hamileyken eşimi kaybettim

sn aslan gibi olduktan sonra kimse birşey yapamaz ben herşeyi kendim hallediyorum tabi aileler yanimda ben büyükşehir deyim

Allah rahmet eylesin... size sabırların en büyüğünü versin inşallah... lütfen ayakta durun. elbette acınızı anlayamam evli bile değilim çünkü... yakın bir arkadaşımın babası da o doğmadan önce ölmüş. 2 ablası var. annesini gördüm arkadaşımın, maşallah dimdik ayaktaydı kadın, ve öyle bir gülümsüyor ki... çok müthiş bir insan. 3 kız çocuğunu kimseden destek görmeden büyütmüş, okutmuş. 2si evli şimdi çocukları var... arkadaşımın annesine öyle büyük bir saygım var ki anlatamam...

inşallah size de Allah büyük bir sabır metanet ve güç versin. inşallah hep dimdik ayakta durun... Allah daima bebeğinizin ve sizin yardımcısı olsun....

Sağol senin cevabın beni biraz rahatlattı inşallah bebeğimde bir 20 yıl sonra böyle düşünür
Düşünecek canım sen kendini bırakma o eşinin de bir parçası ikiniz için buyuteceksin evladını herşey dilerim ikiniz için çok ama çok güzel olsun,esin içinde Allahtan rahmet diliyorum.

Allah rahmet eylesin çok, çok üzüldüm inanın. Eşinizin mekanı cennet olsun, Rabbim tüm günahlarını affetsin. Giden gidiyor siz kalan taraftasınız. Ve hayatınıza zor da olsa devam etmek zorundasınız. Ve güzel olan kısım da ondan size kalan bir parça, bir hatıra, bir bebeğiniz var.. Ona sıkıca sarılın. Rabbim size de ailesine de sabır versin. Sizin için herşeyin en güzelini diliyorum..

başınız sağ olsun.
Allah size sabır versin inşallah.
bebeğinize sarılın. sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinizle.

Herşey yolunda giderken tepetaklak olmak bu Allah kimseye yaşatmasın. Büyük bir boşluk yalnızlık savunmasızlık güvensizlik içine düşüyor insan.

Amin canım inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur.

Rabbim kim

Amin canım inşallah

Eşim yaşarken tek korkum ona birşey olmasıydı. Acaba diyorum Rabbim kulunu enbüyük korkusuyla mı sınıyor yada çok bağlandığım için mi elimden aldı bilmiyorum. Şuan hastanedeyim çıkarsam da biraz akrabalarda kalırım sanırım.

Rabbim sizede sabır versin seninde acın çok yeni. Allah mekanını cennet etsin.

Eşinize allah rahmet eylesin çok şükür ki ailelerzimlz var yanımızda zor durumda olduğumuzda artık çok güçlü olmalısın kendini bırakmamalısın o yavru bunu hisseder üzgün olduğunda

Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun.
Gözlerimden yaşlar aktı gitti. Daha geçen gün benim de aklımdan öyle birşey geçmişti. Ya eşimi akşamına göremezsem diye.

Hayali bile kötü ve zor.

Giderken size kendinden bir parça bırakmış.. Size dayanma gücü verecek bir can..
Umarım sağlıklı bir şekilde evladınıza kavuşursunuz.
Allah sabırlar versin.

Offff nasıl üzüldüm şu an Rabbim sabır versin. Mekânı cennet olsun. Keşke okumasaydım.

Rabbim,bizi yaratan Allah,yaratan...Rabbim sabır versin dedim.Bunu anlamadınız mı yoksa bilmiyor musunuz?Neyse ben 1. si üzerinde duruyorum...
Rabbim kimseye böyle dert vermesin demek istemiş alıntılarken yanlışlık olmuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…