Hamileyken dayak yedim ve unutamiyorum

Beni anlayan
Beni anlayan biri cikti canin benim saol dedigin gibi zayiflayif kendime gelmem lazim

İşte boşanmak demek kolay insanlar için.

Ama ben sizi anlayabiliyorum.

Çok düşünmemek lazım karşınızda 2 seçenek var :

(Eğer eşiniz o günden sonra bir daha elini kaldırmadıysa size herkes ikinci bir şansı hakkeder)

Yani ; Unuttun. Kin tutmayın ne demiş Pirimiz Sultan Abdal "Gönlünde kibri ve kini bitirenin demine HÛ".

Kilo sorununa gelince. Ben görünüşe çok önem veren bir insanım ve zayıf olmak bana daha estetik gelir. Eğer zayıflamak istiyorsanız çabucak zayıflarsınız yeter ki piskolojiniz hazır olsun bu çok önemli.

Ama, şiddet devam ediyorsa başka bir çareniz yok boşanmanız gerekiyor.

Fakat anladığım kadarıyla devam etmemiş.
Ya unuttun ya boşanın (2 seçenek). Başka seçenek sunamıyorum durumunuza maalesef

Sağlığınız için unutmanız gerekiyor ve zayıflamanız gerekiyor bu eşiniz istediği için değil sağlığınız için.

Saolun beni anlayan arkadaslar ben icimi doktum karsiligini aldim bu konu baska yerlere gidiyo agzi olan konusuyo kimseden yorum istemiyorum cvpda vermicem sevgiyle kalin

Kesinlikle decam etmedi dogum sonrasi lohusa depresyonundan cikamadim allah dunya tatlisi bi fistik verdi bana hersey yoluna girecek ins cok tesekkur ederim yorumun icin

Kesinlikle decam etmedi dogum sonrasi lohusa depresyonundan cikamadim allah dunya tatlisi bi fistik verdi bana hersey yoluna girecek ins cok tesekkur ederim yorumun icin
İnanıyorsan evliliğin devam edeceğine seni sevdiğine sana değer verdiğine devam et uğraş çabala
Dikkat edersen çocuklarına demiyorum bir anne baba çocuklarından boşanmaz
Gene sizin yorumlarınızı baz alarak diyorumki çok zor olacak
Birde konuyu siz yazmış siz yorum bekliyorsunuz her zaman istediğiniz sizin aklınızdan geçen yorumlar gelmeyebilir
Hayatta öyle değilmi her zaman her durum insanın istediği gibi olmaz

Psikoloğa gidin oradan da diyetisyene... Madem kocanız çok iyi onun " iyiliği" için kendinize gelin ...

Dayak Yemişsin ve kilolu diyerek seni eleştiren bir esin var ve bir buçuk yıldır sana uzak davranıyor... Zayiflayinca geçecek bunlar öyle mi ben yorum yapmayim daha fazla
Ama evler ve villa var lütfen neyse ben gidiyim..

Simdi kizim 9aylik ama hali beni dovdugu gozumun onunden gitmiyor zaten bir bucuk senedir cinselligimiz yok oda arkadasi gibiyiz surekli kilolarimla beni aşağılıyor bilmiyorum boyle nereye kadar
Bosanana kadar..

Bosanana kadar..
Sence konu sahibi zayıfladı fit bir görüntüye sahip olduktan sonra cinsel hayatıda yoluna girdi diyelim utabilecek mi kendisine yapılanları?
Hamileyken şiddet gördüğünü onu aşağıladığını kiloları yüzünden onu reddettiğini?
Gerçi unutan varlıklarız ama unutulmaz gibi geliyor

Dayak Yemişsin ve kilolu diyerek seni eleştiren bir esin var ve bir buçuk yıldır sana uzak davranıyor... Zayiflayinca geçecek bunlar öyle mi ben yorum yapmayim daha fazla
Heehalde herjesin evliligi dortdortluk ben yedi sene icinde iki tokat yedim o gucume gitti cogunuzun agzini burnunu kiriyo yine susuyosunuz kakmis bana laf soyluyonuz hanginizin kocasi kilolusun diye elestirmiyo cokmu mutlusunuz su halimle bile sizden her konuda rahat yasiyorum sorunlar zamanla duzelir aptal aptal yorum yazmak icin toplanmissiniz biraz empati kurun karsinizda bi insan var illaki boyle lafmi istiyosunuz

Sorun yok herkese bi cevabim var ama insan olana kocalariniza diyemediklerinizi benimlemi tadmin ediyosunuz kendinizi icinizde efendi bayanlar var tekrar tesekkur ediyorum beni anladiklari icin

Madem küçük bir sorun da ne diye konu açtın buraya? Unutamıyosun madem evlerinin tapusuna bakıp mutlu ol ne diyelim

Ne kimse dayak yiyip oturmuyo, ne de yediği dayağın bedeli villa oluyo. Ama sana yakışan bir eş ve evlilik olmuş. Ortada problem de yok ayyynen devam et hayatına.

Hey Allahım bir gün de normal bi insan görelim şurada. Ya aldatan kocasını savunan kadınlar olur ya da böyle.

Sizin gibi aptal insanlarin burda oldugunu bilseydim zaten acmazdim

Üff cidden sıktınız ama. Biri gelir küfreder biri gelir aptal der.

Sen de dayak yemis ve kilolarıyla dalga geçilen ama yine de ev uğruna kendi onurunu ayaklar altına alan bir kadınsın. Kim daha acınası halde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…