Hamileyken boşanan bir ben değilim dimi

Siyahruhluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
272
70
98
29
Merhaba inanın bunları yazarken boğazım düğüm düğüm en güzel zamanlarımı ağlayarak karnımdaki kuzumu strese sokarak yaşıyorum. Biz eşimle 9 yıllık bir ilişki ve sonrasında evlilikle birleştirdik hayatımızı daha 1 yıl olmadı evleneli :) daha 1 yıl olmadan boşanma kararı aldık ki hamileyim inişli çıkışlı bir ilişkimiz vardı ama hiç bu kadar yıpranmamıştık ben onu tanıyamamışım eee niye çocuk yaptın diyeceksiniz ben yemin olsun hamileyken tanıdım böyle olduğunu pişman değilim hamile olduğum için hep istemiştim 1 çocuk sahibi olmayı çok şükür tek başıma bakabilecek gücüm var işim var ayaklarımın üzerinde duruyorum ama çok ağrıma gidiyor yaşadıklarım ailem arkamda şimdi gitsem kabul eder evin içinde iki yabancı gibiyiz artık küfür hakaret şiddet evet şiddet ya gerçekten nasıl bunu kendime yaşattım aklım almıyor cahil bir insan değil ikimizde okumuş iyi yerlere gelmiş her şeyi kendimiz yapmış didinmiş insanlarız nasıl oldu da böyle oldu anlamıyorum tek dileğim kızım için daha sağlıklı bir hayat kurmak ama acemiyim ne yapacağım bilmiyorum

Öncelikle sakin ol hamilesin. +yönünden düşün kimseye muhtaç değilsin ailen arkanda hersey zamanla halolucaktır. sadece ailene gittiğinde kocana geri dönme şiddet girdiyse o evlilik toparlanmaz artık. Bebeğe yazık edersin.

Ne yapacağınızı aslında biliyorsunuz. İşiniz varsa ve aileniz size destekse hala o iğrenç adamın yanında niye duruyorsunuz. Şiddet görmüşsünüz/görüyorsunuz bir de. Kendinizi düşünmüyorsanız kızınızı düşünün. Hamile halinizle şiddet gösteren bir pisliğin yanında o çocuğu doğurup çocuğa da eziyet ettirmeyin.

Korkmayın bende hamile iken aldatıldım ama maddi imkanim olmadıgi için katlanıyorum. Kendi işime kavuşunca katlanmayacagim. Simdi dogum yaptim 47 gun oluyor bebegimi sallarken bu satırları yaziyorum size annelik cok güzel bisey sakın korkmayin ve pisman olmayin. Siz iyi olmazsaniz cocugunuzada iyi gelemezsiniz. Once siz bu bencillik değil bebisle ikinizin sağlığı için. Takmayın bu hayatta her sey olacagina variyor. Simdiden psikolijik olarak iyi hissedin kendinizi yoksa lohusa iken cok zorlanirsiniz. Lohusa psikolojisi cok baska çünkü. O evde yokmus gibi davranin ya da nerde iyi hissedecekseniz oraya gidin.

9 sene çok uzun bir zaman değil mi?Hep söylüyorum,hepte söyleyeceğim evlilikleriniz oturmadan çocuk yapmayın.Ya artik böyle söyleye söyleye kendimi kötü hissetmeye başladım,iğneleyici laflar söyleyen,yargılayan bir insan da değilim.Allah'tan işiniz,gücünüz var.Aileniz arkanızda,en azından bu konuda avantajlısınız ama doğacak çocuk için büyük sıkıntı olacak.Neyse,Allah yardımcınız olsun.

Şuan gidemem doğum yapmadan çevre faktörü maalesef insanı çok etkiliyor doğumdan sonra gidebilirim anca

Tamamen katılıyorum

Olacagi varsa oluyo gercekten bende 6 yillik birlikteligin sonunda evlendim 3 yil bekledim evlilik otursun diye son bir yil hic tartismadik bile o kadar iyiydik bi bebegimiz oldu ama aldatıldım. Hic beklemezdim ama sanirim bu dunyada sadık erkek diye bir sey yok.

Bende bunu söylüyordum hep hala da söylüyorum çevreme ama sıkıntı hamile kalınca başladı zaten sanki hamile olan ben değilim de oymuş gibi

Sizin de Allah yardımcınız olsun,çok üzülüyorum böyle şeyler okuyunca.

Allah yardımcınız olsun sizinde bebeğim karnıma düştüğü andan itibaren çok huzurluyum o konuda zaten iyi ki diyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım ona bir şey olmasın

Konu neden nasıl biralara geldi bilemiyoruz tabii siddet derken bildiğimiz siddet dimi
Bazen gebelik zor geçebiliyor hormonal olarak tümüyle çöküşe geçiyoruz.
Birebir diyalog kurdunuz mu bazen kendimize göre haklı oluyoruz ama karşı tarafla iletişim kurunca aslında yaptığımızın ve düşündüğümüzün yanlış olduğunu öğreniyoruz

Allah yardımcınız olsun sizinde bebeğim karnıma düştüğü andan itibaren çok huzurluyum o konuda zaten iyi ki diyorum inşallah sağlıkla kucağıma alırım ona bir şey olmasın
Siz özgür ruhlu güçlü bir kadınsınz kimseye ihtiyacınız yok bebeğinizi kucağınıza alinca anlayacaksınız simdi strese girmeyin bebek için bn 38. Haftada idim aldatildigimda bebegime bisey olmasin diye tepki bile veremedim. Sadece sessiz sessiz agladim her gun evden çıktım gittim yürüyüşe. Yinede stresliydim tabi o yüzden bebegim kolik bir bebek sonrasinda da zorluk çekiyorsun tabi. Ama simdi arabasina atiyorum onu yürüyüş yapiyoruz ikimizede o kadar iyi geliyor ki. Dunyada ki her seyi unutuyorum.

Tabiki konu buraya gelene kadar çok konuşuldu nedenleri bundan 1 ay önce evde birbirimize girdik lavabodan kıllarını toplarken midem bulandığını söylediğim için küfür kıyamet evi terkettim 1 hafta annemde kaldım bir ablam aramış ayıp yaptığın diye geldi barıştık tekrar aynısı oldu geçen gün toplayacaksın diye üzerime saldırdı hamileyim diyorum banane diyor senden olan bir şey umrumda değil diyor zaten orada bitti her şey 10 Yıldır sevdiğim adam değil düşman tutmuşum kendime ben ailemde görmedim böyle şeyler ama o görmüş babası da böyleymiş

Şiddet ve aldatma yoksa,bir şekilde terapi ile falan atlatılabilir.

Hep mutlu olun bundan sonra ağlamaktan gözümde yaş kalmadı hamileliğimden beri artık onuda kabullendim varsın kolik olsun ama bir şey olmasın ona ben katlanırım nelere katlanmıyor ki bu kadınlar Allah ayağımıza taş değdirmesin

İlk defa mı küfür ediyor?9 sene çok uzun bir zaman,siddet gösterdi mi?Eşiniz stresli zamanlardan geçiyor olabilir mi?İşle ilgili,parasal anlamda falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…