hamıleyken boşanan var mı?

benim kardeşimin doğumu yakın 3 haftası kaldı,o boşanma derecesine gelmişti,ama eşi tekrar barışmak istedi,,barıştılarr,,kaynanası yüzünden hep araları bozuluor,,normalde başbaşa kaldklarında gayet çok iyi çiftler,,ama o kaynanası yokmuu düşman başına...

bu nasıl anneymiş diyor insan okuyunca.gercekten evlilik bozulduysa cocuk düzeltmez yeniden ve en büyük zararınız cocugunuza olur

canım hakkında hayırlısı bende 1 aylık hamileyken boşandım.. hakkında hayırlısı.. ama babasız çocuk büyütmek çoookk zor. allah hakkımızda hayırlı olanı versin,hayırlı olanıda gönlüümüze razı eylesinn.

canım naptın doğumun nasıl geçti? eşinle aranız nasıl birleştinizmi?

Merhaba,
Bebegimde bende iyiyiz cok sukur. Sagligi iyi, ona skntiya ragmen cok sukur cok uslu bir kizim var. Esimde eski esim olma yolunda ilerliyor. davamiz daha hala gorulemedi, gun bekliyorum. Dogumdan sonra belki diyordum ama oyle aci seyler yasatti ki.
Maalesef.
Sen nasilsin?

Konunuzu okudum, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim. Allah sıhhat versin.
Umarım bazı şeyler ders olur, aklını başına toplamasına vesile olur da, her şey tersine döner ve evladınızı birlikte huzur ve mutlulukla büyütürsünüz inşallah.

kızınızı sağlıkla, şansla, güzelliklerle büyütün...Adını daha önce dediğiniz gibi TANEM koydunuz mu merak ettim...

Allah kızınıza sağlıklı, mutlu, huzurlu, uzun bir ömür versin inşallh..hep iyilerle karşılaştırsın..

Eşinizde bulamadığınız mutluluğu size kızınız yaşatsın, hep yanyana mutlu yaşayın, onun güzel günlerini mezuniyetlerini görün inşallah..

Canım konun dikkatimi çekti ve hepsini okuyamasam da birazını okudum..
Ama çok çook üzüldüm..Ne umutlarla evleniyoruz hepimiz,neler yaşıyoruz...
Evlilik kumar diyorlar ya çok doğru insan başına neler geleceğini bilemiyor...
Ben de çok zor süreçlerden geçtim ama şuan mutluyuz Allahıma şükür...
Senin de mutlu olmanı çok isterdim ama demekki eşin senin kadar uğraşmıyor beraber
mutlu olabilmeniz için...Allah ıslah etsin ne diyelim....
Sen artık boş ver bence onu,tamamen unut,hakkımda hayırlısı buymuş de..Çünkü rabbim her acının sonunda mükafatını da verir...
İnşllh bundan sonra çok mutlu olursun kızınla...

canım allahım analı babalı büyütsün dicem ama inşallah hayırlısıyla da öyle olur.... bizde aynı canım değişen bişey yok kızımla yola devam ediyorum. allah ayıktırsın dielim. canım allaha emanet ol sende bebeğinde.. eşin nasıl bebekle ilgilimi?:26:

Forumları okurken tek olmadığımı düşündüm cesaret aldım bende 29 haftalık geteyim ve boşanıyoruz 1 yıllıkevliyken eşimi hiç tanımamamışım ne yazık ki benim eşimde bilgisayar oyunu. Bilgisayar bağımlısıydı tabi sadece birinci nedenlerden biriydi bu ama en küçük tartışmayı günlerce uzatıp hakaretlerini en son ki kavgamızda kaldıramadım üzerime yürüyüp dövmeye çalıştı üstelik gebeyken..... Tek korkum kızıma tek başına yetecek miyim onun psikolojisini düşünüyorum biliyorum zorlukları olacak tek başına çocuk büyütmenin bunun üstesinden geliniyor mu

çok zor bi durum elbette ama çocuğuna tutunarak
yaşayacaksın bundan böyle..yaşama sevincini
o minik melekten alıcaksın ve onun için mücadele
etmek zorunda olduğunu hissediceksin onun suratına
her baktığında,kokusunu her içine çekişinde...
bilgisayar bağımlısı,ağzının ayarı olmayan bir
babanın yanında büyümesindense seninle
başbaşa büyümesi daha hayırlı olacak eminimki...
bu arada çalışıyormusun?yavrunla senin ayrı bi evinizmi
olacak yoksa ailenle berabermi kalıcaksınız??

devlet memuruyum eş durumu tayini ile maalesef eşimin yanına geldim tayin işleriylebir taraftan uğraşıyorum şimdilik ailemin yanına geldim o şok anında nasıl ailemi aradığımı ben bile bilmiyorum ailem geldi aldı beni rapor aldım ama savcılığa gitmediğim için nasıl bir ülkede yaşıyorsak ailemin memleketine tayin isteyemiyorum çevre illere tayin isteyin diyorlar.... Birde bununla uğraşıyorum birtaraftan boşanma işlemiyle önce anlaşmalıolarak kabul etti kağıtları imzalamayagelince bu sefer vazgeçtim dedi çekişmeli olarak devam edeceğiz ne kadar güzel bir haber aldım anlatamam.Ailesi eş dost tanıdık bütün arkadaşlarını devreye sokuyo rlar tekrar barıştırmak için bir daha olmayacağının garantisini veriyor babası oğlu ona söz vermiş böyle birmantık var mı ya

allah yar ve yardımcın olsun hiçmi kormuyorlar allahtan hamile bi kadına el kaldıracak kadar canileşmiş pc başındaaa bunların hepsi aynııı

sen bilirsin ama geri dönme tabi boşanma ALLAHın sevmediği bir helal ama kimseyede zorla kal demiyor götüremiyorsan bırak bende 4 haftalık hamile olduğumu bugün öğrendim ama eşim burnumdan getirdi gidip aldırıp sonrada boşanma davası açmak istiyorum. yada aldırmayıp boşanmak istiyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum.

canım geçmişolsun öncelikle, bayağ bir zaman geçmiş ama ben şimdi okuyorum.
şimdi ne yaptın, evliliğe devam mı ayrıldın mı

canım ben aldırmadım şimdi pişmanım, tabi bilmiyorum sen ne yaptın ama işallah hayırlıısı olmuştur

Çok sevdiğim bir ablam 4 aylık hamileyken boşandı, evlenip geldiği şehirden ayrıldı ailesinin memleketine döndü bu durumu gayet çabuk atlattı, ama mecbur olmadıkça boşanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Çünkü kendisi her ne kadar çok güçlü bir kadın bile olsa yan yana geldiğimizde hep dert yanar...
Hamileyken de öyleydi, memleketine döndü, tek başına bir hamilelik geçirdi, tek başına doğum yaptı, oğlunu tek başına büyütüyor.... Hala öyle...
Tüm bunları düşünüp, öyle karar alınması gerektiğinin kanısındayım...
Çünkü artık sadece siz değil, bir çocuğunuz daha olacak. Onun da geleceğini düşünmek durumundasınız...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben cocugum icin canimi sectim demissiniz ya... bicak saplandi sanki icime, gozlerim doldu... yasiniz kac bilmiyorum ama onunuzde egiliyorum tum saygimla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…