Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Bebeğime bişey olmasın Allah'ın izniylesitede olan arkadaslar var canım dikkat et inşallah birşey olmaz yemene içmene bağışıklığı güclendir allahın izniyle birşey olmayacak..atlatanlar var
Amin inşallahGeçmiş olsun canım, Aralık anneleri grubunda bir arkadasimiz pozitifti ve çok şükür evde atlatti. Bol bol dinlen, vitaminlerini aksatma. Meyve, sebze, protein ağırlıklı beslen. Allah'ın izniyle sen de atlatacaksin inşaallah![]()
Canım benimde bugün pozitif çıktı halsizlik ve tat koku kaybı var şu an için bişey diyen olmadı sana nasıl bir tedavi uygulandı ilaç vs verildi miMerhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim, dün covit testim pozitif çıktı. Moral olarak çok kötü durumdayım, tüp bebekle hamile kalmıştım. Şimdilik tedavi almama gerek yok dendi evde hafif grip gibiyim. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Geçmiş olsun canım. Şikayetim artmadikca herhangi bir tedavi baslamayacaklarmıs. Şimdilik istirahat ediyorum. Kaç haftalık hamilesiniz, size tedavi başladılar mıCanım benimde bugün pozitif çıktı halsizlik ve tat koku kaybı var şu an için bişey diyen olmadı sana nasıl bir tedavi uygulandı ilaç vs verildi mi
Çok teşekkür ederim,muhtemelen eşimden bulastiGeçmiş olsun kızlar inş sağlıkla kucağınıza alırsınız. İlaç verilmiyor sanırım hamilelere. Dinlenerek iyi beslenerek atlatırsınız Allah’ın izniyle. Nerden bulaştı acaba?
Siz ilaç falan kullanmadınız değil mi,inşallah sizin de negatif cikarBende karantina altındayken hamille olduğumu öğrendim hala karantinadayım doktora bile gidemedim hiç.
belirtiisz atlatıyorum çok şükür.
inşallah sizde böyle atlatırsınız evlatlarımız bi zarar görmez
Yok kullanmadım ben şuan emzirdiğim için verilmedi zatenSiz ilaç falan kullanmadınız değil mi,inşallah sizin de negatif cikar
Çok sükurBenim aradaşım hamile olduğunu bilmeden covit geçirdi. İlaçta kullandı. Emziriyordi kronik astmı olduğu için kızını sütten kesmek zorunda kaldı ilaçlar için ama hamileymiş de.. Neyseki bir skıntı yokk![]()
Merhaba bende 20 haftalık hamileyim bundan 3 hafta önce ateşim cıktı heryerim agrıdı ertesi gün iyiydim ateşim yoktu fakat bu olaydan 1 hafta sonra tat koku kaybım oldu şüphelenip hastalanmamın 12. Günü test verdim negatif cıktı bugun KBB dr una gittim anlattım sen kovid gecirmiş sin iyileşme asamasında oldugun için cıkmamıstır testte sadece parol veriyorlar zaten evde dinlen c d vit al iyi beslen dediMerhaba arkadaşlar 22 haftalık hamileyim, dün covit testim pozitif çıktı. Moral olarak çok kötü durumdayım, tüp bebekle hamile kalmıştım. Şimdilik tedavi almama gerek yok dendi evde hafif grip gibiyim. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.