Hamileyken birlikte olmak normal doğumda kolaylık sağlar mı?

bu gerçek mi yaa?
ben de çok isteksizim ve eşimi reddettikçe onun adına üzülüyorum
umarım hormonlarım istekli olmam yönünde değişir
Gercek tabikiii ben ki standartta seksi ayda bi aklina getiren kadinim :) simdi denk getiriyim diye gobegim catliyo :))

Gercek tabikiii ben ki standartta seksi ayda bi aklina getiren kadinim :) simdi denk getiriyim diye gobegim catliyo :))
Yaa valla çok umutlandım. İnşallah eşimi bıktırırım. Çünkü canım sıkılıyor onu reddettiğim zaman. İstemeyerek de olmuyoo

bu gerçek mi yaa?
ben de çok isteksizim ve eşimi reddettikçe onun adına üzülüyorum
umarım hormonlarım istekli olmam yönünde değişir
Vallahi cnm benim lekelenmem vardı korkuyordum o süre kocamla rüyada sevisiyordum sen düşün şimdi yasak değil ama gobekden rahat olmuyor ama gayet zevkli 2. İstiyorum ben kocam korkup istemiyor :) günler çuvala mı girdi diyor

Cok iyi ya hirpalama kendni ama. Makas dedikleri yan pozisyonlar uygun. Ben sadece ustume yuklenilmesini sevmiyorum baski oluyo o kadar

Cok iyi ya hirpalama kendni ama. Makas dedikleri yan pozisyonlar uygun. Ben sadece ustume yuklenilmesini sevmiyorum baski oluyo o kadar
Bence hamilelik riskli değilse seksi oldurmemeli ben önce onun karisiyim sonra anneyim yani çocuk doğduktan sonra yanaşmak istemezse kötü olur bu yüzden de erkeği uzaklastirmamak lazım hamileyken atla adamın üstüne haha

kesnlkle. Hangi arkadasima sorsam yok kimse kocasina yaklasmamis. Aldatmalar da bu yuzden oluyo ki bizm kendi cnsimiz fena

kesnlkle. Hangi arkadasima sorsam yok kimse kocasina yaklasmamis. Aldatmalar da bu yuzden oluyo ki bizm kendi cnsimiz fena
Bence bu aldatma konusu farklı, adamın içinde yoksa, yani adamsa zaten böyle bir şey olnaz, olmamalı, belki gebeliği boyunca ilişki yasak olanlar okur, boşyna evham yapmasınlar

Bence bu aldatma konusu farklı, adamın içinde yoksa, yani adamsa zaten böyle bir şey olnaz, olmamalı, belki gebeliği boyunca ilişki yasak olanlar okur, boşyna evham yapmasınlar
Ay o zaman da adam yapiyosa yavsaklik yani bu ben hayatindaki herseyi normal olan insanlar icin diyorum. Aslinda ucu cok acik bi konu ama sunu soylim erkekler huzursuzlugu sevmiyolar. Sen kocanla konusmayi unutursan kendine dusup adami ihmal edersen zaten ister istemez aklina baskasi girebilir. Evet her adam yapmaz zaten ben aldatcam diyen adam da yok. Ha su var hamilelik risklidir vs o zaman zaten bunu yapan adamdan koca da baba da olmaz.. o cok ayri. Benm bu lafim hayati normal seyredenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…