- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
ya cnm bunu yemedin dime? Soook oldm yalarim demis resmen daha ne diyecek.Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Belkide sen yokken neler oldu bilinmez adam sapitmis cunku..
Inanma bir msj mi yani sadece bize sorma sen kendn anlarsin kimse kimseyi aptal yerine koyamaz. Oyle bir msj gorsem yanlis atilmadigini yada atildigini anlardm
Sende kendini kandirma lutfen. Kabulleniceksen keske ortaya cikarmasaydin.yazik ya