- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.589
- 158
- 30
- Konu Sahibi cameronhowe
-
Anliyorum ama basinda sayilmam. 4 ayı geçtim ve yazili sinavda 5 ay, direksiyon sinavinda 7 ay bitmis olcak insallahSon ayımda hatta acilmam varken bile araba kullanıyordum ama hamileliğin başında tavsiye etmem. Hatırlıyorum yeni öğrenirken frenleri çok sert yapıyordum.
birkeresinde ben fren yapınca hocam kafayı çok kötü çarpmıştı kemeri takılı degildi. birşey olsa çok üzülürsünüz.
Bilmiyorum. Engel mi degil mi iste? Onu soruyorum.
Hamilelik hiç bir şeye engel değildir, yeter ki uygun şartları sağlayın.18 haftalık hamileyim. 27 yasindayim Bugun benden birkac yas küçük 2 kiz kardesim pazartesi baya bi zam gelecekmis diye duyunca bi gaza gelip sürücü kursuna kaydoldu. Ben bekarken bi turlu alamamistim, sonrasinda da zaten ayri arabamiz yok diye bi turlu gerek görmedim. Esim cok heveslendi, o da baya gaza geldi yani. Gel al su ehliyeti artik bebekle daha zor olur dedi. 1 günüm var karsr vermem icin. Ben de cok istekliyim. En fazla 3 ay surer diyorlar. Yani 7 bucuk aylik falan olucam sinavda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Su ana kadar cok sorunsuz ve rahat bi gebeligim oldu bu arada, masallah diyeyim. Siz ne dusunuyorsunuz?
10 Aralık da dönem kapanır mutlaka 10 undan önce git bu sene zamlar fazla geliyorBende biran önce goruseyim o zaman canım.
Her ekten bu kadar zam yapıldığını bilmiyordum keşke ertelemeseydim.
Ocak,Şubat gibi kayıt olucaktim ama erkene alırım artık.
1.500 diye düşünmüştüm ama en iyi ihtimalle 2000 TL den başlıyor diye umuyorum şuan
18 haftalık hamileyim. 27 yasindayim Bugun benden birkac yas küçük 2 kiz kardesim pazartesi baya bi zam gelecekmis diye duyunca bi gaza gelip sürücü kursuna kaydoldu. Ben bekarken bi turlu alamamistim, sonrasinda da zaten ayri arabamiz yok diye bi turlu gerek görmedim. Esim cok heveslendi, o da baya gaza geldi yani. Gel al su ehliyeti artik bebekle daha zor olur dedi. 1 günüm var karsr vermem icin. Ben de cok istekliyim. En fazla 3 ay surer diyorlar. Yani 7 bucuk aylik falan olucam sinavda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Su ana kadar cok sorunsuz ve rahat bi gebeligim oldu bu arada, masallah diyeyim. Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben 24 haftalık hamileyken aldım ehliyeti, alabilirsiniz tabi ki18 haftalık hamileyim. 27 yasindayim Bugun benden birkac yas küçük 2 kiz kardesim pazartesi baya bi zam gelecekmis diye duyunca bi gaza gelip sürücü kursuna kaydoldu. Ben bekarken bi turlu alamamistim, sonrasinda da zaten ayri arabamiz yok diye bi turlu gerek görmedim. Esim cok heveslendi, o da baya gaza geldi yani. Gel al su ehliyeti artik bebekle daha zor olur dedi. 1 günüm var karsr vermem icin. Ben de cok istekliyim. En fazla 3 ay surer diyorlar. Yani 7 bucuk aylik falan olucam sinavda. Yapabilir miyim bilmiyorum. Su ana kadar cok sorunsuz ve rahat bi gebeligim oldu bu arada, masallah diyeyim. Siz ne dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?