. Ve bende reflü var midemin yanmasını ekşimesini anlatamam. Serum biraz rahatlatıyor. Ama tabi yine gelicek bulantılar kusmalar. Allah yardımcımız olsun nasıl geçicek bilmiyorum.
amin inşallah geçer.bende dün gece 1,5 tan sonra hiç uyumadan sabahlayıp işe geldim. gece 3 te kustum sabah desen serviste bittim iner inmez bahçede öğürmeye başladım ve lavabodan yarım saat çıkamadım öğürmekten. çok kötü yaa
as canım benım bnm sıradan sankı hamıle değişlmişim gibi gunluk yaşantım devam edıyor :) ne bır bulantı ne bişey bolede devam eder ınşallah :) yarın doktor randevum var umarım kalp atışını duyarız :)Sende ne var ne yok bakalımSlm hamişlerrr nasılsınız
as canım benım bnm sıradan sankı hamıle değişlmişim gibi gunluk yaşantım devam edıyor :) ne bır bulantı ne bişey bolede devam eder ınşallah :) yarın doktor randevum var umarım kalp atışını duyarız :)Sende ne var ne yok bakalım
Benimde iyi çok şükür bi sıkıntım yok ama işte olmaması da korkutuyor beni bende yarın akşam dr a gideceğim ins hersey yolundadir sizde ne var ne yok
Ben ilk defa bugün daha iyiyim cnm. Premesis hapa dün başladım bugün etkisini görmeye başladım şükür. Sende inşallah yarın duyarsın miniğinin kalp atışlarını.
İnşallah. Sıkıntı yoktur cnm evhamlanmayın kendinizide boşu boşuna üzmeyin hamişler
Ben bu sabah hastaneye yattım geceyi burda geçircem. Serum veriyorlar. Mide yanmam geçmiyor. Ne yesem ekşime yapıyor. Resmen ölüyorum acısından. Rennie kullanıyorum banamısın demiyor. Ne olacak böyle bilmiyorum. :,(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?