Hamileyken aldatilmak

ahesmira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
239
60
48
38
Okuyordum hep bende kızıyordum basima geleceğini hiç dusunmemisim demekki 24 haftalik hamileyim 1 kizim var 1 buçuk yaşında 2 kazayla hamile kaldım ama eşim çok istiyordu tekrar bebeği zaten bana karşı aşırı sevgisi vardı 10 sene görüştük 6 senedir evliyiz eşimin önceden daimi işi yoktu bebek olduktan sonra kpss yerleşti ise girdi memur oldu memleketten uzak bi yere geldik bu hamileligim çok zor geciyodu ilk aylar bulantidan oda 2 ay beni annemin evine bıraktı çocuktan dolayı hergün konuşuyoruz tlf çok ozlediği için Kac kere aglastik hiç ayrı kalmadık birbirimizden buraya kadar herşey normal neyse izne ayrıldı geldi memlekette kaldık annemlerde 3 hafta buraya döndük aldattığı kadın is arkadaşı aynı odada çalışıyorlar ailecek görüşüyorduk burda tek görüştüğümüz aile onlardı 1 tanede onun çocuğu var hep yazisirlardi bende gorurdum ama abi kardeş muhabbeti vardı mesafe vardı banada sürekli yazardı kadın arkadaş olmuştu benle birgun tlf çocuk aldı eline yanlışlıkla msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş ne zaman başladı bu konuşma bilmiyorum ama önceden hiç gormedim tlf elime alıp ne demek oluyo bu sen beni bununla mi aldatiyorsun dediğimde anında msj otomatik sildi valla tlf yanlışlıkla yazmış özür diledim geri filan sacmaladi ama özür msj yok ortada tabi ikinci bir çocuk geliyo bir tane evde var 5 gün bugün çok yalvardı çok büyük yeminler etti çocuğun ustune kadını eve çağırdım geldi ilk defa yazdı böyle birşeyi bende yanlış yazdı diye onemsemedim sakasina vurdum işi gerçekten düşündüğün gibi birşey yok bilmem ne pişkin pişkin ikisi yan yana geldi yeminler ettiler ama ben inanmayi bırak dinleyemiyorum bile bunları boşanmak istiyorum ama kizim bütün gün baba baba dolaniyo bu ikinci babasını görmeden doğacak hala aynı evdeyiz hiç konuşmuyorum o hiçbirşey olmamış gibi aşkım canım ben sürat yapınca bi süre sonra oda sinirlrnmeye basliyo kapıları carpiyo yapmadım daha neyin üstüne yemin edeyim insan çocuğunun üstüne bile bile nasıl yemin eder diyo sürekli bi tartışma cikiyo ben konuşacak birşey bulamıyorum napacagimi bilemiyorum sindiremiyorum heleki hamileyken yaptığı için dahada çok kızıyorum.

Sadece kadında degilki suç o erkekte yoldan çıkmasın ve canim evde ona 10 yılını vermiş bir evlat vermiş ikinciye hamile karisinada yapilmazya bu da hemde o kadar iyiyken napcagini şaşırdı bu adamlar iyi olsan aldatiyo kötü olsa aldatiyo koparcan bi taraflarını o olcak al seninde isine yaramasin dicen ne dicegimi bilemedim sanada iki ucu b..klu degnek bi yanda 2 yasinda kız bi yanda karnındaki bebek bence önce karnindakini düşün hirpalama kendini evlatlarin var senin güçlü olmam lazım bi bebeğini dogur sağ saglim ondan sonra karar ver

Sadece kadında degilki suç o erkekte yoldan çıkmasın ve canim evde ona 10 yılını vermiş bir evlat vermiş ikinciye hamile karisinada yapilmazya bu da hemde o kadar iyiyken napcagini şaşırdı bu adamlar iyi olsan aldatiyo kötü olsa aldatiyo koparcan bi taraflarını o olcak al seninde isine yaramasin dicen ne dicegimi bilemedim sanada iki ucu b..klu degnek bi yanda 2 yasinda kız bi yanda karnındaki bebek bence önce karnindakini düşün hirpalama kendini evlatlarin var senin güçlü olmam lazım bi bebeğini dogur sağ saglim ondan sonra karar ver
Ada'm baştan aşağı sapıtmış zaten böyle aldatanları hadım edecekler aslında bak bi daha hanımını aldatıyor mu

Çocuğun üstüne yemin ediyo kardeşiyle bebisim filan yazisir okuyo biyandan calisiyo erkek kardeşi msjbebisim napiyon yaziyodu kardesime atacam diye ona atmisim o sira oda yaziyodu sonradan fark ettim özür msj attım yanlış gondermisim diye yazdım diyo ama özür msj kayıtlı değildi ben seni kaybedecek hiç birşey yapmadım bu zamana kadar diyo küçük bi yerdeyiz anında duyulacak birşeyi nasıl yapmamı beklersin diyo herkes birbirini biliyo heleki iş ortaminda anında sana yetiştirir birileri bunu bile bilemi yapacam diyo

Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen

Bebişim'i yanlışlıkla yazdığına göre sex muhabbetini de bilmeden mi yapmış?
Yoksa kardeşiyle seks muhabbeti yapacakken yanlışlıkla mı o kadınla olmuş?
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Allahım...
Ne denir bunlara şimdi...
Ya gebeymişsiniz de...
Bir şey diyecem kızacaksınız,kırılacaksınız.
Neyse artık daha fazla kurcalayarak midenizi bulandırmayın bence...
İmkanınız varsa boşanın.
Yoksa susun oturun.

Yani uzun bir muhabbet olmus mu? Bazen telefon klavyesi kendisi duzenleyip kelimeleri kafasina gore gonderiyor.
Yanlislik olabilir mi?
Yoksa devammi ettismisler konusmuslarmi baya baya? Nekadarini gordun?

Kadin demis ya. Bende sasirdim saka yapiyor sandim bende saka yaptim diye. Evli bir bayana evli bir adam nasil oyle saka yapabilir? Bana yapilsa. Ben derim bu ne hadsizlik boyle sakami olur. Kocam gorse ne dusunur gibisinden sert tepki veririm.

Bilemiyorum. Yinede herzaman her hersey gorundugu gibi degildir.
Yinede iyice emin olun. Bukadar seven adam...

Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
Bence fevri davranma. Adamin dogrumu yalan mi soyledigini az cok hissedersin. Kocani sen taniyorsun.
Hislerim kuvvetli degildir ama sanki aldatmiyo gibi geldi ba a.

hadi yanlis yazdi, yazmak istedigi bir erkek bir kadina "onlar senin ….ini yalasin" nasil yazabilir be? veya bir kadin bir erkege ….imdan ter akti nasil yazar.
ben o arakadasin. neyse.
Pardon ya ben diger yorumlarimi geri aldim.

Kadinla boylemi yazismislar??

Birsey dicem ama igrenc olacagim biliyorum. Acaba senin kicindan akan teri kac kere yalamis adi serefsiz baskasinin karisinin kini yaliyor.
Ay sinirim tepeme cikti.
Diger .... li olan yerleri anlamadim anlasam dahada saydirirdim herhalde.

Diger yorumlarimida geri aliyorum

Pardon ya ben diger yorumlarimi geri aldim.

Kadinla boylemi yazismislar??

Birsey dicem ama igrenc olacagim biliyorum. Acaba senin kicindan akan teri kac kere yalamis adi serefsiz baskasinin karisinin kini yaliyor.
Ay sinirim tepeme cikti.
Diger .... li olan yerleri anlamadim anlasam dahada saydirirdim herhalde.

Diger yorumlarimida geri aliyorum
ben yanlis anlamadiysam, kadin biseyden dolayi "...imdan ter akti yazmis". Adam da "yalarim" yazmis. Ama aslinda,
"onlar senin …ini yalasinlar" yazmak istemismis.
yanlis anlamadiysam savunma bu.

ben yanlis anlamadiysam, kadin biseyden dolayi "...imdan ter akti yazmis". Adam da "yalarim" yazmis. Ama aslinda,
"onlar senin …ini yalasinlar" yazmak istemismis.
yanlis anlamadiysam savunma bu.
Cüş ya. Karisi boyle muhabbete kalksa edepsiz diye azarlarlar.

Ya midem bulaniyor artik erkeklerin bu doyumsuzluklarindan. Pis igrenc adamlar.

Back
X