- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi asksizmevsim
-
BilmiyorumYa saçmalamayın. Aynanın karşısına geçin ve bakın ne güzelsiniz, ne güzel bir ışık saçıyorsunuz... Kadın olmanın en top hali.. Sakın öyle düşünmeyin. Bence bu düşünceniz eşinizin sizi incitmekten çekinmesinden kaynaklanıyor..
Eşiniz eminim böyle düşünmüyordur. Hatta daha seksi gelebiliyor erkeklere. Ama siz isteksizliğinizi belli edince adam ne yapsınBilmiyorumkocaman oldu karnım bide kiloluydum şimdi iyice kilo aldım hiç rahat olamıyorum
Aksine ben hep adım atiyorum o yüzden istenmedimi düşünmeye başladım galibaEşiniz eminim böyle düşünmüyordur. Hatta daha seksi gelebiliyor erkeklere. Ama siz isteksizliğinizi belli edince adam ne yapsın
Birde goguslerinizle oynamasını Erke. Doğumu tetikler yok boşalmasın erken doğumu tetikler of insanı strese sokuyor lar işteYa saçmalamayın. Aynanın karşısına geçin ve bakın ne güzelsiniz, ne güzel bir ışık saçıyorsunuz... Kadın olmanın en top hali.. Sakın öyle düşünmeyin. Bence bu düşünceniz eşinizin sizi incitmekten çekinmesinden kaynaklanıyor..
Göğüs uçlarım çok hassastı benim zaten pek mümkün olmuyor. Ama aşırı tahrik esilmezse sadece dokunmakla, tutmakla bişey olmaz. Bunun dışında da ben herhangi bişey görmedim tetikleyecek. Bence bu konu ile ilgili bilimsel ve tavsiyelerin de olduğu makaleleri birlikte okuyun. Belki rahatlamanıza faydası olur.Birde goguslerinizle oynamasını Erke. Doğumu tetikler yok boşalmasın erken doğumu tetikler of insanı strese sokuyor lar işte
Bence korkuyor olabilir. Aslında en güzeli açıkça konuşmak. Duygularını iki taraf da anlatmalıAksine ben hep adım atiyorum o yüzden istenmedimi düşünmeye başladım galiba
Birde goguslerinizle oynamasını Erke. Doğumu tetikler yok boşalmasın erken doğumu tetikler of insanı strese sokuyor lar işte
Korkuyormus söyledi bende ısrar etmek istemiyorum kaç kez dedim birşey olmaz diyeGönderdiğim linkte sorularınızın çoğuna cevap bulabilirsiniz. (aşağı doğru kaydırın, makale listenin altında)
İnstagrama dr.behram yazınca çıkıyor zaten sayfası anlatmış geçen haftaTam ismini söyler misin intagram eşime izleteyim ben korkmuyorum ama o korkuyo
dr.behram kullanici adi. Son videosu.. ilk baslarda benim de esime garip geliyodu ama ben ne kadar rahat olursam baktim ki o da o kadar rahatliyo. En ufak bi agri hissetsem zaten onun konsantrasyonu bozmoycak seklde uyariyorum. Biraz sen yonlendirirsen o da rahatlar :)
Buldum cnm teşekkür ler Berham diye aratiyormusum :)İnstagrama dr.behram yazınca çıkıyor zaten sayfası anlatmış geçen hafta
O yüzden dedim ona okutsanız diye, başkasından duyunca inanır. Tabi onları da anlamak lazım. Bence sakıncası olmadığını duyarsa biraz daha rahatlayabilir..Korkuyormus söyledi bende ısrar etmek istemiyorum kaç kez dedim birşey olmaz diye
Video izleteyim bilmiyorum faydası olur muO yüzden dedim ona okutsanız diye, başkasından duyunca inanır. Tabi onları da anlamak lazım. Bence sakıncası olmadığını duyarsa biraz daha rahatlayabilir..
Olur tabi. Yalnız yazıda da pozisyonları falan anlatıyor havaya girer belkiVideo izleteyim bilmiyorum faydası olur mu
Ooh cok sevindim en azindan doktordan dinlerBuldum cnm teşekkür ler Berham diye aratiyormusum :)
KesinlikleOlur tabi. Yalnız yazıda da pozisyonları falan anlatıyor havaya girer belki
Olur tabi. Yalnız yazıda da pozisyonları falan anlatıyor havaya girer belki
video iyi oldu kızlar kendi teklif etti :)Ooh cok sevindim en azindan doktordan dinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?