Hamileyken bebeğe kilo aldırmak için ne yapılmalı?

evlimutlu91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
17
0
86
34
Merhaba 1.5 aylık hamileyim ilerleyen aylarda karnımdaki bebeğime kilo aldıran şeyler tavsiyesi olan varmı multivitamin tavsiyesi de verirmisiniz? Ben daha önce araştırmıştım nesguik kadar peyniri muz gibi şeylerin dışında önerisi olan varsa teşekkür ederim...

Yarım avakado,bir muz pekmez ve cevizi karıştırıp ye canım benim öyle kilo almisti.birde günlük 3 porsiyon süt ürünü.yani yoğurt ayran peynir hangisini yiyebilirsin.

Henüz hamileliğinizin çok başındasınız. Bebeğe kilo aldırıcam derken kendiniz fazla kilo alıp bu sefer şeker riskinizi arttırırsınız. Beslenmenize özel olarak sırf kilo için bir şey eklemeyin. Sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Mayalanmış süt ürünleri (yoğurt, peynir, kefir) faydalıdır ancak tek başına süt sanılanın aksine faydadan çok zarar veriyor, araştırın. Peynirizin "peynir kültürü" barındırmamasına ve mümkünse şirden mayalı olmasına özen gösterin, çok daha faydalı.
Muz güzel bir magnezyum kaynağıdır ancak her şey gibi onun da fazlasını tüketmeniz önerilmiyor.
Paketli gıdaları, fast food ve asitli şeyleri hayatınızdan çıkarın; evet kilo aldırır ama sağlıklı bir kilo değildir. Bebekten çok size kilo olarak kalır.
Gün içerisinde acıkırsanız ara öğün olarak çiğ badem, kajun ve ceviz yiyebilirsiniz.
Ocean Mummy vitamin oldukça iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…