Hamileyken aldatılmak

bunu onun dusunmesı lazımdı baba olacagını sen zrla babalık yaptramazsın o ustune dusen vazıfeyı dusunmeyıp uckurunun pesıne dusmeseydı

Boşanırsın boşanmazsın bilemiyorum ama kadının kocası mutlaka öğrensin. En azından bir daha kimseyi aldatmaya cesaret edemez.
Sizi en zor zamanınızda sırtınızdan bıçaklamış bir insanı düşünmeyin lütfen...

Nasıl bir aldatma biraz bahseder misin? Yani muhabbet sohbetin ötesine mi gittiler sen nasıl yakaladın, biraz detay ver bize

Bu Arada doğru karar, Doğum ve Doğum sonrasını bekleyin derim ben de. Şimdi boşanma stresi falan derken sağlıklı bir gebelik süreci olmayabilir, şu lohusalığı da atlatın öyle bakın önünüze

Kadın kocasının manyak olduğunu bile bile onu aldatıyorsa her şeyi göze alıyordur zaten. beni hamileyken aldatan kocayı ve o kadını ne düşünücem. Kadının kocası ikisine de ne b.k yapıyorsa yapsın müstahak hiç umurumda olmaz.

Şimdi burda taşlanacağımı bilerek yazıyorum. Boşanma, burda arkadaşlar o çocuk babasız büyümüyor diyorlar ama babasız büyüyor! Boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, babam ben hiç olmamisim gibi hayatına devam etti. Iki tarafta evlenmek istedi, aynı şehirde olmak istemediler vs vs. Şu an evliyim istemede bile bir araya getiremedim ikisini. Küçük olduğum için anneme verildim ve babam diğer karısınin kocasi ve diger çocuğunun babasi oldu! Ben uzaktan izledim, para yönünden hic sıkıntı da bırakmadı,lafa gelince ölür benim için, başkalarına beni hiç üzmedi diyormuş(Iyi bi kariyerim var)
FAKAT hiç babamla çocuk parkına gitmedim, gece masal okumadı, veli toplantima gelmedi vs.

Sonuç olarak burdaki arkadaşlar çocuk babasından bosanmiyor diyor ama aynı olmuyor hiç birşey.
Bi düşünün siz bebek ağlaması cekerken o adam özgür olacak, ateslendiginde başında beklerken yine o keyfinde olacak. Bence o çocuğu yaptıysa başında durmalı uykusuz gecelere ateşlere ortak olmalı.
Ama siz ona değer vermemeli ve sadece çocuğun babalık görevini yerine getirmesi için evde tuttuğunuzu ve onu bir ADAM bir KOCA olarak görmediğiniz ve bir daha yaparsa aynı şekilde karşılık vereceginizi söyleyin (yapacaksınız diye değil ama düşünüp kendine gelmesi için)

Not:arkadaşlar düşüncem size saçma ya da gurursuz gelebilir ama siz cefa çekerken karşı taraf sefa sürüyorsa buna gurur dememeli! Zira annem senelerce hayatına beni dahil etmeye çalışarak yön vermeye çalışırken babam keyif yaptı!

Aslında haklısın bende boşanmış bir ailenin çocuğuyum eşimden de ayrıyım şuan kızım babasını soruyor çok üzülüyorum .
Ama gel gör ki kendime de yediremem .
Bi şans verip denesin eşi pişman da eğer .
Haklısın.

kadinin ne sucu gunahi var peki?
o kadinin mutlu bir hayata sevildigi bir iliskiye ihtiyaci yok mu?
dogurduk siye sadece annelik vasfimiz mi var?
sizi anliyorum zor bir hauatiniz olmus ama anne babaniz bosanmasa da sizinle ilgilenmeyecekmis babaniz zaten , bu nir karakter meselesidir
benim esimin de ilk esinden cocugu var , farkli sehirde olmamiza ragmen her aninda yaninda olur atlar ucaga gider , saatlerce telefonsa konusurlar bir derdi oldugunsa cocugunun
iyi bir ebeveyn olmak icin illa evli kalmak sart degil , ebeveynler mitluysa coxuklar mutlu buyur

Sizi kirmak istemiyorum fakat sizin babaniz anneniz ile evli kalsaydi dahi, iyi bir baba olacagini düsünmüyorum.
Sonucta bosandiktan sonra sizi parka götürüp iyi ve ilgili bir baba olabilirdi.

Ancak yapmadi bunu. Bu karari kendisi aldi. Ha anneniz ile evli kalsaydi tek fark onu evde görürdünüz fakat bu iyi ve ilgili bir baba olmak icin asla yetmezdi. Bu halde annen daha cok yipranirdi. Yani babaniz her halukarda sefasini cekerdi.

Anneniz dogru karari almis. Kim bilir bunu siz ancak yillar sonra anlayacaksiniz. Bir evlilikte sadakat cok önemlidir. Ve bir cocuk bunu degistirmiyor maalesef.

Babanız zaten sizi o kadar da sevmiyormuş ki. Babalık duygusuna sahip değilmis. Anneniz boşanmasa bile evde her dakika sizinle ilgilenmeyecekmiş yalancıktan başınızda duracak, anneniz evde donlarını yıkarken o gidip rızkını dışarda sevgilileriyle yiyecekmiş. Evde mutsuz ve aldatıldığının farkında bir anneyle yaşayacakmışsınız. Anneniz gibi gururlu anneler daha çok olsa erkekler böyle aldatıp hiç çocuğu yokmuş gibi hayatına devam edecek cesareti bulamaz zaten. Kadınların kadınlara çileye katlanmaları yönünde tavsiye vermesini çok garipsiyorum.

Anlasilabilmek güzel bi duygu

Peki eşiniz çocuğuna akşam olunca sarılıp uyuyabiliyor mu? Sabah okula ugurlayabiliyor mu? En ufak biseyde uçağa atlayıp gidiyor dediniz, ateslenip gece acile gittiğinde uçakla yetisebiliyor mu? Hem babamın fıtratı dediniz ya!!! Babamın su anda evli olduğu hatundan olan çocuğu benim imrendigim her şeyi yaşıyor. Siz kadın gözünden yaziyorsunuz ben de bi kadınım farkında mısınız? Çocuğu anlamanız çok zor, bi nebze olsun çocuğun gözünü yazdım. Çocuk olmasa zaten tek dakika durma donuna kadar al derdim. Böyle bi adam bi kadını zaten haketmiyor.

Benim lisede bir arkadaşımın annesi de tam tersi direndi de direndi boşanmamak için
Kız her hafta gözünde morluklarla gelirdi okula
Sebep annesi metrese laf söylemiş baba anneyi dövmüş arada çok sinirlendiği için kiz da nasiplenmis
Babasının 4 dükkanı vardı ama yiyecek ve giyecek yardımına muhtaçtı
Malesef babası ve annesi birlikte göründüğü için hiç bir yardım çıkmazdı
Bu zenginlikle ne yardımı diye
Kiz okula aç gelir ac giderdi o zenginlikle
Rehberlik öğretmeni durumu bildiginden kıza sandviç getirirdi
Aynı adam metresin başka adamdan olan oğlunu özel kolejlerde okuttu

Yani bir insanin icinden gelmiyorsa babalık yapmak yan odada uyusa ne fayda 200 km ötede olsa ne fayda

Yukarı da da yazdım bu dediklerimi diğer çocuğu ile yaptı yapıyor. Babam çok iyi bir insandır beni hiç kırmadı küs de değilim ama beni hiç anlamamissiniz!

Canım benim babam annemi aldatmasın, bütün boşanmalar aldatma yüzünden olmuyor, yazımda böyle birşey de yok! Çile diyorsun, bir çocuğa tek başına bakmak kolay mi? Hamile bir kadına çocuğuna tek bak diyorsun????

Bu konuda şiddet var mıydı? Konu sahibi şiddet mi görmüş? Ben adam aldatmış ve pişman olarak okudum. Ek bir şey varsa bilemem? Gözden ırak gönülden ırak diye bir laf var.

esimin cocugu su anda bir yetiskin yani sarilip yatma yasini coktan gecmis durumda
oglu buyuyene kadar ayni sehirdeydiler ve her hafta sonu olmak uzere oglu istedigi her an babasinin evinde kalmis zaten
sizinle hem fikir degiliz bu konuda , olmamiz mumkun degil , siz kendi yasadiklarinizdan yola cikarak yorum yapiyorsunuz dogal olarak bende oyle
benim de ilk evliligimden cocugum var bu arada , 6 sene bekar annelik yaptim
simdiki esimden de cocugum var bu yuzden cok rahatlikla yorum yapabiliyorum bosanma konusunda
brn simdi aldatilsam aninda bosanirim , cocuklarimi mutsuz huzursuz bir aile hayatina mahkum etmem cunku ben mutlu oldugum surece onlar mutlu , 6 sene ogluma hem anne hem baba oldum ve gercekten cok mutlu ve huzurlu bir cocugum var

Canim bosanmalisin! Gidecek yerin varsa, ailen istiyorsa cocuk felsn git ailenin yanina! Kadinin kocasinada soyle boyle boyle diye bn kadin halimle hazmedemiyorum bosaniyorum gerisi sana kalmis de. Birak dovsun oldursun esini. En azindan oldu dersin. Onlar pismanliktan yalvarmiyorlar piskinliklerinden yalvariyorlar... seni seven insan heleki koca, seni aldatmaz ihanet etmez. Boyle bir dunya yok. Ekonomik ozgurlugu olmayip, ana babasi kabul etmeyen insanlar bosanmiyonlar mecburiyetten onlara saygim sonsuz!!!!!! Ama anne baba bosan dedigi halde bosanmayanlarada sinir oluyorum kusura bakmayin

Hamile bir kadına çocuğuna tek başına bak demiyoruz. O adam gerçek bir babaysa hiçbir zaman çocuğunu yalnız bırakmaz. Gercek bir baba olsa zaten en başta eşini ve doğmamış çocuğunu bu duruma düşürecek bir şey yapmazdı. O adamla boşanmayınca bebeğin mamasını adamın vereceğini, her ağladığında uyanıp bakacağını, lohusayken eşinin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağını sanıyorsunuz? Böyle bir baba olacaksa zaten en başından eşini aldatmazdı.Erkekler çocuk yetiştirmeyi sadece arada kucağına alıp sevmek olarak görüyor. Evli kalsalar bile tüm yük kadında olacak.

Ayrıca arkadaşlar baban seni sevmemiş çok kırıcı bi laf! Lütfen doğru anlayın küs falan değilim babama! Aramız çok iyidir ama uzak kalmak ayrı bi duygu, yaşayan kişiler anlayacaktır beni! lütfen düşünceye saygı duyalım ve kırıcı konuşmayalım, biz seçenek sunarız konu sahibi suzerek istediği düşünceyi benimser. Hepinize sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…