• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyken dayak yedim ve unutamiyorum

Aptal aptal yorum yazan biri varsa o da sizsiniz hanımefendi! İnsanlar size yardım etmeye çalışmış, ne deseydik mutlu olurdunuz aferin ye dayağı otur aşağı mı denmeliydi? Bir kadın olarak nasıl yakıştırıyorsunuz bunu kendinize /kocanıza bunu soracağınıza gelmiş burada alakasız insanları aşağılıyorsunuz.

30 yaşında hamileyken seni döven adam her şeyi yapar, birkaç seneye o evleri yapacak sevişmek istediği birini de bulur siz de villa koparıcam diye yaptığınız çocukla kapıda kalırsınız.

Ben artık banlanan birilerine gıcık olan üyelerin böyle hesap alıp bunları bilerek yaptığını düşünüyorum nedense :deli:
Sanki kasıtlı yapıyorlar :bicak:
Şu ALDATILDIM konusundaki bizim takıntılı üye mi diye düşündün
İçimden bak yine bizimki geldi diyesim var:)))

Lohusa depresyonundaymış
Lohusa depresyonu tek bir konuya takılı bırakmaz diye düşünüyorum herşeyi takar kafaya tedavisi olmazsa gittikçe ilerler.. konu sahibi hanımefendi hazretleri sadece atılan iki tokada ve evleri hanları hamamları olduğu için ayrılmayı sindiremediğine takılmış... Üslup yok, saygı yok, her fikre açıklık yok üstüne bir de burada herkese hakaret var... Bence de depresyonda o yüzden terapi yeri burası değil...

Ulan aşktan ölüyoruz kocamla birbirimize..Kelebişler gibiyiz.. Ama bir türlü kendimize araba alamadık 4 yıllık evlilikte:) kadını kocası dövmüş özür olarak dört daire:) dur ben bi gidip kendimi dövdürteyim kocama:))))) töbe Bismilllah.. Boşanma anam sen bışan diyenlere de bakma.. Dayağını yemişsin sus otur.. Dört tane evin var.. Sıkıldıkça bigün birine, öbür gün diğerine gidi gidiver.. Ama sakın bırakma.. Bir daha döverse bu sefer yat alacak belli

Iki tokatin ozru dort daire birde villa.inanmadim konuya fake.

Yalan bence de
Dayağı çoğu kadın bedavaya yiyor 4 daire ne
Konu sahibesi kendini salmış tombiş çocuklu bir kadınım demiş Adriana falan olsa anlarım ne 4 dairesi:deli::deli::deli:

Zorla insanı banlatıyorlar sonra cherry neden uçtu:deli:neden acaba:eek:

Ulan aşktan ölüyoruz kocamla birbirimize..Kelebişler gibiyiz.. Ama bir türlü kendimize araba alamadık 4 yıllık evlilikte:) kadını kocası dövmüş özür olarak dört daire:) dur ben bi gidip kendimi dövdürteyim kocama:))))) töbe Bismilllah.. Boşanma anam sen bışan diyenlere de bakma.. Dayağını yemişsin sus otur.. Dört tane evin var.. Sıkıldıkça bigün birine, öbür gün diğerine gidi gidiver.. Ama sakın bırakma.. Bir daha döverse bu sefer yat alacak belli
:KK70:

Kizim var caanim kizima cok duskun evin her ibtiyacinj karsiliyor arkadas gibiyiz ayni evde bilmiyorum boyle nekadar devam eder

Şu sebepler boşanmamaya bahane değil. Kendi pasifliğinizden, korkularınızdan dolayı boşanamıyorsunuz. Kızınıza da kendinize de yapılabilecek en büyük kötülüğü yapıyorsunuz. İleride ne siz ne de kızınız mutlu olabileceksiniz, çünkü çocuklar "Babam yanımızda" diye mutlu olmaz, anne ve babasının iyi anlaştığını, mutlu olduğunu görürse mutlu olur. Babasının annesini aşağıladığını, dayak attığını görürse hiç mutlu olmayacağı gibi psikolojisi de bozulacak.

Edit: Öff bu konu da mı patladı? Ya gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara yardım edemez olduk son zamanlarda birisi buraya kin besliyor sanırım, böyle konu açıp açıp duruyor. Ban yemeden kaçayım. :bicak:

Back
X