- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
- Konu Sahibi cameronhowe
-
Gercekten 27 sene bekleyip 7,5 aylik hamileyken sinava girmek. Bilemiyorum altan18 haftalık hamileyim. 27 yasindayim Bugun benden birkac yas küçük 2 kiz kardesim pazartesi baya bi zam gelecekmis diye duyunca bi gaza gelip sürücü kursuna kaydoldu. Ben bekarken bi turlu alamamistim, sonrasinda da zaten ayri arabamiz yok diye bi turlu gerek görmedim. Esim cok heveslendi, o da baya gaza geldi yani. Gel al su ehliyeti artik bebekle daha zor olur dedi. 1 günüm var karsr vermem icin. Ben de cok istekliyim. En fazla 3 ay surer diyorlar. Yani 7 bucuk aylik falan olucam sinavda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Su ana kadar cok sorunsuz ve rahat bi gebeligim oldu bu arada, masallah diyeyim. Siz ne dusunuyorsunuz?
Bilmiyorum. Engel mi degil mi iste? Onu soruyorum.Hamilelik araç sürmeye engel değil ki, niye yapamayasınız?
18 haftalık hamileyim. 27 yasindayim Bugun benden birkac yas küçük 2 kiz kardesim pazartesi baya bi zam gelecekmis diye duyunca bi gaza gelip sürücü kursuna kaydoldu. Ben bekarken bi turlu alamamistim, sonrasinda da zaten ayri arabamiz yok diye bi turlu gerek görmedim. Esim cok heveslendi, o da baya gaza geldi yani. Gel al su ehliyeti artik bebekle daha zor olur dedi. 1 günüm var karsr vermem icin. Ben de cok istekliyim. En fazla 3 ay surer diyorlar. Yani 7 bucuk aylik falan olucam sinavda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Su ana kadar cok sorunsuz ve rahat bi gebeligim oldu bu arada, masallah diyeyim. Siz ne dusunuyorsunuz?
5-6 ay sürse işime gelir. Doğurmuş olurum o vakteO 3 ay olayı yalan. Ben de aynı durumdaydım. 3 aylıkken sordum. Bana da 3 ay dediler . Başka bi yer bana "ne 3 ayı 5 6 ay rahat sürer" deyince vazgeçmek zorunda kaldım. Evraklarım da hazırdı. Hadi diyelim 3 ay doğru. Hiç kalmadan geçmelisin ki dosyan yanmasın. Çünkü ikinciye girebileceğini sanmıyorum
Bebek varken de girerim diyosan olur tabi. Ben ilk kez anne olacağım için göze alamadım. İlk 1 sene sadece ona odaklanabilirim zaten. Ama herkes farklı tabi5-6 ay sürse işime gelir. Doğurmuş olurum o vakte
Sehirden sehre degisiyormus. Bizim burda kursa gelecek zam ve vergiye gelecek zamla toplam 1650 lira aartacakmisDün komşum yazıldı nerdeyse 700 Tl Zam gelecekmis
Ben de biraz öyleyim :) benim derdim zam degil, kardeslerimin gaza gelmesinden kocam da gaza geldi, benim de gönlüm varHer şeye zam gelecek gelirse gelsin ne yapalım modumdayım
Kesinlikle alın. Ben hamilelikten önce aldım ama sizin durumunuzda olsam hemen yazılırdım. Bebek olduktan sonra çok daha zorlanırsınız. Söylediği gibi zam da olacak ama hem ehliyetiniz olur bebek doğduktan sonra çok rahat edersiniz bir ihtiyaç durumunda vs sakın ertelemeyin arkadaşım 9. Ayında hala İstanbulda araç kullanıyor, yaparsınız18 haftalık hamileyim. 27 yasindayim Bugun benden birkac yas küçük 2 kiz kardesim pazartesi baya bi zam gelecekmis diye duyunca bi gaza gelip sürücü kursuna kaydoldu. Ben bekarken bi turlu alamamistim, sonrasinda da zaten ayri arabamiz yok diye bi turlu gerek görmedim. Esim cok heveslendi, o da baya gaza geldi yani. Gel al su ehliyeti artik bebekle daha zor olur dedi. 1 günüm var karsr vermem icin. Ben de cok istekliyim. En fazla 3 ay surer diyorlar. Yani 7 bucuk aylik falan olucam sinavda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Su ana kadar cok sorunsuz ve rahat bi gebeligim oldu bu arada, masallah diyeyim. Siz ne dusunuyorsunuz?
Direksiyon biliyorum aslinda, pek de gergin bi insan degilimdir, oldukca soğukkanlıyim. Yapabilirim diye dusunuyorum. Ben fiziksel olarak engeli olur mu diye merak ediyorumYazılın kursa yazılı sınavı verirsiniz nasılsan direksiyon pratiğiniz yoksa ilkinde olmazsa sonraki sınavlarda sınav ücreti yatırıp tekrar girersiniz. Açıkcası ben koca göbeğimle zorlanıyordum araba kullanırken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?