- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
dr.behram kullanici adi. Son videosu.. ilk baslarda benim de esime garip geliyodu ama ben ne kadar rahat olursam baktim ki o da o kadar rahatliyo. En ufak bi agri hissetsem zaten onun konsantrasyonu bozmoycak seklde uyariyorum. Biraz sen yonlendirirsen o da rahatlar :)Tam ismini söyler misin intagram eşime izleteyim ben korkmuyorum ama o korkuyo
biz de oyle ama skisinca agri yapiyo hemen hissettiriyo valla varliginiValla biz ikimizde o anda bebeği unutuyoruz yani hala karı kocayız sonuçta :) ama ilk hamileliğimde eşimde biraz endişe vardı ilk başlarda ama ben rahatım o konularda o yüzden bir süre sonra o da rahatlamıştı.
13. Haftadan sonra o cilvene sen bile sasircaksin norma su an 6 haftaliksin :)Bizde de doğuma yakın günüm dolduğu zaman dr. Eve gidin ilişkiye girin demişti :) diğer gün açıklığım artmıştı . Demekki doğruluğu var...
Şuan da hamileyim ama nedense hiiç canım istemiyoreski cilveli halimi özlrdim ayol
Bir problem yoksa devam edin , çekinmeyin derim.
Hohoyyyt hadi bakalım :)13. Haftadan sonra o cilvene sen bile sasircaksin norma su an 6 haftaliksin :)
Hahaha valla oyle :) ben de hep diyorum bak adam 6. Ayin sonunda bu karinla bu kadar zenginlik bulamazsin iki uc pozisyonda kalirsin diye Degerlendirin cocuk olunxa yapamiycaz bu kadar yaya yayaHohoyyyt hadi bakalım :)
Yansın geceler. .. Düzeliriz umarım. Tşk ederim cvbn için...
İstedikten sonra çocuk engel değilHahaha valla oyle :) ben de hep diyorum bak adam 6. Ayin sonunda bu karinla bu kadar zenginlik bulamazsin iki uc pozisyonda kalirsin diye Degerlendirin cocuk olunxa yapamiycaz bu kadar yaya yaya
Elbette ama iki saat surememesi cocuk sebepliİstedikten sonra çocuk engel değil
Onun seksapalitesi baska arkadasim. Ben genelde makas ya da misyoner dedikleri pozisyon. Goguslrm kocaman oldu zaten buyuklerdi inek gbi oldum. Ben de sordum hic seksi degil diye bana sunu dedi tatli oluyosun boyle kadinsin bu cok belli oluyo ve cok guzel duruyo dedi. Iki gunde bir oluyo bizim. Bebegin senle yasiyo o sana bag olmasin onla olmaya alis devam. Yuzustu yatma ama internette yaziyo pozisyonlar. Doktor devam dediyse durmayin:)Benim eşim ilişki taraftarı değil daha doğrusu korkuyor. 1 ya da 2 defa olmuştur bu zaman içinde ki zaten benim göbeğim baya büyüdü Siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ilişki olayını. Özellikle Doğuma kadar devam edenler Ben kendimi bu göbekle seksi de hissetmiyorum hatta utanıyorum bu halde çünkü eşime de çekici gelmiyor Emin'imbiz bebişi beklicez galiba
Bulamadım cnm maalesef saçma sapan biri çıkıyor hiç gönderisi de yokdr.behram kullanici adi. Son videosu.. ilk baslarda benim de esime garip geliyodu ama ben ne kadar rahat olursam baktim ki o da o kadar rahatliyo. En ufak bi agri hissetsem zaten onun konsantrasyonu bozmoycak seklde uyariyorum. Biraz sen yonlendirirsen o da rahatlar :)
Sen bana instadan yazar misin dm olarak ben sana yollim videoyu. Kullanici adim aisunufBulamadım cnm maalesef saçma sapan biri çıkıyor hiç gönderisi de yok
Sanırım bizde bebisi bekliycez eşim korkuyor ben de hiç kendimi güzel hissetmiyorum ben yanasmasam yanaşmıyor esimBenim eşim ilişki taraftarı değil daha doğrusu korkuyor. 1 ya da 2 defa olmuştur bu zaman içinde ki zaten benim göbeğim baya büyüdü Siz nasıl yapıyorsunuz kızlar ilişki olayını. Özellikle Doğuma kadar devam edenler Ben kendimi bu göbekle seksi de hissetmiyorum hatta utanıyorum bu halde çünkü eşime de çekici gelmiyor Emin'imbiz bebişi beklicez galiba
Takip ediyorum şuan seni cnm onaylarsan sevinirim bekliyorumSen bana instadan yazar misin dm olarak ben sana yollim videoyu. Kullanici adim aisunuf
Dugun resmi var :) kizimin adi da profilimde. Ben sana hemen yollim
Evet cinsel birliktelik doğumu kolaylaştırır. Ancak içinizden gelmiyor ise kendinizi zorlamayın. Hamileyken cinsellik tehlikeli ve yasak değildir. Özel bir sorun yoksa doktorlar da böyle bir yasak koymaz zaten. Hormonlarınız bazen daha isteksiz olmanızı sağlar. Bunun dışında eşler de zarar vereceklerini zannetiklerinden uzak durmaya çalışabilir. Bence böyle endişeleriniz varsa rahatlayın ve birbirinize yakınlaşın derim.Konu cinsellik değil maalesef pek de önemli değil ama malum hamileyim ve aldatılan kadınların çoğu bu dönemde aldatiliyor açıkçası istemediğini düşündüğüm için bende adım atmıyorum kocamdan şüphe duymuyorum ama bı tanıdığıma ebe kızmış doğumda hiç mi eşinle beraber olmadın diye normal doğum istiyorum bunun doğruluk payı var mı duyan varmı eğer varsa ona göre bı düzen bulalım?
Ya saçmalamayın. Aynanın karşısına geçin ve bakın ne güzelsiniz, ne güzel bir ışık saçıyorsunuz... Kadın olmanın en top hali.. Sakın öyle düşünmeyin. Bence bu düşünceniz eşinizin sizi incitmekten çekinmesinden kaynaklanıyor..Sanırım bizde bebisi bekliycez eşim korkuyor ben de hiç kendimi güzel hissetmiyorum ben yanasmasam yanaşmıyor esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?