anne adayları sizdede varmı bu duygusallık,alınganlık,......
ya ben eşimden sürekli ilgi bekliyorum,ama o beni ihmal etmiyoki,kırılmayacak hatta hiç umursamayacağm sözlere alınıyorum:1no2::1no2::1no2:
allah eşlerimize sabır versin bazen eşim "allahım ya hayatım ne dedimki,n oldu şimdi seni kırdımmı özürdilerim"vs vs .derlerdide ben böyle olmam derdim,normalde çok duygusal bi insan değilim,bunu ailemde çok iyi bilir,bazen herhangi bi olayda ayyy çok üzüldüm dediğimde "kim senmi hayret derler"senağlamasenağlamasenağlama
Hamiilelik psikolojisi :))) gebeliğimin 3.ayında kaynanm yüzündn dşük tehlikesi gcirdim yat dedi dinLenemedim bile geLen gdenLeri ysünden 1 ay snrada sayesinde kriz gecirdm camdan atıomusm nerdeyse kndimi,ayLardır cok yıprandm ayrı eve cıkıcaz yok dediler biz cıkalım sz burda kalın güya ev aradıLar 2 ay bn bLdum tutturmadıLar,en son daha 2 hafta önce tuttum daha tasınamadm bile sayeLernde şuan eşim psikolojik rahatsız babsını hastaneye gtürdü ve bnmde ateşim var bnm üzülmem neki bn üzülmesin die sölemedm bile bu haLimLe hergün dısardayım yok oturma grubu yok halı perde hpsine canım cıkıo hm uygun hem güzL.olanını buLuorum,bn su haLimLe bu kdar düşünebiLirkn eşimi aiLesi neden düşünmez şuan dahi ağLıorm ne hamiLeLiği ne psikolojisi geLin bana sorun şimdi tek dşüncem tasınsam bi an evvel kndimi topLasam doğuma hazırLayabiLsem keşke bu psikolojiyLe yaLnız nasıL üstesinden geLiceksem cok uzun oLdu afedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?