- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
İnşallah Evladım sağlıklı doğarsa belki acımı hafifletirAllah sabır versin öncelikle... Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. İmtihan dünyasındayız. Sabır gösterip , Allah'a sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Şükredin ki arkasında size emanet bir evlat bırakabilmiş. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Evladınız olacak , şükredin. İnşallah doğduğunda acınızı bir nebze olsun hafifletebilir.
Neden öyle düşündün Allah eksikliğini yaşatmasın.Allah rahmet eylesin. Sizede güç kuvvet versin..
Şunu da demeden geçemeyeceğim, esinizi kaybetme konusunda yerinizde olmak istedim... Keşke çıktı kalbimin dudaklarından..... Keşke diye başlayan cümle....
Amin biliyormusun hiç günahı yoktu varsa yoksa iş. Kendi ailesini ayağa kaldırdı herkese iş sağladı en küçük kardeş olmasına rağmen hepsini o toparladı. Ettiler para hırsına düştü abilerine hiçbirşey demedi. Yeni şirket kurana geri ödemeksizin mal verirdi evlenene yuva kurardı Herkesin abisiydi üniversitede hocalarına bağış yapardı. Günahı yoktu garibimin.okurken gözlerim doldu, bi umut insallah kurtulmustur dedim
bu mübarek günde Allah günahlarini affetsin, mekani cennet olsun
sanada sabir diliyorum, insallah evladina tutunup bu acinin üstesinden gelebilirsin
Sen nasıl dayandın. Benim çok korkularım var dul bir kadını rahatsız ederlermi diye ben kendimden eminim ama eşimin kanatları altında çok huzurluydum. Hasta ve hamile olmasam bulunduğum kasabayı terkedip büyük şehirde eğitim seviyesi yüksek bir siteye yerleşirdim. Evladım 1 yaşına geldiğinde akademik kariyerime devam etmek niyetindeyim ona iyi bir eğitim vermem lazım.ahhh kardeşim yüreğim yandı eşini kaybetmiş biri olarak hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..hepimizin bir kaderi var ne olacağını bilmiyoruz lütfen bebeğin için güçlü ol onun sana ihtiyacı var sen olmazsan çok kötü olur kimse ona annesi gibi bakamaz..yuvaya verilir hep bunları düşün..çok küçük benimde bir kızım var inan acını paylaşıyorum aynılarını bende yaşadım zamana ihtiyacın var hayata tutunmalısın eşinle karşılacaksınız cennetde
Amin İnşallah hiçbir zaman anlamak zorunda kalmazsınçok üzüldüm, allah sabır versin. ne desek boş, empati yapmaya çalıştım ona bile yüreğim dayanmadı. siz ne kdar olgun, ne kadar güçlüsünüz, takdir ettim.
Sağol canım dediğin gibi yapayım. Herkes bana onu hatırlatıyor ama yalnız kalınca daha ffena bu sefer yanımdaymış gibi konuşuyorumçok zor çok.Allah rahmet eylesin.okurken içim acıdı.ve farkettim senin imtihanın bu sanırım.yaşadığın acı çok büyük hayal dahi edemiyorum.sakın yalnız kalma yanında hep seni seven ailen arkadaşların olsun
Amin İnşallah Biliyormusun vefat ettiği gün bebeğimin embriyo dan fetuse geçtiği dönemmiş Canlandığı dönem bu kadar tesadüf olamazbogazım düğümlendi..!!
ne diyeceğimi bilemiyorum...tesellisi olmayan bir durum..
allah eşinize rahmet eylesin binlerce kez..
o uyudukça yavrunuza ömür size de güç versin..
yine de eşinizin kalbi yeniden ufacık bir bedende can bulacak..
allahım sizi ve bebeğinizi korusun
Sağol senin cevabın beni biraz rahatlattı inşallah bebeğimde bir 20 yıl sonra böyle düşünürSizi o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynı şeyi annem bana hamileyken yaşanmış malesef babamı hiç görmedim ama annem o kadar güçlü o kadar iyi bir anne oldu ki o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum yaşadığınız elbette zor ama çocuğunuz için güçlü olacak sini z siz bir annesiniz herşeyin üstesinden gelecek güce sahipsiniz lütfen kendinizi bırakmayın yavrunuzz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?