- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.278
- 158
- Konu Sahibi Siyahruhluu
-
Aldattığını düşünmüyorum açıkçası hayatımda gördüğüm en cimri insandır başkasına çay bile ısmarlamaz benden başkası da çekmez zaten onu :)Aldattigini dusunuyor musunuz? Yoksa sadece degisti diye mi düşünüyorsunuz?
Hayır hep eder ama bana değil iş deseniz gayet iyi hayalini kurduğu işe girdi hemde umrunda olmadığı kızı sayesinde işsizdi hamile olduğumu öğrendiğimiz gün teklif aldıİlk defa mı küfür ediyor?9 sene çok uzun bir zaman,siddet gösterdi mi?Eşiniz stresli zamanlardan geçiyor olabilir mi?İşle ilgili,parasal anlamda falan?
Kaç aylık hanilesinizTabiki konu buraya gelene kadar çok konuşuldu nedenleri bundan 1 ay önce evde birbirimize girdik lavabodan kıllarını toplarken midem bulandığını söylediğim için küfür kıyamet evi terkettim 1 hafta annemde kaldım bir ablam aramış ayıp yaptığın diye geldi barıştık tekrar aynısı oldu geçen gün toplayacaksın diye üzerime saldırdı hamileyim diyorum banane diyor senden olan bir şey umrumda değil diyor zaten orada bitti her şey 10 Yıldır sevdiğim adam değil düşman tutmuşum kendime ben ailemde görmedim böyle şeyler ama o görmüş babası da böyleymiş
Eee siz bu adamla küfür ettiğini ve cimri olduğunu bile bile evlendiniz o zaman?Evlendikten sonra değişmez ki bu durum.Hayır hep eder ama bana değil iş deseniz gayet iyi hayalini kurduğu işe girdi hemde umrunda olmadığı kızı sayesinde işsizdi hamile olduğumu öğrendiğimiz gün teklif aldı
Çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun ayakları üzerinde durabilen bir kadın olmanıza çok sevindim. Hiç üzülmeyin ben buradan bakınca kızınızın güçlü bir annesi olduğunu görüyorum ve sırf çocuk var diye haksızlığa şiddete boyun eğmediğiniz için sizi tebrik ediyorum kızınız inanın daha sağlıklı bir ortamda büyüyecek böyle bir babayla büyümekten annesini sürekli mutsuz görmektense
Bundan sonrası çok güzel ve kolay olsun
Bana böyle değildi işte sinirlenirdi öfkelenirdi ama bir sınırı vardı şuan sınır falan kalmadıEee siz bu adamla küfür ettiğini ve cimri olduğunu bile bile evlendiniz o zaman?Evlendikten sonra değişmez ki bu durum.
5 aylıkKaç aylık hanilesiniz
Kusura bakmayın ama bu adam da küfür ve öfke sorunu zaten varmış,bana karşı yoktu diyorsunuz,o işler öyle olmuyor işte.Ayni evin içine girince iyice ayyuka çıktı herşey.Baba ve eş olacak biri değilmiş ama olmuş olan artık.Düzeltilebilir mi acaba diye düşündüm ama pek umut yok gibi.Bana böyle değildi işte sinirlenirdi öfkelenirdi ama bir sınırı vardı şuan sınır falan kalmadı
Ya zaten evlendikten sonra değişti diye bir şey olabilir mi? Asla inanmıyorum, 2 sayfa okuyunca belli oluyor ki bekarken de sorunluymus. Kendilerini kandırıyorlar. Cimri olan, küfür eden, benden başka kimse çekmez denilen birisi ile evlenip, 9 sene böyle değildi yeni oldu demek kendini kandırmaktır.Eee siz bu adamla küfür ettiğini ve cimri olduğunu bile bile evlendiniz o zaman?Evlendikten sonra değişmez ki bu durum.
Bence kadınlardan daha çok var.Olacagi varsa oluyo gercekten bende 6 yillik birlikteligin sonunda evlendim 3 yil bekledim evlilik otursun diye son bir yil hic tartismadik bile o kadar iyiydik bi bebegimiz oldu ama aldatıldım. Hic beklemezdim ama sanirim bu dunyada sadık erkek diye bir sey yok.
Evet,küfür ve öfke sorunu hep varmış zaten.Olan çocuklara oluyor.Ya zaten evlendikten sonra değişti diye bir şey olabilir mi? Asla inanmıyorum, 2 sayfa okuyunca belli oluyor ki bekarken de sorunluymus. Kendilerini kandırıyorlar. Cimri olan, küfür eden, benden başka kimse çekmez denilen birisi ile evlenip, 9 sene böyle değildi yeni oldu demek kendini kandırmaktır.
Neden sadece siz olasınız ki? Hamileyken boşanma yasağı yok sonuçta.Merhaba inanın bunları yazarken boğazım düğüm düğüm en güzel zamanlarımı ağlayarak karnımdaki kuzumu strese sokarak yaşıyorum. Biz eşimle 9 yıllık bir ilişki ve sonrasında evlilikle birleştirdik hayatımızı daha 1 yıl olmadı evleneli :) daha 1 yıl olmadan boşanma kararı aldık ki hamileyim inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama hiç bu kadar yıpranmamıştık ben onu tanıyamamışım eee niye çocuk yaptın diyeceksiniz ben yemin olsun hamileyken tanıdım böyle olduğunu pişman değilim hamile olduğum için hep istemiştim 1 çocuk sahibi olmayı çok şükür tek başıma bakabilecek gücüm var işim var ayaklarımın üzerinde duruyorum ama çok ağrıma gidiyor yaşadıklarım ailem arkamda şimdi gitsem kabul eder evin içinde iki yabancı gibiyiz artık küfür hakaret şiddet evet şiddet ya gerçekten nasıl bunu kendime yaşattım aklım almıyor cahil bir insan değil ikimizde okumuş iyi yerlere gelmiş her şeyi kendimiz yapmış didinmiş insanlarız nasıl oldu da böyle oldu anlamıyorum tek dileğim kızım için daha sağlıklı bir hayat kurmak ama acemiyim ne yapacağım bilmiyorum
Keşke bu tip adamların tesisat çalışmasa.sanki allah bilmiyor mu bu tiplerin babalık yapmayacağını.eee neden o zaman ?Kusura bakmayın ama bu adam da küfür ve öfke sorunu zaten varmış,bana karşı yoktu diyorsunuz,o işler öyle olmuyor işte.Ayni evin içine girince iyice ayyuka çıktı herşey.Baba ve eş olacak biri değilmiş ama olmuş olan artık.Düzeltilebilir mi acaba diye düşündüm ama pek umut yok gibi.
Ferhans yaKeşke bu tip adamların tesisat çalışmasa.sanki allah bilmiyor mu bu tiplerin babalık yapmayacağını.eee neden o zaman ?.sonra da doğuran suçlu oluyor ? Sözde günaha falan giriyor.eee verme.
Bir erkek aldatmiyorsa sebepsiz degismez emin ol bunun arkasini araştırın bence. Öyle eşine cimrilik yapip başkasına dunyalari serenler oluyor guvenmeyin o kadar bence. Arastirin hemde delil bulundurun elinizde.Aldattığını düşünmüyorum açıkçası hayatımda gördüğüm en cimri insandır başkasına çay bile ısmarlamaz benden başkası da çekmez zaten onu :)
Şuan gidemem doğum yapmadan çevre faktörü maalesef insanı çok etkiliyor doğumdan sonra gidebilirim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?