hamileyken eşimi kaybettim

Allah rahmet eylesin .
Sizin ve doğacak yavrunuzun yardımcısı olsun .

hadi be. ciddi anlamda ama ciddi anlamda cokkk uzuldum. gercekten derinden hissettim bu uzuntuyu, eminim cok zordur Allah kimseye vermesin bu aciyi. Basiniz sagolsun, ne desek teselli olmaz elbet ama intihar vs konulari aklinizin ucundan gecirmeyin. bebeginiz olacak, esinizden bir yadigar olacak size. Allah guc sabir versin...mekani cennet olsun Rabbim varsa gunahi bagislasin, en guzel cennet kosesine alsin.

Alemlerin Rabbi merhametiyle muamele etsin. Size Hz. Yakup aleyhisselamın sabrından versin. Size yakışan sabrı cemildir. İçinizdeki minik insan için hayata devam etmelisiniz. Güzel hayaller kurun lütfen. Allah'ımın verdiği eşsiz nimetler için şükredin nolur. Bikaç ay sonra onun gülüşüne doyamayacaksınız. Birlikte gözlerinizle güleceksiniz inşaallah. Minik insana mutluluğu siz öğreteceksiniz. Anlıyorum sizi çok zor, yakın zaman diliminde hamile arkadaşım rahatsızlandı ve erken doğum yaptı. Bebek 2 aylıkken vefat etti. Kızını önce Allah'a ardından babasına emanet etti havva'm...
"... var mıdır dünyaya gelip de kalan,
gülüp baştan başa muradın alan,
muradı maksudu hepsi yalan,
ölümlü dünyada hakikat gördüm!"

Siz gercekmisiniz..

Yaa tüp bebek topiginde 25 haziran da bir merkezi kötülemiş..
İşte esim bagırdı falan demiş..
Sayfasına gectim aynı gün hamileyim eşimi kaybettim yazmış..
Şaşırdım..

Hmm...iyi yakalamışsın...bana sadece eşi yeni ölen birine göre fazla soğukkanlı gibi geldi...

Gercekse allah rahmet eylesin yalansa allah islah etsin ne yapalım..

Aynen...valla ben çok eski degilim burda ve fakat gecenlerde bi konu gordum' esim trafik kazası gecirdi öldü onun telinden yaziyorum diye' ..kocası guya üzülmüs yazmis...anam bi edebiyat parcalamış sorma...ben de yazdim başın sagolsun diye cok üzülmüstum..herkes derbeder oldu...sora yöneticiler araştirmıs konu fake cıktı...o zamandan beri burda okudugum herseye inanamaz oldum...

Dedigin gibi gercekse allah rahmet eylesin...

Şaşırdım..
Aynı gün bir merkezi kötüleyip eşim bağırdı yazıp aynı gün nasıl eşim öldü diye konu açar. Hadi diyelim eşi bağırdı adam yoğun bakımda tüp bebek merkezini mi düşünecek hem hamile insanın tüp bebek merkezinde ne işi var ayrıca o gün kocası öldüyse kadınlar kulübüne nasıl girdi kafamda deli sorular.
Tüp bebek merkezine eşim çok sinirlendi diye yazdığı gün eşinin ölmesi imkansız geliyor.

nerede? bende bakıyorum yok
25 hazıranda yazdıgı tek konu ve cevaplar buraya
daha oncesı mart ayına aıt

Şaşırdım..
En son 19 martta yazmış. Sonra 25 haziranda bu konuyu açmış. Hani nerde gosterirmisın mesajıni.
İnsanların da acisina acı katmaya bırakın.

Şaşırdım..
son etkinliği martta
eşinin bağırdığı yerde 20 şubatta başka bişe göremedim siz nerden gördünüxz

Vallahi kızlar bende anlamadım .
Dr.halil ibrahim tekin konusuna bakıyordum tup Bebek ..bir merkezi kötülemiş bende profiline girdim. Hamile kalmışmı diye bir baktım 25 haziran 2015 bu konuyu yazmış .. O andada merkezi kötülemiş hani ben olsam tövbe tövbe Rabbim Allah korusun kadınlar kulubünü unuturum...

En son 19 martta yazmış. Sonra 25 haziranda bu konuyu açmış. Hani nerde gosterirmisın mesajıni.
İnsanların da acisina acı katmaya bırakın.
Ne haddime arkadasım benim böyle yazıp elime ne geçecekki ..
Burdada kekleniyorda olabiliriz...

ıyıde yok oyle bı mesajı o tarıhte o tarıhtekı mesajı bu konu
bızede gosterırmısın lınk atarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…