Hamileyken birlikte olmak normal doğumda kolaylık sağlar mı?

Bilmiyorum kocaman oldu karnım bide kiloluydum şimdi iyice kilo aldım hiç rahat olamıyorum

Birde goguslerinizle oynamasını Erke. Doğumu tetikler yok boşalmasın erken doğumu tetikler of insanı strese sokuyor lar işte

Birde goguslerinizle oynamasını Erke. Doğumu tetikler yok boşalmasın erken doğumu tetikler of insanı strese sokuyor lar işte
Göğüs uçlarım çok hassastı benim zaten pek mümkün olmuyor. Ama aşırı tahrik esilmezse sadece dokunmakla, tutmakla bişey olmaz. Bunun dışında da ben herhangi bişey görmedim tetikleyecek. Bence bu konu ile ilgili bilimsel ve tavsiyelerin de olduğu makaleleri birlikte okuyun. Belki rahatlamanıza faydası olur.

Gönderdiğim linkte sorularınızın çoğuna cevap bulabilirsiniz. (aşağı doğru kaydırın, makale listenin altında)

İnstagrama dr.behram yazınca çıkıyor zaten sayfası anlatmış geçen hafta
Buldum cnm teşekkür ler Berham diye aratiyormusum :)

Bu kadar uzaklaşmak bana doğru gelmiyor.zaten çocuk olunca çok seyrek yapıyorsunuz.tam ortasında bebek ağlar.o an o mis kokuludan başka bişey düşünemezsin zaten.o yüzden bebek olmadan hem fiziksel hem duygusal anlamda eşinizle yakınlaşmanızı öneririm.insanın sohbet edecek zamanı bile olmuyor bazı akşamlar.

Bende 2.ci oğluma hamileyim. Ilkinde doğuma kadar tek bir kere ilişki oldu başka da olmadı. Şimdi yine hamileyim ve hiç ilişki olmadı. Erken doğum riskim olduğundan dolayı. Zaten içimde zerre istek te yok ilkinde de olmamıştı. Eşimle kardes kardes yaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…