Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayat bu guzelim inanIki tokatin ozru dort daire birde villa.inanmadim konuya fake.
Bende ban hakkımı saha verimli konulara saklıyayım diye susuyorum:))))
Fake olduguna adim kadar eminim hadi senin dilinden konusayim ya unutucaksin ya bosanacaksin.Hayat bu guzelim inan
Sizin psikolojik sorunlarınız var derdinizin çaresi burası değil psikolog'ta..Admin kimseden yorum almak istemiyorum beni rahatsiz etmeyin
Lohusa depresyonundaymışSizin psikolojik sorunlarınız var derdinizin çaresi burası değil psikolog'ta..
Şu ALDATILDIM konusundaki bizim takıntılı üye mi diye düşündünBen artık banlanan birilerine gıcık olan üyelerin böyle hesap alıp bunları bilerek yaptığını düşünüyorum nedense
Sanki kasıtlı yapıyorlar![]()
Lohusa depresyonu tek bir konuya takılı bırakmaz diye düşünüyorum herşeyi takar kafaya tedavisi olmazsa gittikçe ilerler.. konu sahibi hanımefendi hazretleri sadece atılan iki tokada ve evleri hanları hamamları olduğu için ayrılmayı sindiremediğine takılmış... Üslup yok, saygı yok, her fikre açıklık yok üstüne bir de burada herkese hakaret var... Bence de depresyonda o yüzden terapi yeri burası değil...Lohusa depresyonundaymış
Aynen öyle düşündüm :)) yorum tarzı bile aynı sankiŞu ALDATILDIM konusundaki bizim takıntılı üye mi diye düşündün
İçimden bak yine bizimki geldi diyesim var:)))
Iki tokatin ozru dort daire birde villa.inanmadim konuya fake.
Durun başka nickle gelip ananızı ağlatacağım diyor sanki:)))Aynen öyle düşündüm :)) yorum tarzı bile aynı sanki![]()
Ulan aşktan ölüyoruz kocamla birbirimize..Kelebişler gibiyiz.. Ama bir türlü kendimize araba alamadık 4 yıllık evlilikte:) kadını kocası dövmüş özür olarak dört daire:) dur ben bi gidip kendimi dövdürteyim kocama:))))) töbe Bismilllah.. Boşanma anam sen bışan diyenlere de bakma.. Dayağını yemişsin sus otur.. Dört tane evin var.. Sıkıldıkça bigün birine, öbür gün diğerine gidi gidiver.. Ama sakın bırakma.. Bir daha döverse bu sefer yat alacak belli
Ahahah :)) Sesli güldümDurun başka nickle gelip ananızı ağlatacağım diyor sanki:)))
Hayat bu guzelim inan
Kizim var caanim kizima cok duskun evin her ibtiyacinj karsiliyor arkadas gibiyiz ayni evde bilmiyorum boyle nekadar devam eder