Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj attım acayip merak ettimBen o konularda prof. oldugum için her türlü konuşmayı çıkartırım. arama kayıtları dahil :)
Whatsaptan yazılmamış normal msjlasma whatsap olsa bulurdum normal msj çıkarabilmek için tib mi ne var oraya bildirmek gerekiyor ve suç duyurusunda bulunup yapılması gerekiyor eşim zaten o işin işinde dosyayı filan açan kendisi banada dedi istersen b assavciyla gel görüş msj cikarttir ama durumdan dolayı bizide köye sürerler ben gitmeye hazırım ne diyorsan onu yapalım diyo
Kızlar yazarak söylemek isterdim ama telden anlayan birisi olması lazım.Mesaj attım acayip merak ettim![]()
Sex muhabbeti dedigim kadın buna kicimdan ter akti resmen yazmış buda yalarim yazmış sonrasında çok msj yok zaten bi bebisim napiyon bide fistigim ben artık eve gecebilirmiyim çok acıktım yaziyo bana açıklamasında da kardeşine haksızlık yapılmış buda senin c.. yalasinlar bo.. yesinler filan yaziyodum motive ediyordum o sira oda yazarken ona başka bişey yazacaktim galiba arabayı yikiyodum otomatik en son yazılanları uste cikariyo oyle gondermis oda sen ne yaziyon filan dememiş hiç dikkatimi çekmedi once fark edincede özür diledim oda sorun değil yazdı sadece diyo ya inanilacak bi yalan değil sicti siviyo bence ama bu durumda napacagim sağlıklı düşünemiyorum su an akıl verin bana ne olur
Geçmiyor zaten aklımdan 1 sn cikmiyo yüzüne baktıkça olduresim geliyo hem bunu hem kadını assalik 1 çocuğun var evlisin insan çocuğundan utanır yaparken bide utanmadan karsima geçmiş ilk defa yazdı bende onemsemedim yanlış yazmıştır diye sen kicimdan ter akti yazabilecek cesareti bulmussun ikiside cehennemde yanacak karnimdakine nasıl hesap verecekler erkeklerin çoğunda aldatma dürtüsü var o belli ama hepsi değil çok sadık olanlarida var heyecan aradiysan bekar biriyle yapaydin gözümün içine baka baka nasıl yapabildin birde yaziyo gel artık bu adam sensiz kotu oluyo ışte kafamızın etini yiyo kamerada görüşüyoruz müdürü filan hep diyo gel valla bunaldik biz bundan ne kıymetli karısı çocuğu varmış uff bunsuz gitme bir yere bende kendimi kandiriyormusum ne kadar ozluyorsa artık benide dilinden dusurmuyo demekki diyorum
o yuzden whatsapp kayitlarini illa cikarttir demistim. cikart koy kadinin kocasinin önüne. onunda huzuru kalmasin. kocanla da dogumdan sonra hesaplasirsin. bence su yeniden yüklemeyi yapsan cikardiGeçmiyor zaten aklımdan 1 sn cikmiyo yüzüne baktıkça olduresim geliyo hem bunu hem kadını assalik 1 çocuğun var evlisin insan çocuğundan utanır yaparken bide utanmadan karsima geçmiş ilk defa yazdı bende onemsemedim yanlış yazmıştır diye sen kicimdan ter akti yazabilecek cesareti bulmussun ikiside cehennemde yanacak karnimdakine nasıl hesap verecekler erkeklerin çoğunda aldatma dürtüsü var o belli ama hepsi değil çok sadık olanlarida var heyecan aradiysan bekar biriyle yapaydin gözümün içine baka baka nasıl yapabildin birde yaziyo gel artık bu adam sensiz kotu oluyo ışte kafamızın etini yiyo kamerada görüşüyoruz müdürü filan hep diyo gel valla bunaldik biz bundan ne kıymetli karısı çocuğu varmış uff bunsuz gitme bir yere bende kendimi kandiriyormusum ne kadar ozluyorsa artık benide dilinden dusurmuyo demekki diyorum
kadinin yazdiklari sasirtici degil bence. sucluluk piskilojisiyle yazmis iste. birazda sen suphelenme diye yazmis
Whatsap yuklesemde fayda etmez ki hattını değiştirdi o gün diğer hattı iptal ettirdi zaten w hatsapi çok kullanmaz msj atar direk şimdiki hattında yuklesem olacak mi ben yeniden yukleyecegim dedim karşı çıkmadı hat dokumanlarini ışte dedim tamam diyo benim korkacak birseyim yok istersen sen ara tlf ortada ışte dokümanı filan gorusmediysek affedecekmisin diyoo yuzden whatsapp kayitlarini illa cikarttir demistim. cikart koy kadinin kocasinin önüne. onunda huzuru kalmasin. kocanla da dogumdan sonra hesaplasirsin. bence su yeniden yüklemeyi yapsan cikardi
Biz yeni bir yere geldik kimseyi tanımıyoruz biraz soğuk insanları var buranın eşime ışte o yardım etmeye başladı yeni olduğu için öğrenmesi gerekiyordu ilk zamanlar esinlede tanisalim arkadaş olalım filan demiş bizde kimseyle gorusmuyoruz burdan gidene kadar sikilmazsiniz arada beraber vakit gecirriz demiş esimde bana dedi tanışmak istermisin evine davet ediyo sikiliyosun kimse yok burda kafan uyarsa gorusursun arkadaş olursunuz diye başladı sonrasında çok sık gelip gitme olmasada bu bunaldigimzda beraber ailecek pikniğe filan gidiyorduk kahve içmeye dışarda filan oda sık değil ama sık sık yazardı bebeğiyle benim bebegimin arasında ay farkı var sadece takıldığı şeylerde yazardı yani art niyetli olduğu hiç belli değildi banada eşimin beni çok sevdiğini herşeyden önce seni dusunuyo keşke benimki de öyle olsa sizle biz çok farklıyız filan diye içini dokrdi bazen yani insanın aklına cokta gelecek bir durum olmadı hiç kendisi doğum kilolarını pek atamamış bana derdi hep incecik kalmissin ben senden kac yas kucugum ama ablan gibi duruyorum hani beni çok beğendiğini sürekli dile getirirdi
Neden hattını değiştirdin diye sormadın mı eşine ya da sana ne dediWhatsap yuklesemde fayda etmez ki hattını değiştirdi o gün diğer hattı iptal ettirdi zaten w hatsapi çok kullanmaz msj atar direk şimdiki hattında yuklesem olacak mi ben yeniden yukleyecegim dedim karşı çıkmadı hat dokumanlarini ışte dedim tamam diyo benim korkacak birseyim yok istersen sen ara tlf ortada ışte dokümanı filan gorusmediysek affedecekmisin diyo
Whatsap yuklesemde fayda etmez ki hattını değiştirdi o gün diğer hattı iptal ettirdi zaten w hatsapi çok kullanmaz msj atar direk şimdiki hattında yuklesem olacak mi ben yeniden yukleyecegim dedim karşı çıkmadı hat dokumanlarini ışte dedim tamam diyo benim korkacak birseyim yok istersen sen ara tlf ortada ışte dokümanı filan gorusmediysek affedecekmisin diyo
Yani 16 senelik bir beraberlik var bu adam bu zamana kadar hiç ama hiç sevgisini yitirmedi ne tlf sakladı ne bişey yakalayana kadar gene tlf ortadaydı çocuk alırdı hep korkum olsa çocuğun eline niye veriyim illa bu zamana kadar gorurdun diyo kardesimle maç konuşuyorduk idda konuşuyorduk ben ona yaziyom diye yazmışım fark etmedim valla yalarim değil yakarım o maçı gol olmazsa anlamında yazıyordum araba yikiyodum diyo aynı anda kardeşiyle msjlastigini gösterdiBende burda bişeyler net ortaya çıktı bu yazdığınızla.. Kadın sizi kıskanmış bariz çekememiş.
Hem eşinizin size olan tavrı, ilgisini ve sevgisini kıskanmış.. Hemde güzelliğinizi, inceliğinizi vs..
Eşinizde işte klasik erkek tavrı işte.. Güzellik çirkinlik olayı zaten olmuyor bu hiçbir zaman.. Bir anda hi bir şeyi düşünmeden mutluluğunu huzurunu kendi elleriyle itiyor işte erkekler..
Bundan sonra İnşallah sizin herşey çok iyi olur. Ve çok daha mutlu huzurlu olacağınız bir yaşamınız olur umarım.
Tekrar yazıyorum neden hattını felan değiştirdi, whatsapp kapattı?Yani 16 senelik bir beraberlik var bu adam bu zamana kadar hiç ama hiç sevgisini yitirmedi ne tlf sakladı ne bişey yakalayana kadar gene tlf ortadaydı çocuk alırdı hep korkum olsa çocuğun eline niye veriyim illa bu zamana kadar gorurdun diyo kardesimle maç konuşuyorduk idda konuşuyorduk ben ona yaziyom diye yazmışım fark etmedim valla yalarim değil yakarım o maçı gol olmazsa anlamında yazıyordum araba yikiyodum diyo aynı anda kardeşiyle msjlastigini gösterdi
Yani 16 senelik bir beraberlik var bu adam bu zamana kadar hiç ama hiç sevgisini yitirmedi ne tlf sakladı ne bişey yakalayana kadar gene tlf ortadaydı çocuk alırdı hep korkum olsa çocuğun eline niye veriyim illa bu zamana kadar gorurdun diyo kardesimle maç konuşuyorduk idda konuşuyorduk ben ona yaziyom diye yazmışım fark etmedim valla yalarim değil yakarım o maçı gol olmazsa anlamında yazıyordum araba yikiyodum diyo aynı anda kardeşiyle msjlastigini gösterdi