Canımm, 35 haftalık , 5 aylık olmaz kiii... 20 haftalıkken 5 aylık olur.
Bende bunu guc olarak gormenize hayran kaldim, zira cahil cuhela cok memlekette.. Insanlar bebek olunca cekseydin, sabir etseydin diyebiliyor hemen.. Halbuki kim sabr etmeden yikar yuvasini..
Sizinde hakkinizdaki tum hayirli isteklerinizi kabul etsin Allah..
canım bende ayrılma kararı aldım,hamile değilim..
ama eşiminde bilgisayar bağımlılığı artık okadar normalleştiki..sorun olarak bile göremiyodum...
bende tüm kararları kendi kendime almaktan sıkıldım..çocuk yapma fikri bile benden çıktı..üstelik
adamı yatağa alana kadar kaç takla atıyordum tam bir mühendislik projesi gibi yaşıyorduk..seven insan böyle çocuk yaparmı dimi?
zaten ikimizde sağlıklı olmamıza rağmen bebekte ambargo yaptı gelmedi..
hatta bikeresinde eşim yine bilgisayarıyla aşk yaşarken yanına gittim...tüp bebek yapalım dedim..(bu fikirde benim)
bebeğimin olmsını zaten çok istiyordum ama belki bu sayede eşimide bilgisayarıyla rahatsız etmezdim..tüm ilgimi bebeğime verirdim..
neyse bizim bebeğimiz olmadı ve ayrılıyoruz..ama bebeğim olsaydı eşime öyle yada böyle bi şans daha verirdim çünkü ondan alacağım en büyük hadiyeyi zaten almış olurdum..o otursun bilgisyarıyla..ben çocuğumla dünyanın altını üstünü getirir gezer tozar eğlenirdim:)
bir şans daha veremezmisiniz ona?
35 haftalık hamıleyım. boşanma davam açıldı. benimle aynı durumu yaşamış birileri var mı?
omaygat çım Allah yardımcın olsun canım
cimri internet ve kararlarını veremeyen birisi gerçekten çok zor
keşke rahat ve vurdumduymaz biri olabilseymişsin de amaan ne hali varsa görsün ben çocuğumla ilgilenirim diyebilseymişsin
keşke ailenle ve çocuğunla yaşayıp onu görmezden gelerek mutlu mesut yaşayabilseymişsin
ama insan hayatında paylaşım istiyor di mi,yanımdaki adam erkek olsun bişeyi de ben demeden yapsın diyorsun di mi
allahın beceriksizi işte ne olcak,madem öküzün birisin ne diye evlenirsin
eminim her yolu denemişsindir canım
yoksa hiçbir kadın bu haldeyken,şefkate bu kadar mahrumken bunu yapmaz
belli ki haketmiş,inşallah dediğin gibi babalık yapar
ama yinede beklentiye girme
çocuğun sana öyle bir güç verecekki inanamayacaksın
bir gülümsemesi ne mutluyum dedirtecek sana
o hastanelerde eşlerinin yanında görünen kaç tane adam sence gerçekte adam?
görüntü güzelim merak etme,varsın yalnız git
senin bu emeklerinin karşılığını allah verecek bir gün göreceksin
haydi neşelen şimdi,bak nasıl da hareketlidir şimdi yaramaz
oyy yerim onu :))
yeşimcim senin adına da çok sevindim
allah bir daha dert keder göstermesin yuvanızda inşallah
Herkes kendi penceresinden bakıyor işte :)
Size çocuk için idare et diyen insanların, hayatta pek bir şey başarmamış insanlar olduğunu düşünüyorum :)
Bugüne kadar, annemle-babamın boşanması , annemin 2.evliliğinden boşanması,babamın da 2.evliliğinden boşanması, sonra annem ile babamın arkadaş çevresi olsun bir sürü boşanmaya tanık oldum ve o stresi birebir yaşadım.
O yüzden, bitmesi gereken bir evlilik bitmeli.
Şuna inanıyorum; boşanmış anne babanın çocuğu olmak değil, çocukta yaralar bırakan.
Boşandıktan sonra, anne ile babası arasındaki çatışmalar , savaşlardır ...
Örneğin; sizin onun babası hakkında ileri geri konuşmanız , onun yanında. Ya da babasının sizin hakkınızda konuşması.
Babasına gittiğinde, babasının yeni eşine nasıl davranması gerektiği şeklinde onu bir robotmuş gibisine koşullamanız.
İşte bu tarz şeylerdir yıpratan. Yoksa boşanmış anne - babanın çocuğu olmak sıradan bir olaydır.
O yüzden, siz çocuğunuzu duygularında, davranışlarında,düşüncelerinde özgür bırakın. Onu biten evliliğinizle, babasının kötü davranışları ile yormayın. O zaman her şey , yara almadan kapanır. :)
Bunu tavsiye edebilirim size sadece :)
Onun dışında bebeğiniz için endişelenmeyin :)
ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH konunuzu ve 1 2 sayfa yorumlarınızı okudum zor ama inanın buda sizin sınavınız kızın için mutlu olma zamanı dedikleri gibi huzursuz bı aile ortamında buyumesındense guvendiği annesinin yanında olması guclu annenın yanında olması cok cok daha ıyı... neye inanırsak onu yasarız, sende inankı guzel gunler senı beklıyor ALLAHIN izni ile.. insallah bu süreci kolay atlatırsın evladın için RABBİM SAGLIKLI VE GUZEL DOGUM NASİP ETSIN INSALLAH.
Cnm nekadar kararlısın,güçlüsün...
Bende boşanma aşamasındayım.7 yaşında bir kızım var busene okula başlayacak babasına çok düşkün arkadaşlarını babalarıyla görünce ağlıyor,hırçınlaşıyor dayanamıyorum ben yaa.bana çok şey yapmasına ,çok kırmasına rağmen kızım için keşke barışabilsek diyorum..ben çokmu zayıf davranıyorum bilmiyorum ama kızım onun umurunda bile değil zaten çocuğu düşünse boşanmak istemezdi.
Ailesinin çok karışması(günlere katılmıyormuşum annesinin),aldatma hepsi var ama ben yinede kararlı duramıyorum sanki herşey ellerimde kayıp gidiyor,kızım için endişeleniyorum büyüdüğünde nasıl olacak...
Çok uğraştıysan ve olmuyorsa herkes için en doğrusunu yapıyorsun ama ben çocuk olunca kıyamıyorum cnm ya..şiddet ve ahlaksızlık olmadığı sürece
hakkımızda hayırlı olsun
canım bende ayrılma kararı aldım,hamile değilim..
ama eşiminde bilgisayar bağımlılığı artık okadar normalleştiki..sorun olarak bile göremiyodum...
bende tüm kararları kendi kendime almaktan sıkıldım..çocuk yapma fikri bile benden çıktı..üstelik
adamı yatağa alana kadar kaç takla atıyordum tam bir mühendislik projesi gibi yaşıyorduk..seven insan böyle çocuk yaparmı dimi?
zaten ikimizde sağlıklı olmamıza rağmen bebekte ambargo yaptı gelmedi..
hatta bikeresinde eşim yine bilgisayarıyla aşk yaşarken yanına gittim...tüp bebek yapalım dedim..(bu fikirde benim)
bebeğimin olmsını zaten çok istiyordum ama belki bu sayede eşimide bilgisayarıyla rahatsız etmezdim..tüm ilgimi bebeğime verirdim..
neyse bizim bebeğimiz olmadı ve ayrılıyoruz..ama bebeğim olsaydı eşime öyle yada böyle bi şans daha verirdim çünkü ondan alacağım en büyük hadiyeyi zaten almış olurdum..o otursun bilgisyarıyla..ben çocuğumla dünyanın altını üstünü getirir gezer tozar eğlenirdim:)
bir şans daha veremezmisiniz ona?
:) gece gece beni güldürdün Allah senide güldürsün..
Yatağa atana kadar kadar çevirdiğin numaralardan kesin bende yapmışımdır :) Yatak odamızla bilgisayarın durduğu odanın kapıları birbirine bakıyordu. Kaç gece kapıyı sonuna kadar açıp en seksi iç çamaşırlarımı giyip çıkardığımı ben bilirim yeter ki gelsin diye :) Dediğin gibi ödüllere layık mühendislik zekasında projeler yaptım :) yaşayan bilir ne sıkıntı olduğunu..
Tek sorun bilgisayar bağımlılığı değildi bizde, bu yüzden çocuğa sıcak bakmıyordum ben.. Tamamen süpriz oldu, hemde en olmaması gereken ayda hamile kaldığımı öğrendim. Başta böyle napcam şimdi falan oldum ama şimdi öyle çok seviyorum ki.. Göbeğimle aşk yaşıyorm. İnşallah sağlığı ile kucamada bi alsam..
Şans verme konusu bu şartlar altında kapandı bende maalesef, boşanma dilekçemde gitti. Sanırım artık ondanda bi talep gelmez.
Saygı duyuyorum çocuk için bi şans ( ama sadece bi şans) görüşüne de ama bizim hikayeye gitmiyor bi şans daha..
bende boşandım canım 6 haftalıkken:Süzülme..35 haftalık hamıleyım. boşanma davam açıldı. benimle aynı durumu yaşamış birileri var mı?
Evet yaşayan bilir, ne güzelde tahminlediniz hemen. Her doktor randevusu gözlerim mutlaka doluyor. Hamile eşiyle yürüyeni görsem ağlıyorum. Hala herşeye rağmen her doktor çıkışı ultrason görüntüsünü maılliyorum babasına, cevap gelmese de ..
yaşanacağı var bazı şeylerin.. evt isyan etmemek gerekiyor ne olursa olsun.
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inş.
Hemde dogumlarimiz cok yakin. Allah yardimcimiz olsun..
Hamileligin nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?