Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bende hamileyken değilde bebeğim küçükken bir ayrılık yaşadım eşimle. Sonra tekrar bir araya geldik. O dönemde burada bi arkadaşında anlattığı gibi dayımlara gittim oğlumla. Dayım işten gelince çocukları baba diye koşup sarıldılar, benim minik meleğimde emekleyerek dayımın yanına gitmişti sarılması için. Çok üzülmüştüm. Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da güç versin inşallah...
amin işallahh, hani çocukta en çk acıyı çeken oluyor kaldıkı tek başına çocuk büyütmekte bu toplumda çok büyük sorun .... o yüzden diyorum pişman oldum, kendi hatalırımız yanlışlarımız yüzünden onunda hayatı mahvoluyor
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bende hamileyken değilde bebeğim küçükken bir ayrılık yaşadım eşimle. Sonra tekrar bir araya geldik. O dönemde burada bi arkadaşında anlattığı gibi dayımlara gittim oğlumla. Dayım işten gelince çocukları baba diye koşup sarıldılar, benim minik meleğimde emekleyerek dayımın yanına gitmişti sarılması için. Çok üzülmüştüm. Allah kimseye yaşatmasın, yaşayanlara da güç versin inşallah...
Bende 26 haftalık hamileyim. Eşimin kpntrol edilemeyecek siniri yüzünden malesef boşanıyoruz. Oğlum olacak. Ama gözü kara oldu,çocuğunun doğacağını dahi gözü görmüyor. Ailemin yanına geldim orada kalıyorum ama doğacak oğlum için o kadar üzülüyorum ki.