- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
Doktorlar gebelik riskli değilse ilikşide sakınca görmüyor canım ama sen boşlama kocanı. Oda tedirgin oluyordur bu dönemde tabi bebek için ama hamileyim aldatılırım siye de düşünme germe kendini Allah korusun öyle şeylerden. Ha illa ilişki de olmasa ilgilen kocanla boşlama. Ama normal doğumla alakası var mı bilmiyorum açıkçasıKonu cinsellik değil maalesef pek de önemli değil ama malum hamileyim ve aldatılan kadınların çoğu bu dönemde aldatiliyor açıkçası istemediğini düşündüğüm için bende adım atmıyorum kocamdan şüphe duymuyorum ama bı tanıdığıma ebe kızmış doğumda hiç mi eşinle beraber olmadın diye normal doğum istiyorum bunun doğruluk payı var mı duyan varmı eğer varsa ona göre bı düzen bulalım?
Sağol cnm tavsiyem için ama bu öküzü saldım çayıra mevlam kayira diyorum bundan bı halt olmaz vallahi bugün daha iyi anladımDoktorlar gebelik riskli değilse ilikşide sakınca görmüyor canım ama sen boşlama kocanı. Oda tedirgin oluyordur bu dönemde tabi bebek için ama hamileyim aldatılırım siye de düşünme germe kendini Allah korusun öyle şeylerden. Ha illa ilişki de olmasa ilgilen kocanla boşlama. Ama normal doğumla alakası var mı bilmiyorum açıkçası
Olsun arkadaşım deme öyle bak bebek gelecek bide o zaman ne yapacaksın Allah korusun yalnız olmak ayrı bide bebek olunca daha zor inşaAllah düzelir durumlarSağol cnm tavsiyem için ama bu öküzü saldım çayıra mevlam kayira diyorum bundan bı halt olmaz vallahi bugün daha iyi anladım
O varken de yalnızım cnm sohbet yok muhabbet yok aynı evde beraber TV izleyen iki kişiyiz zaten yani hiç değilse çocuk olursa benim nesem olacak kızım ama bunun okuzlugu baki malesefOlsun arkadaşım deme öyle bak bebek gelecek bide o zaman ne yapacaksın Allah korusun yalnız olmak ayrı bide bebek olunca daha zor inşaAllah düzelir durumlar
Ne deyim canım Rabbim kolaylık versinO varken de yalnızım cnm sohbet yok muhabbet yok aynı evde beraber TV izleyen iki kişiyiz zaten yani hiç değilse çocuk olursa benim nesem olacak kızım ama bunun okuzlugu baki malesef
Bilmiyorum o benden çok korkuyor o yüzden bende adım atmıyorum evet kadın daha çok istiyor hormonlardan galibaBiz de bekledik biraz çok korktum bir şey olur diye. Geçen hafta sorduk doktora sorun yok merak etmeyin dedi. 6 haftalıktı. Bir de şunu da düşünmek lazım sadece adamın değil kadının da ihtiyacı var. Aslında önce kendimizi düşünmemiz gerekir sırf aldatılırım diye değil de. Mesel ben ihtiyaç duyuyorum.
Bilmiyorum o benden çok korkuyor o yüzden bende adım atmıyorum evet kadın daha çok istiyor hormonlardan galiba
Doğru ama risk yoksa doktor böyle bir durumdan bahsetmediyse sakıncası Yok hiçbir dönemde kişi zaten bilir durumunu1 defa denemiştik ama hamilelikte o iş zor.... zaten ağırlaştım hareketlerim kısıtlı iyice e bide enfeksiyon riski çok zaten kaç kere geçirdim akıntılarım hala devam ediyor..bu şekilde zorlamanın manası yok
benim sağlığım şimdi herşeyden daha önemli... eşlerimiz bu dönemde sabretmeyi öğrenmeliler
ana olmak kolay değil
Doğru ama risk yoksa doktor böyle bir durumdan bahsetmediyse sakıncası Yok hiçbir dönemde kişi zaten bilir durumunu
Bide birlikte olduktan Sonra ya birşey olduysa korkusu Yok muTabiki risk olmadıktan sonra sakıncası olmaz benimde Allah'a şükür başından beri riskim yoktu ama ilk aylar bulantılarla uğraşınca daha sonrada başka zorluklar ve karın büyümesi derken askıya almak zorunda kaldım bide enfeksiyondan korktuğum için.... kaç kere geçirdim çünkü. Ama kendini çok rahat hisseden hamilelerin durumu başka olabilir tabi....
Bide birlikte olduktan Sonra ya birşey olduysa korkusu Yok mu
Bide birlikte olduktan Sonra ya birşey olduysa korkusu Yok mu
Bende yok açıkçası sonuçta buda bir ihtiyaç Dr diyor ki çocuğu etkilemez 8. Aya kadar serbestmisEvet o da var tabi zor yani insanın sürekli aklı bebeğinde olduğu için zaten kendini adapte edemiyorki
Ben edemiyorum ama başkalarını bilmem
Başkalarına başarılar diliyoruzEvet o da var tabi zor yani insanın sürekli aklı bebeğinde olduğu için zaten kendini adapte edemiyorki
Ben edemiyorum ama başkalarını bilmem
Evet risk olmadığı sürece sorun değil diyor doktorlar normal birşey sonuçta sadece spermlerin yapısından dolayı rahimde kısa süreli kasılma yapabileceğini okumuştum.Bende yok açıkçası sonuçta buda bir ihtiyaç Dr diyor ki çocuğu etkilemez 8. Aya kadar serbestmis
Ozellikle 2. Trimester denen ikici 13 haftalik donemde efer gebe riski yoksa cinsel iliskiyi oneriyolar. Ozellikle makas pozisyonlari. Korkma bence bebek ile beraber de bu hazzi yasayabilirsin ve daha da hassaslastigin icin daha zevkli olabilir. Kesnlkle ihmal etme kocani bu ciddi bi denge. Dr behram in instada videolari var esin korkuyosa bisey olcak diye izlet orda iliskinin oldgu yer ile bebegin oldugu yeri gosteriyo makette. Korkmayin bu da bi deneyim. Zaten 6 aydan sonra zorlanacaksinizKonu cinsellik değil maalesef pek de önemli değil ama malum hamileyim ve aldatılan kadınların çoğu bu dönemde aldatiliyor açıkçası istemediğini düşündüğüm için bende adım atmıyorum kocamdan şüphe duymuyorum ama bı tanıdığıma ebe kızmış doğumda hiç mi eşinle beraber olmadın diye normal doğum istiyorum bunun doğruluk payı var mı duyan varmı eğer varsa ona göre bı düzen bulalım?
Tam ismini söyler misin intagram eşime izleteyim ben korkmuyorum ama o korkuyoOzellikle 2. Trimester denen ikici 13 haftalik donemde efer gebe riski yoksa cinsel iliskiyi oneriyolar. Ozellikle makas pozisyonlari. Korkma bence bebek ile beraber de bu hazzi yasayabilirsin ve daha da hassaslastigin icin daha zevkli olabilir. Kesnlkle ihmal etme kocani bu ciddi bi denge. Dr behram in instada videolari var esin korkuyosa bisey olcak diye izlet orda iliskinin oldgu yer ile bebegin oldugu yeri gosteriyo makette. Korkmayin bu da bi deneyim. Zaten 6 aydan sonra zorlanacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?