hamileyiz duygusalız!!!!

duygusaldım,hamile kaldım iyice duygusallaştım,rahim ağzı yetmezliği varmış 3 aydır yatıyorum dahada bir duygusallaştım.anlayacağınız mağdurum ben mağdurum.
kocamın beni aldatacağını taktım şimdide kafaya.halbuki bunu yapacak biri değil.ne zor şeymiş bu hamilelik

rahim agzi yetmezligi ne???

huysuzuuuum
napayım ama hormonlarımın oyununa geliyorum benim bi kabahatim yokki hepsi oğlumun suçu

aynen 7 aylık hamileligim süresince sürakli bi aglaklık çöktüü takdım bide adama paronaya hayırlısı

ben de çok gerginim ya her şeye sinirleniyorum. sanki eşim benimle hiç ilgilenmiyormuş gibi hissediyorum ( aslında yok öyle bir şey). yalnız olmadığımı anladım ama bu durumdan nasıl kurtulacağız bu kadar gerginlik ve stres bebeğimize de zarar verir. vicdan azabı duyuyorum bazen. herhalde benim kızım doğduğunda kaşları çatık olacak (

geçiyor sonra ben şimdi 37.haftadayım alınganlık kalmadı da aduygusallık devam tabi.daha da sürer.ma normal napalım ilk zamanlar neler yaptım saçma sapan ben de vicdan azabı duyuyorum ama sanki o kişi ben değildim gibi geliyor bunları yapan ben miydim diyorum üzülüyorum,utanıyorum..ama şimdi iyiyim benim 3,5 yaşında ikizlerim var bi de bebeğim olacak inşallah bu durumda zorlanıp da ikizlerimi incitmem diye çok dua ediyorum tek başımayım çünkü komşu yok arkadaş yok kimse yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…