gözünüz aydın olsun canım zor şartlardan sonra ne kadar kıymetli bir hediye olmuş böyle.sağlıcakla kucağına alırsın inş.hayırlı evlat olsun
Uzun zamandır foruma gırmıyordum aklımı bıraz uzaklastırmak adına hamıle kalınca bende buraya yazıcam dıyordum gırdıgım yogun oldugum zamanlarda.... sımdı vaktı geldı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benım cok tesekkur ederım hatırlayıp yazdıgın ıcın cok mutlu oldum.. bıraz uzaklasmak banada bebeısede ıyı geldı sanırım fazla kafaya takmadan ılerledım ve ıstedıgım oldu cok sukur sımdı hayırlı ve saglıklı bır evlat olmasını ıdlıyorum burayı unutmadım ve hemen yazdım zaten aklımdaydınız..canım çok sevindim.aklım hep sendeydi.hiç girmiyordun foruma.güzel haberini aldık sonunda.darısı bize artık...dua et bizim içinde
kızlarrr slmmmm bugün test yaptırdımmm 2 gün geçti adetimi 959,0 doktor dahca değer düşük dedi yaa ...ya bir türlü sewinemedim hamıileyim die sizde nasıl olmuştuu sizce normalmiii
tebrikler cnm darısı başımıza:))inşşşşşşşşallah[/QUOT
inşallah kuzum darısı hepinizin başına inşallah allahim herkese nasip etsin bu duyguyu sağlıkla bebeklerimizi kucağımi za almayı nasip etsin rabbim
herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen ddi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? Bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1ddi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye
Uzun zamandır foruma gırmıyordum aklımı bıraz uzaklastırmak adına hamıle kalınca bende buraya yazıcam dıyordum gırdıgım yogun oldugum zamanlarda.... sımdı vaktı geldı hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederimmmm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahHH :)
tebrik ederimm........
tebrik ederim canım çoook hayırlı olsuuun
Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?