Hamileyken aldatilmak

Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
whatsapptan gönderilmişse inanırım eşinizin dedigine çünkü acele yazarken başka biri yazdıgında ona gidiyor.Tam kardeşine yollarken o bayan yazmışsa o bayana gitmiş olabilir.

Cok sinirleniyorum çook. Hemcinslerime de YAZIKLAR OLSUN. Kocan suçlu tamam ama görüyoruz ki erkekler hep yapıyor bunu. Ama bir anneye hic hiç hiç hiç yakıştıramıyorum ben :( Çok üzüldüm canım senin adına.

Şu yanlışlıkla oldu yalanına hiçbir inandırıcı yanı yok. Karşı taraf yani sizi saf yerine koymaktan başka birşey değil. Bu kadar saf ve sessiz olmayın. Çocuklar kūçükken daha kolay alışırlar babaslığa. Lütfen siz bunu sineye çekerek bu durumlara alışmayan. Karaktersizliğin tedavisi yoktur.

yüzleştirdiğinde kadın rahat konuştu diyosun. bana normal gelmedi. zaten adamın açıklamasının da tutarlı bir tarafı yok. ama kocanı sen tanıyosun gözüne baktığında ne hissediyosan o doğrudur bence. burada bir sürü aldatma mevzusu oldu. hep sonuna kadar inkar. o kadın da gerçekten ne yüzsüzmüş.

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Ne kadar iğrenç hala yalana devam ediyor , pislikler hadi kocanın yazdığı yanlış olmuş kıçımdan ter aktıda mı yanlış olmuş bu kadının Kocası yok mu çağırın gelsin onada anlatın Karısının yanında bakalım oda bu yanlışlığı kabul edecek mi , Boşa gitsin Rızkı veren Allah'tır mide bulandırıcı .

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Boşan derim sana. Bildiğin pislik ikisi de.

Hamilesiniz, sizi çok fazla üzmek istemiyorum ama eşinin söylediği hiç bir açıklama inanılası değil. Hepimiz tel kullanıyoruz bu kadar yanlışlık üst üste olması pek mümkün değil. Oldu desek bile karşı tarafın bunu olağan karşılaması mümkün değil. Bize bir arkadaşımız böyle yazacak ta tepki vermeyeceğiz mümkün mü. Eşinin açıklamaları kendi IQ su düzeyinde. Buna kimsenin inanmasını beklemesin.

En çok kızdığım nokta bir de üste çıkıyor ahlaksız, kapıları çarpıyormuş.

Sen de farkındasın olanların. Başlığı ona göre açmışsın zaten. Dediğim pek mümkün değil ama canını çok üzme, ve çok yüzgöz olma. Ayrıl yada ayrılma diyemem herkesin bakış açısı farklı. Ama böyle bir rezilligin üstüne sineye çekmeyi hiç bir hemcinsime yakismayacagini düşünüyorum. Allah yardımcınız olsun.

Allah kimseyi bu duruma düşürmesin kim olsa tabi inanmaz gururum kırıldı çocuk bile inanmaz bu yalanlara yok yanlış olmuş yok bilmem ne aynı evde kalabilecek gucum varmı bilmiyorum ama doğumu annemin evinde tek basima yapmakta agrima gidiyo doğuma kadar dayanabilirim inşallah ben babamı küçük yaşta kaybettim kizim için üzülüyorum artik

kadının sen memleketteyken sana attığı mesajlardan bile belli. o mesajlar gerçek. eşin çocuğunun üstüne yemin etmeseymiş bari. kendini kurtarmak için iyice batmış.ben olsam önce kanıt toplar sonra o kadının kocasına söylerdim.

Watsap silinip tekrar yuklenince yazismalar geri geliyomus diye duydum arastirin bence bi konismanin tamamini gormeden karar veremeyeceksiniz gibi geldi bana

Telefon dökümlerine baktınız mı? Ve evinizin oldugu binada güvenlik kamerası var mi? Belki esiniz o kadını sizin evinize de getiriyordu. Lütfen bu konulari da araştırın.

kocası arkadaşlarıyla çıkmasına izin verebilir ama bu mesajlara hoş bakmaz heralde. karısının k.çını yalayan bi adam var ortada. kocasına söyle en kötü senin kocayı bi temiz döver. haketmiş. boşan yada boşanma diyemem kimseye, kendi kararın ama seni hala kandırmalarına izin verme. zaman geçtikçe devam ederler çünkü. kadın kocasından korkusuna reddediyo. zamanla kocasından boşanır, senin eşini de kandırır illa boşatır bence. hiç çocuğum babasız kalmasın diye düşünme. hamileliğine denk gelmesi kötü olmuş. Allah yardımcın olsun

Bu yazıyı gördünüz ve hala bunun yanlışlık olduğunu mu söylüyorlar

Şaka mı bu ya

Allahım neler duyup görecez daha

Bence bunların muhabbeti sadece whatsappta kaldığı için aldatma yok diye düşünüyor eşin o acidan rahat yemin edebiliyor yani fiziksel bir temas olduğunu sanmıyorum yoksa bu kadar kendine guvenmezdi
Fakat şu dikkatimi çekti, hadi diyelim kadin rahat biri. Ben esini de usluben cıvık buldum. Kardes de olsa bebisim tarzi konusmalar cok vıcık vıcık
Esinin seni sevdiğini düşünüyorum, hatta aldattı da diyemem ama ortada laubali bir muhabbet var
Madem suçsuz, o zaman kanitlasin

Çocuğun üstüne yemin ediyo kardeşiyle bebisim filan yazisir okuyo biyandan calisiyo erkek kardeşi msjbebisim napiyon yaziyodu kardesime atacam diye ona atmisim o sira oda yaziyodu sonradan fark ettim özür msj attım yanlış gondermisim diye yazdım diyo ama özür msj kayıtlı değildi ben seni kaybedecek hiç birşey yapmadım bu zamana kadar diyo küçük bi yerdeyiz anında duyulacak birşeyi nasıl yapmamı beklersin diyo herkes birbirini biliyo heleki iş ortaminda anında sana yetiştirir birileri bunu bile bilemi yapacam diyo
Belki gerçekten yanlışlık olmuştur olamazmı.bide öyle bişey yapsa kızınızın eline verirmi tlfonu yani mesajıda silerdi.anlattıklarınızdan sizi kaybetmeyi göze alamaz gibi geldi bana.

Neye inanacagimi şaşırdım kadın geldi ilk defa böyle birşey yazdı bende öylesine yaziyodur diye tepki vermedim diyo ondan gelen msjlarda aşkım canım tarzı şeyler hiç yok bunda da sadece bebisim fistigim tarzı yaziyo onuda kardesime yaziyodum hızlı gonderecem diye ona atmisim sen gosteren e kadar haberim olmadı olsa öyle birşey silerdim niye tlf birakiyim diyo ama tlf bu ne demek oluyo diye elime alıp gözüne sokunca hemen msj sildi ne diyon ya sen diye hareketleri suçlu olduğunu gosteriyo bi yandan da bebegin üstüne hayatta yemin etmez etmedi bu zamana kadar olusunu opuyum ki ona yazmadım yanlışlıkla gitti diyo insan çocuğunun ölmesini istermi paçayı kurtarmak için bu kadar mi adiyim kendim için çocuğumu mu feda edecem diyo akıl verin ya neye inancami şaşırdım hamileligin etkisiyle dahada duygusal düşünüyorum 5 günde 5 kilo vermişim yiyiyorum icemiyorum resmen
Kıyamam valla çok üzüldüm.ama aldatan adam öyle tlf.ortalarda atıp gezmez bak başka konularda okuyoz tlfona yapışık geziyolar.sana çocuğuna ilgisi nasıl.bu mesajı görmeden önce hiç başka bişeyden şüpelenmedinmi

whatsapptan gönderilmişse inanırım eşinizin dedigine çünkü acele yazarken başka biri yazdıgında ona gidiyor.Tam kardeşine yollarken o bayan yazmışsa o bayana gitmiş olabilir.
İyi de iğrenç muhabbetler dönüyor bu da yanlışlıkla yazılmış olamaz dimi

Telefon dökümlerine baktınız mı? Ve evinizin oldugu binada güvenlik kamerası var mi? Belki esiniz o kadını sizin evinize de getiriyordu. Lütfen bu konulari da araştırın.
Telefon dökümü nedir ??
Esinin telefon faturasinda ayrıntılı olarak kiminle konustugu mesajlaştığı gözüküyor mu ?
Bu bilgi sadece fatura sahibine verilmez mi ?

Back
X