Attığı dayağı unutmanız mümkün değil anlaşılan düzeninizi bozmak istemiyorsunuz ve yaşam standartlarınızı düşürmek istemiyorsunuz.Hamilelikden once cok iyiydi bes senedjr evliligimiz vardi gul gibi yasatti cok ugrasti bebek kcin ondan yaptim bir yere gidecekti bende usteledim gidemessin diye ve dayagi yedim simdi o hic birsey yok gibi davraniyor herdrdigimi yapiyor zayiflamam konusunda israr ediyo hayatinda baska biri olanilirmi
Niye enterasan olsun ki! Bu kk da artık hiçbir şey enteresan değil. Belki konu sahibi standartlarını düşürmek istemiyorVilla aldı diye belirtmeniz de enteresan
Yani yasin küçükte değilmiş bende daha 20 falan sandım. Neden kocanı karşına alıp konuşmuyorsun? ? Dayağı unutamadigini ona belirt. Ne biliyim bu şekilde evlilik nasıl yürür konuş. Neden cinsellik yok kardeş gibiyiz falan. Boşanıyor demicem çünkü bellimi bosanamicaksin bari konuş kocanla böyle evlilik olur mu belki duzelirsiniz30 ve 40 canim
Sende kendince haklısın. Madem öyle kendine gel ve toparlanBenim anlatmam istededigim o suan herseyi sunuyor bana ve kizima cok iyi davraniyor ozunde kotu biri degil bende onu kaybetmek istemiyorum ama bir turlude kafamdan cikartamiyorum dogumdan sonrada gercekten sistim ben bile begenmiyorum kendimi benim acil zayiflamam lazim bu ikincj evliligim kizlar birincide cok cektim bundanda ayrilirsam neyaparim birde kesinlikle ayrilik tarafinda degil
Hamile bir kadını döven bu eşi çocuğunun annesi olmasın herhangi bir kadın olsun bu eylemi yapan kötü bir eş kötü biridirBenim anlatmam istededigim o suan herseyi sunuyor bana ve kizima cok iyi davraniyor ozunde kotu biri degil bende onu kaybetmek istemiyorum ama bir turlude kafamdan cikartamiyorum dogumdan sonrada gercekten sistim ben bile begenmiyorum kendimi benim acil zayiflamam lazim bu ikincj evliligim kizlar birincide cok cektim bundanda ayrilirsam neyaparim birde kesinlikle ayrilik tarafinda degil
Yani yasin küçükte değilmiş bende daha 20 falan sandım. Neden kocanı karşına alıp konuşmuyorsun? ? Dayağı unutamadigini ona belirt. Ne biliyim bu şekilde evlilik nasıl yürür konuş. Neden cinsellik yok kardeş gibiyiz falan. Boşanıyor demicem çünkü bellimi bosanamicaksin bari konuş kocanla böyle evlilik olur mu belki duzelirsiniz
Eeee yani? "Villa almış kızzııım boşanma sakın deli misin sen" dememiz gerekiyor galiba. Parası için mi birliktesin onu söyleyin hele bi. Adam dövüyo, sövüyo amaa villa aldı dicekseniz hiç yorum yapmaya bile değmezsiniz. Bebeğini,kendini düşünmeyen kadına biz ne diyelimYenj villa aldi evi icin cabaliyor kizi icin aramizda 10 yas var
Eeee yani? "Villa almış kızzııım boşanma sakın deli misin sen" dememiz gerekiyor galiba. Parası için mi birliktesin onu söyleyin hele bi. Adam dövüyo, sövüyo amaa villa aldı dicekseniz hiç yorum yapmaya bile değmezsiniz. Bebeğini,kendini düşünmeyen kadına biz ne diyelim
Madem maddi olarak imkanlarınız iyi,
Evlilik terapistine gidin birlikte.
Eşiniz kabul etmiyorsa siz yardım alın. He bana kalsa o yediğiniz dayagı unutmamalısınız zaten, ama siz onu aşmak istiyorsanız kendiniz için adım atın belki bir yolu vardır...
Zayıflamak için de spor salonuna yazılın, diyetisyene gidin 3-4 ayda kendinize güveninizin gelecegi görüntüye kavuşursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?