Hamileyken boşanmak

Eşimle 5 yıldır birlikteyiz 2.5 yıllık evliyiz ilk kez böyle bir sorun yaşıyoruz normal şartlarda örnek çift denilebilecek kadar iyi anlaşan Mutlu bir aileydik
İlk kez de olsa yalan söylemesi,özgür takılmak istemesinden değil ki?eşiniz tatile gitti, 3 gün görüşmediniz bu da çok garip geldi bana!10 kez ararım yoldaysa,o da beni arar şurdayız,şu an bunu yapıyoruz diye,bu güvensizlik falan değil hani yanlış anlaşılmasın!Ne bileyim oturmayan şeyler var,ya bahsettiğiniz konu eksik ya da kavga tartışma,küslük gibi birşey ler var!Hamilesiniz sizi soktuğu şu durumdan ötürü bile güzel bir cezayı hakediyor!tabi işin içinde başka bir bayan yoksa!

bir de şuna takıldım 4gün konuşmuyorsunuz ,hani küs falan mı ayrıldınız kavgalı mıydınız? ki öyle olsa da hamilesin,iz Allah korusun birşey lazım olmuş olsa arayamayacak mısınız kocanızı??
bir de bu olaylardan önce örnek bir aileydik diyorsunuz,kusura bakmayın ama hamile karısını evde bırakıp tatile giden ve 4 günün sonunda telefon açtı diye kavga eden adamla örnek bir aile olunmaz. lütfen kandırmayın kendinizi...

Merhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım
sanki aldatiyo seni :KK43:

bosan, bu adam seni aldatiyor, besbelli.

hic kimsede demesin ki "ama hamile". nolmus yani?

evli kalsalarda ANNE bakmayacakmi cocuga. böyle bi adam kicini bile kaldirmaz cocuk icin. ve er ya da gec arkadasimiz seneler icinde krizden krize girecek, bir kucaginda bebek/cocuk..ve cocuk ta kavga eden anne baba arasinda büyüycek. kim kazandi? kimse. 

mutlu annenin mutlu cocuklari olur. nokta.  

bosa gitsin. bunu da atlatirsin! ama bebek icin evli kalalim düzelir diyorsan, bu bir rüya. asla degismez erkekler!

Gizlediği bi sağlık sorunu filan mı var ki?
Neden bu kadar yalan söylüyor ne yapmaya gitmiş dahası nereye gitmiş tatile ve babama gidiyorum derken?

[QUOTEsöylediğine göre="Byvs, post: 47880744, member: 748401"]Merhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım[/QUOTE]
Yalan söylediğine göre sizi aldatıyor dur bence bu adam nerede kalıyor o zaman

Ne kadar yalancı bi Ada'm her söylediği yalan aldatma dışında bişi gelmiyor aklıma 3gün niye ortadan kaybolsunki bi Ada'm

Bir bela olduğunu düşünmüyorum aldattığımıda düşünmüyorum tamamen şımarıklık yapıp özgür olmak istiyor bence
İyi de o zaman basar giderdi ben tek başına tatile gidiyorum diye.
Neden arkadaşını öne sürdü ya da babasını ? Çünkü bahane bulmak istedi aldatma kılıfına bence.
Ve neden çiçeklerle geldi kapınıza?
Yaptığı tam bir suçlu davranışı.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum:/ noluyo bu evli erkeklere ya forumda o kadar çok aldatma konusu okuyuruz ki rezillik diz boyu. sizin yerinizde olsam adamı sıkı takibe alıp delil toplardım ve sonrasında gerekeni yapıp boşanma davasını açardım.

Otelin adını biliyor musun? Kimle kaldığını öğrenebilirsin belki. Yada yalnız olup olmadığını. Bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.

Örnek çift diye bişey yok şunu boşu boşuna yazmayın artık komik oluyor.. kocanı takip ettir gerçeklerle yüzleş..

Merhaba arkadaşlar birilerine anlatıp akıl almazsam öleceğim üzüntüden. 3 aylık hamileyim eşim geçen hafta Antalya'ya tatile gitti bir arkadaşıyla zaten tatile gitmesini sindiremiyorken bu yaşadıklarımı hiç kabullenemiyorum. Tatilin ilk 3 günü hiç aramadım oda beni aramadı ara ara mesajlaştık 4. Gün nasılsın diye aradım Nasıl ararsın gibisinden telefonu kapatmaktan beter etti bende suratına kapattım mesajla tartıştık aradan birkaç saat gecti hızımı alamadım arayıp birşeyler söylecektim telefonu açmadı tam 5 saat calan telefon açılmadı bende birlikte gideceği kişiye ulaştım Ada'm eşimi en son 4-5 gün önce gördüğünü söyledi sinir krizi geçirdim. Sonrasında aradı ağlıyor telefonda senden korktuğu için öyle söyledi fln diye neyse 2 gün sonra döndü geldi elinde çiçekler yüzüne bile bakmadım bunarada ben annenlerde kalıyordum kendiside Babasının yanına gideceğini söyledi hatta gece bana babamlayım vs yarında babamla beraberiz diye mesajlar attı ertesi gün öğleden sonra kendini aradım açmadı babasını aradım babası şok oldu oğlunu 1 haftadır görmediğini söyledi. Ben 2. Bir sinir krizi geçirdim. Şimdi söyleyin ben boşanmayın ne yapayım
Off baya aldatılıosun of of ne denir ki sırf bebegn için katlancksan katlan terch senin ama eşnle konştn mu

Örnek çift öyle 4 gün konuşmamazlık etmez, mesajlarla günü geçiştirmez.
Arkadaşı sizden neden korksun? Diyelim korktu, aksine evet evet burada ama şimdi havuza girdi gibi oyalayıcı laflar eder, korkup burada yok demez.

Destek bekliyorum diyorsunuz şu an burada size zaten destek yağıyor. Gözünü aç desteği, bu adamdan kurtul desteği, seni aldatıyor nasıl görmüyorsun desteği.

Sadece sizden nefret eden, mutsuz olmanızı isteyen biri "yoktur öyle bir şey canım, kafa dinlemiştir" der ve mutsuz hayata devam etmenizi ister, bizimse size garezimiz yok.

İlk akla gelen aldatılıyorsun... ama örnek çifttik vs yazdığın için en iyimser düşünce başında hastalık veya işle ilgili bir bela olabilir. ama hamile olduğun için sana yansıtmama amaçlı aklına gelen ilk yalanları yakalanacağını düşünmeden senin kişileri arayacağını düşünmeden sıralamış olabilir. biraz detay vermelisin, eşin kumar oynar mıydı, sağa sola ciddi miktar borcu tefeciden aldığı para vs.. var mıydı? işi ile ilgili detayları biliyor musun? bir arkadaşımın eşinin mit te çalıştığı ortaya çıkmıştı örneğin milyonda bir ihtimal bile olsa böyle bir şey çıkabilir. söylediğim gibi ilk ihtimal aldatmak ama söylediğim şeyler ışığında biraz bilgi verebilirsen belki daha olumlu bakılabilir olaylara...

Back
X