- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Siz gercekmisiniz..Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.
Siz gercekmisiniz..
Yaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..Bana da gercek degil gibi geldi sanki çok soğuk kanli bilemedim
Yaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..
İşte esim bagırdı falan demiş..
Sayfasına gectim aynı gün hamileyim eşimi kaybettim yazmış..
Şaşırdım..
Gercekse allah rahmet eylesin yalansa allah islah etsin ne yapalım..Hmm...iyi yakalamışsın...bana sadece eşi yeni ölen birine göre fazla soğukkanlı gibi geldi...
Gercekse allah rahmet eylesin yalansa allah islah etsin ne yapalım..
Aynı gün bir merkezi kötüleyip eşim bağırdı yazıp aynı gün nasıl eşim öldü diye konu açar. Hadi diyelim eşi bağırdı adam yoğun bakımda tüp bebek merkezini mi düşünecek hem hamile insanın tüp bebek merkezinde ne işi var ayrıca o gün kocası öldüyse kadınlar kulübüne nasıl girdi kafamda deli sorular.Yaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..
Şaşırdım..
nerede? bende bakıyorum yokAynı gün bir merkezi kötüleyip eşim bağırdı yazıp aynı gün nasıl eşim öldü diye konu açar. Hadi diyelim eşi bağırdı adam yoğun bakımda tüp bebek merkezini mi düşünecek hem hamile insanın tüp bebek merkezinde ne işi var ayrıca o gün kocası öldüyse kadınlar kulübüne nasıl girdi kafamda deli sorular.
Tüp bebek merkezine eşim çok sinirlendi diye yazdığı gün eşinin ölmesi imkansız geliyor.
En son 19 martta yazmış. Sonra 25 haziranda bu konuyu açmış. Hani nerde gosterirmisın mesajıni.Yaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..
Şaşırdım..
son etkinliği marttaYaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..
Şaşırdım..
Vallahi kızlar bende anlamadım .Aynı gün bir merkezi kötüleyip eşim bağırdı yazıp aynı gün nasıl eşim öldü diye konu açar. Hadi diyelim eşi bağırdı adam yoğun bakımda tüp bebek merkezini mi düşünecek hem hamile insanın tüp bebek merkezinde ne işi var ayrıca o gün kocası öldüyse kadınlar kulübüne nasıl girdi kafamda deli sorular.
Tüp bebek merkezine eşim çok sinirlendi diye yazdığı gün eşinin ölmesi imkansız geliyor.
En son etkinliği 9 eylülde Canım tüp bebek yazılarını okurken bu üyenin mesajını okudum..son etkinliği martta
eşinin bağırdığı yerde 20 şubatta başka bişe göremedim siz nerden gördünüxz
Ne haddime arkadasım benim böyle yazıp elime ne geçecekki ..En son 19 martta yazmış. Sonra 25 haziranda bu konuyu açmış. Hani nerde gosterirmisın mesajıni.
İnsanların da acisina acı katmaya bırakın.
ıyıde yok oyle bı mesajı o tarıhte o tarıhtekı mesajı bu konuVallahi kızlar bende anlamadım .
Dr.halil ibrahim tekin konusuna bakıyordum tup Bebek ..bir merkezi kötülemiş bende profiline girdim. Hamile kalmışmı diye bir baktım 25 haziran 2015 bu konuyu yazmış .. O andada merkezi kötülemiş hani ben olsam tövbe tövbe Rabbim Allah korusun kadınlar kulubünü unuturum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?