Hamileyken boşanan bir ben değilim dimi

Allah yardımcınız olsun ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmanıza çok sevindim. Hiç üzülmeyin ben buradan bakınca kızınızın güçlü bir annesi olduğunu görüyorum ve sırf çocuk var diye haksızlığa şiddete boyun eğmediğiniz için sizi tebrik ediyorum kızınız inanın daha sağlıklı bir ortamda büyüyecek böyle bir babayla büyümekten annesini sürekli mutsuz görmektense
Bundan sonrası çok güzel ve kolay olsun

İlk defa mı küfür ediyor?9 sene çok uzun bir zaman,siddet gösterdi mi?Eşiniz stresli zamanlardan geçiyor olabilir mi?İşle ilgili,parasal anlamda falan?
Hayır hep eder ama bana değil iş deseniz gayet iyi hayalini kurduğu işe girdi hemde umrunda olmadığı kızı sayesinde işsizdi hamile olduğumu öğrendiğimiz gün teklif aldı

Kaç aylık hanilesiniz

Hayır hep eder ama bana değil iş deseniz gayet iyi hayalini kurduğu işe girdi hemde umrunda olmadığı kızı sayesinde işsizdi hamile olduğumu öğrendiğimiz gün teklif aldı
Eee siz bu adamla küfür ettiğini ve cimri olduğunu bile bile evlendiniz o zaman?Evlendikten sonra değişmez ki bu durum.

Çok teşekkür ederim

senin ruh sağlığından bebek de etkileniyor, bunu düşün ve üzülme. Sen güçlüsün. hem artık yalnız da değilsin bir bebeğin var. Onun için gez toz hamileliğin keyfini çıkar olur mu?

Bana böyle değildi işte sinirlenirdi öfkelenirdi ama bir sınırı vardı şuan sınır falan kalmadı
Kusura bakmayın ama bu adam da küfür ve öfke sorunu zaten varmış,bana karşı yoktu diyorsunuz,o işler öyle olmuyor işte.Ayni evin içine girince iyice ayyuka çıktı herşey.Baba ve eş olacak biri değilmiş ama olmuş olan artık.Düzeltilebilir mi acaba diye düşündüm ama pek umut yok gibi.

Eee siz bu adamla küfür ettiğini ve cimri olduğunu bile bile evlendiniz o zaman?Evlendikten sonra değişmez ki bu durum.
Ya zaten evlendikten sonra değişti diye bir şey olabilir mi? Asla inanmıyorum, 2 sayfa okuyunca belli oluyor ki bekarken de sorunluymus. Kendilerini kandırıyorlar. Cimri olan, küfür eden, benden başka kimse çekmez denilen birisi ile evlenip, 9 sene böyle değildi yeni oldu demek kendini kandırmaktır.

Bir arkadaşimda hamileyken boşandı, öğretmen, zorunlu görevinde,kimsede yanında yok,hem işine gidiyor hem bebegine tek bakıyor.Nerdeyse 1 yaşına geldi bile.
Gayette mutlular şuan.
Fakat siz 9 sene diyorsunuz.Acaba bı süre ayrı mı kalsanız.
Belki çok zor bir dönemden geçiyoruz eşiniz?

Bence kadınlardan daha çok var.

Evet,küfür ve öfke sorunu hep varmış zaten.Olan çocuklara oluyor.

Neden sadece siz olasınız ki? Hamileyken boşanma yasağı yok sonuçta.

Keşke bu tip adamların tesisat çalışmasa.sanki allah bilmiyor mu bu tiplerin babalık yapmayacağını.eee neden o zaman ? .sonra da doğuran suçlu oluyor ? Sözde günaha falan giriyor.eee verme.

Adam bana şiddet gösteriyor diyip de, doğurmadan boşanamam demeyin ! Çevre baskısı bahanesine sığınmayın! Gayrimeşru değil çocuğunuz sonuçta. Çatır çatır da boşanırsınız ama sizin boşanmaya gönlünüz yok gibi hanımefendi. Hem şiddet hem onca küfür size de yazık. Umarım başınıza bir şey gelmez doğurana kadar. Ben de hamileyim 3 aylık. 9 senedir de beraberim eşimle. 11 aylık evliyiz daha. Elini şakasına bile kaldırsa bavulunu toplar defolur gider. Kendinize yapmayın bunu kimse şiddeti hak etmiyor.

Aldattığını düşünmüyorum açıkçası hayatımda gördüğüm en cimri insandır başkasına çay bile ısmarlamaz benden başkası da çekmez zaten onu :)
Bir erkek aldatmiyorsa sebepsiz degismez emin ol bunun arkasini araştırın bence. Öyle eşine cimrilik yapip başkasına dunyalari serenler oluyor guvenmeyin o kadar bence. Arastirin hemde delil bulundurun elinizde.

Şuan gidemem doğum yapmadan çevre faktörü maalesef insanı çok etkiliyor doğumdan sonra gidebilirim anca

Hamileyken boşanmak ve yeni bir duzen kurmak daha kolay. Bebek dogduktan sonra kolumu kaldiracak halim yok deyip ev/esya toplayamazsiniz, bosanamazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…