Hamileyken aldatilmak

Whatsaptan yazılmamış normal msjlasma whatsap olsa bulurdum normal msj çıkarabilmek için tib mi ne var oraya bildirmek gerekiyor ve suç duyurusunda bulunup yapılması gerekiyor eşim zaten o işin işinde dosyayı filan açan kendisi banada dedi istersen b assavciyla gel görüş msj cikarttir ama durumdan dolayı bizide köye sürerler ben gitmeye hazırım ne diyorsan onu yapalım diyo

Whatsaptan yazılmamış normal msjlasma whatsap olsa bulurdum normal msj çıkarabilmek için tib mi ne var oraya bildirmek gerekiyor ve suç duyurusunda bulunup yapılması gerekiyor eşim zaten o işin işinde dosyayı filan açan kendisi banada dedi istersen b assavciyla gel görüş msj cikarttir ama durumdan dolayı bizide köye sürerler ben gitmeye hazırım ne diyorsan onu yapalım diyo
İnanma canm benm..hayatta insanın basına hersey geliyo işte.. Sana düşen ayakta durabilmek..ona mutlaka haddini bildir..

Sürsünler bosverin. Ne var ne yoksa cıkarttırın ortaya bakin neymis ne konusmuslar.
Bir sey yoksa bile bidaha hicbir kadınla muhattap olmasina izin vermeyin bu adamı. Belli yani edepsiz bir kocanız var. O yüzden de böyle edepsiz arkadasları var.

Cocuklarina cok mu duskun baba o...
Oyle baba olmaz olsun cocuklarinin uzerine yemin etmekte neyin nesi...
Tek zaafiniz cocuklariniz oldugu icin bunu kullaniyor olmali...
Yaziklar olsun ...

ya ben şeyi merak ettim hani o igrenc mesajlari kardesime atiyordum demis ya. tam o sirada esinizin kardesini arayip soracaktiniz. o an herseyden emin olurdunuz.

Herşey çok ortada,ama sanırım siz boşanmak istemediğiniz için kendi kendinizi iknaya çalışıyorsunuz...
Aynı şeyi sen yapsaydı eşin seni şu hamile halinle postalamıştı kusura bakma ama sen halen o pis adamla aynı evdesin...
Büyük konuşmayayım ama başıma gelseydi o gün o adam kapının önünde olurdu

msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş

Canim bak bu usttekini sen yazmışsın. "Konuşmalar ilerlemis. Sex muhabbeti edilmis." Konuşma boyunca kardesi mi sanmis Allah aşkına. Kadin da ne kadar hazırmis madem daha önce olmamışsa. Gözü varmış onunda. Sen şuan inanmak istiyor olabilirsin de aldatildigin gerçeğini değiştirmiyor. Sen su an onun palavralarini boşver de bu igrencligi affedersen unutabilecek misin, sindirebilecek misin bunu düşün.

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Igrenccc...kicindan akan teri yalarim demek nasil bi fantazidir?hamilesin kendini iyi hissedecek seylerle ugras once bebegini dusun. Dogruyu soylemek gerekirse esin yalan soyluyor gibi geldi bana.

kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo b

kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil

:oha::oha::oha: kitap yazsin bu adam bence ya da yeni moda dizi senaryosu

yakiyim senin terini pis şey

Yakiyim senin terini ne demek yahu. Mantıklı bir cümle bile degil bu. Ne anlatmak istemiş ? Yalayim kelimesini anca bu kadar cevirebilmis. Cevir jaxi yanmasın sözünun en kötü örneği olmuş malesef.

ben 2 ay kaldim uzaktik birbirimize facedeki yazışmaları filan takip ettim genede ordayken ama abi kardeş muhabbeti vardı

E facebook'u okuyabilecegini tahmin eder kendini ele verir mi hic. Tabi abi kardes muhabbeti oolacak. özellikle bile olabilir.

Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
YALARIM MI??? Erkeklerde bu reddetme olayı çok. Tamamen reddetme . Niye ailesini kaybedecek, huzuru gidecek, iş yerinde rezil olacak bir sürü faktör var. Onun yerine reddet kurtul.

ay ne iğrenc ne seviyesiz bir muhabbet ya. aldatıp aldatmamasından gectim ben direkt sogurdum adamdan bir de inanmadın diye sana sinirlenip uste cıkmaya calısıyor allahım yaa

sen baska bir erkekle böyle sakalassan acaba kocan ne tepki verirdi bir sor bakalım??? baskasının karısıyla yapıyor ama. madem masum bir sakalasma hepımız boyle sakalasalım o zaman

Msj ların başı sonu yok ilk defa gördüm bu yazismayi ben memleketteyken bu kadın bana yaziyo aynı ortamda oldukları için bulantilarin gecmedimi kendini iyi hissediyosan gel artık sensiz bu adam çok kotu oluyo bütün gün sürekli sizi soyluyo valla bunaldik artık sensizlik gerçekten yaramiyo ne zaman gelecen filan bana açıklamasında kicimdan ter akti yazmış o başındaki muhabbet nedir bilemiyorum çünkü yoktu buda uff yakiyim senin terini pis şey yazacaktim otomatik atmış sonradan gördüğümde de özür diledim diyo yeminler ediyo num değiştirdi faceden herşeyden engelledi whatsap filan kapattı kullanmıyor ama icimdeki şüphe bana yetiyor ışte kocam baya yakışıklı etraftan dikkat çeken birisi zaten bunun farkındayım ama bende bakımsız çirkin bir kadın değilim doğum yapmış 6 aylık hamile gibi değilim eşim hep der kimse tirnagin bile olamaz hamileyken ayrı değilken daha bi ayrisin diye konuşur çok kıskanır etraftan ama öyle bunaltacak hareketler sergilemez bu zamana kadar ilk defa böyle birşey yaşıyorum aklımdan kalbimden cikmiyo o rahat ben yapmadım kendinden eminim diyo
Olay burda belli oldu iste!
Kadin sizin aldatildiginizi anlamamaniz icin boyle msjlar cekmis size, aldatan kocanin esine asiri iyi davranmasi gibi dusunun.
Ve bosanin.

Ha bide kadının "Kicimdan ter akti." mesaji ile esinin 'aslında' 'kardesine' atmak istediği "Yalarım" mesaji bu kadar da ardarda 'tesadüfen' nasıl denk gelmiş acaba.

Hadi tam kadın "nasılsın" falan yazdiginda bu kardeşine "iyiyim bebisim/fıstığım" yazacakken bu kadına yazsa hadi inanalim diyelim de, kictaki terle yalama igrencligine kim inanır ki.

Ayy ne çok yazdım yahu sinirim tepeme çıkıyor boyle konularda.

Okuyordum hep bende kızıyordum basima geleceğini hiç dusunmemisim demekki 24 haftalik hamileyim 1 kizim var 1 buçuk yaşında 2 kazayla hamile kaldım ama eşim çok istiyordu tekrar bebeği zaten bana karşı aşırı sevgisi vardı 10 sene görüştük 6 senedir evliyiz eşimin önceden daimi işi yoktu bebek olduktan sonra kpss yerleşti ise girdi memur oldu memleketten uzak bi yere geldik bu hamileligim çok zor geciyodu ilk aylar bulantidan oda 2 ay beni annemin evine bıraktı çocuktan dolayı hergün konuşuyoruz tlf çok ozlediği için Kac kere aglastik hiç ayrı kalmadık birbirimizden buraya kadar herşey normal neyse izne ayrıldı geldi memlekette kaldık annemlerde 3 hafta buraya döndük aldattığı kadın is arkadaşı aynı odada çalışıyorlar ailecek görüşüyorduk burda tek görüştüğümüz aile onlardı 1 tanede onun çocuğu var hep yazisirlardi bende gorurdum ama abi kardeş muhabbeti vardı mesafe vardı banada sürekli yazardı kadın arkadaş olmuştu benle birgun tlf çocuk aldı eline yanlışlıkla msj girmiş sex muhabbeti edilmiş tlf bebegim fistigim konuşmalar ilerlemiş ne zaman başladı bu konuşma bilmiyorum ama önceden hiç gormedim tlf elime alıp ne demek oluyo bu sen beni bununla mi aldatiyorsun dediğimde anında msj otomatik sildi valla tlf yanlışlıkla yazmış özür diledim geri filan sacmaladi ama özür msj yok ortada tabi ikinci bir çocuk geliyo bir tane evde var 5 gün bugün çok yalvardı çok büyük yeminler etti çocuğun ustune kadını eve çağırdım geldi ilk defa yazdı böyle birşeyi bende yanlış yazdı diye onemsemedim sakasina vurdum işi gerçekten düşündüğün gibi birşey yok bilmem ne pişkin pişkin ikisi yan yana geldi yeminler ettiler ama ben inanmayi bırak dinleyemiyorum bile bunları boşanmak istiyorum ama kizim bütün gün baba baba dolaniyo bu ikinci babasını görmeden doğacak hala aynı evdeyiz hiç konuşmuyorum o hiçbirşey olmamış gibi aşkım canım ben sürat yapınca bi süre sonra oda sinirlrnmeye basliyo kapıları carpiyo yapmadım daha neyin üstüne yemin edeyim insan çocuğunun üstüne bile bile nasıl yemin eder diyo sürekli bi tartışma cikiyo ben konuşacak birşey bulamıyorum napacagimi bilemiyorum sindiremiyorum heleki hamileyken yaptığı için dahada çok kızıyorum.
Midem bulandı ,ilk başlarda canım aşkım die yanaşacak sonra suçunu bastırıp üstte çıkmak için tavır yapacak hep aynı taktikler ,boşan demek kolay olanı sindiririm dersin ilerde tekrarlarsa daha büyük yıkım olur.Ben olsam o kadını da kocamıda dinlemek yerine boğardım aptal yerine konulmak aldatılmak daha ağır geliyor bana

birde ilk aciklamada k.cini yalasinlar b
k yesinler gibi bisi yazacaktim demis ama ikinvi aciklamada baska bisi olarak demis..bu da bi celiski degil mi.

Nefesini tutup kendimi boğmak geldi icimden.Bu insanlarla aynı atmosferde nefes almak istemedim bi an.:silah:

Back
X