sn aslan gibi olduktan sonra kimse birşey yapamaz ben herşeyi kendim hallediyorum tabi aileler yanimda ben büyükşehir deyimSen nasıl dayandın. Benim çok korkularım var dul bir kadını rahatsız ederlermi diye ben kendimden eminim ama eşimin kanatları altında çok huzurluydum. Hasta ve hamile olmasam bulunduğum kasabayı terkedip büyük şehirde eğitim seviyesi yüksek bir siteye yerleşirdim. Evladım 1 yaşına geldiğinde akademik kariyerime devam etmek niyetindeyim ona iyi bir eğitim vermem lazım.
Düşünecek canım sen kendini bırakma o eşinin de bir parçası ikiniz için buyuteceksin evladını herşey dilerim ikiniz için çok ama çok güzel olsun,esin içinde Allahtan rahmet diliyorum.Sağol senin cevabın beni biraz rahatlattı inşallah bebeğimde bir 20 yıl sonra böyle düşünür
Herşey yolunda giderken tepetaklak olmak bu Allah kimseye yaşatmasın. Büyük bir boşluk yalnızlık savunmasızlık güvensizlik içine düşüyor insan.Bu konuya 3 4 kere geldim.
Her seferinde bisy yazmaya curret edemedim.
Ne yazmam gerektigini bilmiyorumki?
Bide bu yonu var dimi hayatin? Sen ne umarsin hayat sana ne verir.
Bekledim bekledim tum mesajlari gozden gecirdim her baktigimda.
Bu konu fake diyenleri aradi gozum.
Bazi tecrubeli uyelerimiz belki bilir anlar fake oldugunu dedim. Cok ama cok istedim fake olmasini.
Maalesef..gercek.
Allahim sana binlerce yuzbinlerce sabir versin abla. Kocan seni diger tarafta bekliyor. Emanetine gozun gibi bak olurmu?
Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur.mekanı cennet olsun ,başın saolsun,rabbim bebeğine uzun ömür nasip etsin hayırlı evlat solsun vatana millete sana,takdiri ilahi elden bir şey gelmez ,sen elinden geleni kuzun için güçlü ol hayat devam ediyor canım
Ağlayarak okudum,kelimeler boğazımda düğüm düğüm...Ne söylenebilir ki...Dünyanın bütün cümleleri kifayetsiz kalıyor...Acıyı yudum yudum içmek bu olsa gerek...Rabbim sabır versin ,eşinize de gani gani rahmet eylesin....BDV da herkes derdini paylaşıyor,fikir istiyor,yol istiyor ; kimsenin derdini küçümsemek değil amacım ama o kadar basit ''dert'' diye nitelendirilebilecek konunun yanında çok ağır geldi bu dert...Çok zor bir sabır imtihanı ama adı üzerinde imtihan...Dünyanın en zor sabır imtihanlarından biri ama Rabbim size bir can alıp bir can verme lütfunda bulunmuş,eşinizin acısını evladınızda hafifletmeniz,teselli bulabilmeniz ümidiyle...Buraya ''ailesi şort giydirmediği için '' yazan arkadaşım veya ona benzer çokkk sudan dertlerle yazan arkadaşlarım ZANNETMEYİN Kİ TEK DERT SİZDE VAR,SİZDEKİ DERDİ NİMET SZAYANLAR VAR...[/QUOTE
İyi dileklerin için sağol Rabbim kimseye böyle dert vermesin
Amin canım inşallahAllah sabır versin, eşinizin de kabri nur, mekanı cennet olsun.
çok üzüldüm, canınız ne kadar acıyordur ama küçük bir melek size tutunmuş siz de hayata onun için daha da sıkı tutunursunuz inşAllah.
ne denir ki sözlerin kifayetsiz kaldığı anlar, Rabbim bebeğinizle sizi ayırmasın, sağlıklı doğsun inşAllah.
Allah bir canı almış başka can vermiş. ne diyebiliriz her şey insanlar için.. sabır..Amin İnşallah Biliyormusun vefat ettiği gün bebeğimin embriyo dan fetuse geçtiği dönemmiş Canlandığı dönem bu kadar tesadüf olamaz
Eşim yaşarken tek korkum ona birşey olmasıydı. Acaba diyorum Rabbim kulunu enbüyük korkusuyla mı sınıyor yada çok bağlandığım için mi elimden aldı bilmiyorum. Şuan hastanedeyim çıkarsam da biraz akrabalarda kalırım sanırım.Benim en korktuğum şey.Allah'tan sabır ve rahmet dilemekten başka ne gelir elden. Biz ne dersek diyelim geceleyin yatarken gündüz evdeyken nasıl üzülüyorsundur. Bir süre evden uzaklaş. Başka yerlere git. Değişiklik yap. Hatta yapabiliyorsan annenle kardeşinle uyu. Yalnız uyuma.. Çok zor çok.
Rabbim sizede sabır versin seninde acın çok yeni. Allah mekanını cennet etsin.Allahim sabir versin.
Sizi o kadar iyi anlıyorumki..
Bende esimi kalp krizi gecirirken buldum. Kizimiza sarilmisti. 8 yilin ustune tup bebek ile oldu. Kaybedeli daha iki buçuk ay oldu.
Benzer şeyler yasamisiz.
Rabbim yerlerinde rahatlansirsin.
Sabır sabır sabir..
Rabbim kim
Daha 4.5 yıllık evliyiz herşeyimiz yolunda gidiyordu uzun zamandır bebek istiyorduk hamile kaldım eşimle perşembe günü keseyi gördük çok heyecanlıydı " yüreğim göçecek gibi oluyor " dedi doktora sonra cuma günü okul açılışına gitti akşam herzamanki gibİ sohbet tv sonra ben yattım o çalışma odasına çıktı. Gece 3 te yukardan gelen inleme sesiyle kalktım koştum eşim yere düşmüş nefes almaya çalışıyor şuuru gitmiş ne kadar öyle kaldı aklıma geldikçe deliriyorum 38 gün yoğun bakımda kaldı orada tekrar beyin kanaması geçirdi doktorlar hergün iyiye gidiyor dedi ama enfeksiyon ve ilaçlardan organlar iflas etmiş. Bebeğim için tutundum hastanede olmasam beni yalnız bıraksalarda intihar etsem diye çok düşündüm şimdi ne yaparım bilmiyorum Beraber evladimizı büyüyecektir.
Rabbim kimseye böyle dert vermesin demek istemiş alıntılarken yanlışlık olmuş sanırımRabbim,bizi yaratan Allah,yaratan...Rabbim sabır versin dedim.Bunu anlamadınız mı yoksa bilmiyor musunuz?Neyse ben 1. si üzerinde duruyorum...
Rabbim kimseye böyle dert vermesin demek istemiş alıntılarken yanlışlık olmuş sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?