Tüh yaa çok geçmiş olsun canım çok üzüldümins kisa sürede toparlarsin
İnşallah canım. Ama çok zor gözüküyor
valla kuzu daha 2-3 haftalık fılan oluo sanırım hayırlı olsun ıkıgunde bır ıkı kat artarsa değer sağlıklı gebelık :)Arkadaşlar merhababenşm kan değerim 29 çıkmış doktorum yarın tekrar gel çok yeni dedi acaba 29 olunca değer kaç haftalık oluyo
Haklisin xanim da o kadar kötü şey duyuyorum ki elimde değil evhamlanmamak Rabbim bebeklerimizi korusun inş . Premesis in iyi gelmesine xok sevindim csnim ya ben hala devam ediyorum 1 haftadır sıfır bulantı elhamdulillah
Ben bu sabah hastaneye yattım geceyi burda geçircem. Serum veriyorlar. Mide yanmam geçmiyor. Ne yesem ekşime yapıyor. Resmen ölüyorum acısından. Rennie kullanıyorum banamısın demiyor. Ne olacak böyle bilmiyorum. :,(((
Kızlar ya ben bugun otobüste çok kötü oldum başım döndü ayaktaydim çöktüm birden yere ellerim titredi elim kolum tutmadı ter boşaldı tansiyonum düştü galiba bu ikinci . Normal mi sizce bu durum ya
Cnm olabilir. Enerjin tüketmiştir. Çikolata falan ye istersen. Dikkat et kendine
Teşekkürler inşallah yükselir sonuçlarArkadaşlar merhababenşm kan değerim 29 çıkmış doktorum yarın tekrar gel çok yeni dedi acaba 29 olunca değer kaç haftalık oluyo
ben 2 hafta sonra yaptırıcam nasıl oluyo bende merak ediyorumIkili test yaptiran var mi kizlarr
ben 2 hafta sonra yaptırıcam nasıl oluyo bende merak ediyorum
Ben hala hastanedeyim serum veriyorlar biraz geçiyor mide yanmalarım serumun etkisi geçince yine başlıyor. Reflü şikayetleri hamilelik boyunca sürebilir dedi ilk 3aydan sonra azalıp tekrarda başlayabilirmiş. Ne yapıcam ben bilmiyorum. Bide sabahları aç karnına pulcet verdi. Kullanan yada bilgisi olan varmı bu ilaç hakkında. Bebeğe zarar vermesinden korkuyorum. doktorda çok zorda kalmadıkça bu ilacı vermiyoruz dedi. Aklım karıştı.
Kizlar b nna dua edin gttik kalp atisi duyamadik haftaya duyulmazsa kurtaj dedi
Kizlar b nna dua edin gttik kalp atisi duyamadik haftaya duyulmazsa kurtaj dedi
Cnm yaaa çok geçmiş olsun. Tez zamanla kurtulursun inşallah. Cnm bol bol dua et. Elini karnına midene koy ya şafi çek . İnşirah suresini oku. Rabbim yardımcın olsun
Canım ya sakin ol hemen umutsuzluğa kapılma 9.haftada duyulanlar var böyle yapma ya
Cnm lavinyayada öyle demişlerdi. Başka doktora gitti . Öyle çıkmadı. Hemen kötüsünü düşünme. Sende başka bidoktora mı gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?