Çok sevmemis olsam belki bi şans vermeyi düşünürdüm amannn çocuklar var diye ama severken kabul etmek çok zor oluyor neye dayanarak yaptı nasıl onları yazabildi kabul edemiyorum madem bu kadar seviyorsun kimseye bakmayacaksin ilk zamanki şaşkınlıkla acaba diyodum ama şimdi zamanla daha net görebiliyorum ve aklima her geldiğinde biraz daha soguyorum mutlu bir yuvayi bir anlık bu heves uğruna böyle perişan etmesini kabullenemiyorum sogudugumun farkında her gun yazıyor ben konusmadigim için msj filan atiyo sürekli evde ayrı odalardayken boşanmak zor olacak kabul etmeyecek zorlu bir süreç yaşayacağım biliyorum çünkü ben doğumdan sonra herşey daha farklı olacak bizim için kendini hazırla buna dedikçe bosanmam ne dersen de vazgeçmem senden sevme beni isteme ama yanımdan ayrilmana asla izin vermem sensiz nefes alamam bilmem ne son dk kadar bosanmayacak biliyorum asla kabul etmeyecek oda bu tavrını koruyo ama önce kendimi ve doğacak cocugumla küçük kızımı düşünmem gerek yavrularimin bana ihtiyacı var kafamı toplayinca herşey daha güzel olacak insallah