Hamileyken dayak yedim ve unutamiyorum

Attığı dayağı unutmanız mümkün değil anlaşılan düzeninizi bozmak istemiyorsunuz ve yaşam standartlarınızı düşürmek istemiyorsunuz.

O halde zayıflayın bir an önce kendinize çeki düzen verin. Bir ayda bile çok güzel toparlarsınız yeter ki isteyin. Ondan sonra eşinizin tavırlarına göre hareket edersiniz.

Eğer eşinizin bi hastalığı yoksa bir buçuk sene nasıl eşiyle bir şey yaşamadan durabiliyor ki. Çok masumane gelmedi bana...

Yaşlar kaç senin ve kocanın ?

Benim anlatmam istededigim o suan herseyi sunuyor bana ve kizima cok iyi davraniyor ozunde kotu biri degil bende onu kaybetmek istemiyorum ama bir turlude kafamdan cikartamiyorum dogumdan sonrada gercekten sistim ben bile begenmiyorum kendimi benim acil zayiflamam lazim bu ikincj evliligim kizlar birincide cok cektim bundanda ayrilirsam neyaparim birde kesinlikle ayrilik tarafinda degil

Yani yasin küçükte değilmiş bende daha 20 falan sandım. Neden kocanı karşına alıp konuşmuyorsun? ? Dayağı unutamadigini ona belirt. Ne biliyim bu şekilde evlilik nasıl yürür konuş. Neden cinsellik yok kardeş gibiyiz falan. Boşanıyor demicem çünkü bellimi bosanamicaksin bari konuş kocanla böyle evlilik olur mu belki duzelirsiniz

Sende kendince haklısın. Madem öyle kendine gel ve toparlan

Hamile bir kadını döven bu eşi çocuğunun annesi olmasın herhangi bir kadın olsun bu eylemi yapan kötü bir eş kötü biridir
Bu sabit bir konu as bir tarafa
Size sağladığı imkanlar sizden aldıklarını karşılıyor mu?
Sana boşan yada boşanma diyemem ama lütfen iyi muhasebe yap

Yenj villa aldi evi icin cabaliyor kizi icin aramizda 10 yas var
Eeee yani? "Villa almış kızzııım boşanma sakın deli misin sen" dememiz gerekiyor galiba. Parası için mi birliktesin onu söyleyin hele bi. Adam dövüyo, sövüyo amaa villa aldı dicekseniz hiç yorum yapmaya bile değmezsiniz. Bebeğini,kendini düşünmeyen kadına biz ne diyelim

Lutfen kendini bilmeyenler yorum yazmasin kimseyle tartismaya girmek istemiyorum ben ne diyorum siz ne yaziyonuz ya iyiki villa aldi demisim villa harici 4de daire uzerime yapti gonlumu almak icin ven isinamiyorum dayak dedigimde iki tokat o gucume gitti benim cinsellige ben yaklasamiyorum boyle olunca odasogudu olay bu

Madem maddi olarak imkanlarınız iyi,
Evlilik terapistine gidin birlikte.
Eşiniz kabul etmiyorsa siz yardım alın. He bana kalsa o yediğiniz dayagı unutmamalısınız zaten, ama siz onu aşmak istiyorsanız kendiniz için adım atın belki bir yolu vardır...
Zayıflamak için de spor salonuna yazılın, diyetisyene gidin 3-4 ayda kendinize güveninizin gelecegi görüntüye kavuşursunuz...

Boşanmak kolay. önemli olan evliliği kurtarmak. Bir evliliği kurtarmak için çaba sarf etmeden boşanmak ne. Madem eşin pişman ve kızınla senin için çabalıyor , o zaman sen de çabala. Mesela ilk olarak kilo vermekten başla. Kilolardan kurtulup ,özgüvenin yerine gelip ,kocana yaklaştığında ,bu ev arkadaşı muhabbeti bitince tekrar eski duygularına kavuşursun bence

Tesekkurederim canim dediklerini yapicam evliligimi kurtaricam karsimda pisman bir insan var bi sans vericem

Oturup konuşmak mı? Evlilik terapisti mi yok malesef o tren çoktan kaçmış. Hamileyken bir adamın karısını dövmesi demek bana göre doğmamış çocuğuna el kaldırması demek! Villa almış aman ne iyi ne hoş o zaman döverde söverde demi. Kocamla tanıştığımda 113 kiloydum 3 yıl kovaladı evlenmek istedi hep reddettim sonra azimle 50 kilo verip kocamla evlendim! Kilolarımla adla yargılamadı Daha zayıf görünümle daha iyileri karşıma çıkabilirdi elbet kim bilir ancak ileride tekrar 113 kilo olduğumda (Allah Korusun) kocam bana yine aynı gözle bakacak ve beni bedenim için değil ben olduğum için sevecek.
Size villalar alan adamları değil kırışıklık ve çatlaklarınızı öpecek adamları seçin. Şimdi düşünüyorum da bana villa alan bi adamla evli olmak mı? Yoksa kırışıklıklarımdan öpen sol yanımda masumca uyuyan adamla evli olmak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…