Hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözünüz aydın olsun canım zor şartlardan sonra ne kadar kıymetli bir hediye olmuş böyle.sağlıcakla kucağına alırsın inş.hayırlı evlat olsun

gözünüz aydın olsun canım zor şartlardan sonra ne kadar kıymetli bir hediye olmuş böyle.sağlıcakla kucağına alırsın inş.hayırlı evlat olsun

cok tesekkur ederım evet bıraz kııymetlımız o bzım zor tedavılerdne sonra geldı ama sanslıydık doktorumuz da hıc uzmedı sagolsun .. darısı basınıza..

canım çok sevindim.aklım hep sendeydi.hiç girmiyordun foruma.güzel haberini aldık sonunda.darısı bize artık...dua et bizim içinde

kızlarrr slmmmm bugün test yaptırdımmm 2 gün geçti adetimi 959,0 doktor dahca değer düşük dedi yaa ...ya bir türlü sewinemedim hamıileyim die sizde nasıl olmuştuu sizce normalmiii

canım çok sevindim.aklım hep sendeydi.hiç girmiyordun foruma.güzel haberini aldık sonunda.darısı bize artık...dua et bizim içinde
canım benım cok tesekkur ederım hatırlayıp yazdıgın ıcın cok mutlu oldum.. bıraz uzaklasmak banada bebeısede ıyı geldı sanırım fazla kafaya takmadan ılerledım ve ıstedıgım oldu cok sukur sımdı hayırlı ve saglıklı bır evlat olmasını ıdlıyorum burayı unutmadım ve hemen yazdım zaten aklımdaydınız..
kızlarrr slmmmm bugün test yaptırdımmm 2 gün geçti adetimi 959,0 doktor dahca değer düşük dedi yaa ...ya bir türlü sewinemedim hamıileyim die sizde nasıl olmuştuu sizce normalmiii

canım benım hayırlı olsun gayet guzel bı deger 1500 2000 lerde kese gorunur hadı hayırlısı saglıkla kucagına alırsın ınsallah...

inşallahh canım çok saoll hadi hayıorlısıı cümlemiz inşallhh ....

kızlar bende az önce kan testi sonuçlarımı aldım hamileyimm ama daha yeni allahım sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallaahh...

herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen ddi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1ddi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye

bence iyice dinlen allahın izniyle birsey olmaz

Tebrik ederim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi

tebrikler canım bende çok istiyorum 5 gün önce aşılama yaptırdım inşallah tutar

tebrik ederimmmm allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallahHH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…