tebriklerrr hayırlı olsun gözünüz aydın
hayırlı olsun canım, tedavi felan görüyormuydunuz peki? Merak ettim
tebriklerrrrrrrrrrrrsağlıkla kucağına al inşallah ... darısı başımıza
canım goruyordum 1 senedır 2 aydırda doktorumu degısmıs bılındık bır hastanede bır doktora gıdıyordum sagolsun dedıklerının hepsını yaptı doktoruma cok guvenıyorum tabıkı allahımda ol deınce oldu 2. Asılamamdı .. Darısı ısteyenlerın basına ..
Amınn cok tesekkur ederımmtebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde
tebrik ederim.....
hayırlı olsun.böyle mübarek günde hediyeni aldın ne güzel darısı da bizlerin başına olsun inşallahhhh.Amin
canım goruyordum 1 senedır 2 aydırda doktorumu degısmıs bılındık bır hastanede bır doktora gıdıyordum sagolsun dedıklerının hepsını yaptı doktoruma cok guvenıyorum tabıkı allahımda ol deınce oldu 2. Asılamamdı .. Darısı ısteyenlerın basına ..
Selam tebrikler,saglicakla kucaginiza alin.
ama benim bir sorum var,siz bir yil iki aydir evlisiniz,niye 1 yildir tedavi görüyorsunuz ki:26:
tebrikler Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Uzun zamandır foruma gırmıyordum aklımı bıraz uzaklastırmak adına hamıle kalınca bende buraya yazıcam dıyordum gırdıgım yogun oldugum zamanlarda.... sımdı vaktı geldı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gözleriniz aydııınnnnnnnnnnnnn
darısı başımıza inşaalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?