hamileyimmm beta hcg nasıl sizce

Arkadaşlar merhaba benşm kan değerim 29 çıkmış doktorum yarın tekrar gel çok yeni dedi acaba 29 olunca değer kaç haftalık oluyo

Haklisin xanim da o kadar kötü şey duyuyorum ki elimde değil evhamlanmamak Rabbim bebeklerimizi korusun inş . Premesis in iyi gelmesine xok sevindim csnim ya ben hala devam ediyorum 1 haftadır sıfır bulantı elhamdulillah

Çok şükür ya bugün daha iyiyim dün ilaca başlamama rağmen bugün etkisini gördüm. Çok sağol .bu ilacın adını başkalarındada duymuştum ama bulantıya iyi geldiğini duymamıştım. Bulantım sıfır değil ama baya azaldı.

Cnm çok geç olsun. Allah yardımcın olsun. Tez vakitle kurtulursun inşallah

Kızlar ya ben bugun otobüste çok kötü oldum başım döndü ayaktaydim çöktüm birden yere ellerim titredi elim kolum tutmadı ter boşaldı tansiyonum düştü galiba bu ikinci . Normal mi sizce bu durum ya

kızlar günaydın bende son 3-4 günü kötü geçiriyorum 10+1 im bugun sol kjasığımda sürekli bi batma gibi agrı var bide öğürmelerim çok fazla herşeye öğürüyorum nerdeyse bide moral düşüklüğü enerjisizlik isteksizlik var sanırım bu dönemler normalmiş annenin kendini kötü hissetmesi sonra toparlanıyomussun inş bu yeni yıl bize bebişlerimizi getiricek kızlar inşallahhhhhhhhh

Ben hala hastanedeyim serum veriyorlar biraz geçiyor mide yanmalarım serumun etkisi geçince yine başlıyor. Reflü şikayetleri hamilelik boyunca sürebilir dedi ilk 3aydan sonra azalıp tekrarda başlayabilirmiş. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Bide sabahları aç karnına pulcet verdi. Kullanan yada bilgisi olan varmı bu ilaç hakkında. Bebeğe zarar vermesinden korkuyorum. doktorda çok zorda kalmadıkça bu ilacı vermiyoruz dedi. Aklım karıştı.

Cnm yaaa çok geçmiş olsun. Tez zamanla kurtulursun inşallah. Cnm bol bol dua et. Elini karnına midene koy ya şafi çek . İnşirah suresini oku. Rabbim yardımcın olsun

Canım ya sakin ol hemen umutsuzluğa kapılma 9.haftada duyulanlar var böyle yapma ya

Cnm lavinyayada öyle demişlerdi. Başka doktora gitti . Öyle çıkmadı. Hemen kötüsünü düşünme. Sende başka bidoktora mı gitsen

kızlar pazartesı başka bı doktora randevu aldım bıle ama umıtsızım 6+6 haftalık kese dedi... bebek 5+5 dedi ama 5 haftalıkken ölmuş sanırım dedı... 1 hafta sonra tekrar gelkesınleştireim yoksa zehırler kürtaj dedı..... ama benı karından muayene edıyor sureklı vajınal hiç bakmadı teklıf dahı etmedı kızlar cok kotuyum valla helak oldum ağlamaktan başım çatlıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…