hamileyken eşimi kaybettim

Herşey yolunda giderken tepetaklak olmak bu Allah kimseye yaşatmasın. Büyük bir boşluk yalnızlık savunmasızlık güvensizlik içine düşüyor insan.

Seni su bulundugun boslugu kimse anlayamaz,ne kadr anlamaya calissakta.
Mevlam derdi verdigi gibi dermaninina verir. Yanliz degilsin, sevdigin adam hep kalbinde. Allahta senin her daim yardimcin.
Dua et, sadece hayirlisi en guzeli icin dua et.
Insallah burdakilerden hepimizden herkesten kat kat daha mutlu olursun su ilerki hayatinda. Rabbim guzel yazilar yazsin sanada yavrucaginada.Insallah yuzun hep guler bundan sonra.

Allahım yardımcınız olsun sabır versin

Gerçekten çok çok üzüldüm,
Allah rahmet eylesin, Rabbim size sabır versin.
Keşke elimden gelen birşey olsa da sizin için yapsam

Rabbim,bizi yaratan Allah,yaratan...Rabbim sabır versin dedim.Bunu anlamadınız mı yoksa bilmiyor musunuz?Neyse ben 1. si üzerinde duruyorum...
Telefondan giriyorum nete cümlenin çoğu bitmeden gönderilmiş Rabbim kimseye böyle dert vermesin ddiyordum. Yoksa Hangi cümlede Allaha isyan ettim.

Allah rahmet eylesin. .
bebeğinize rabbim sağlıklı uzun ömür versin. .

Amin canım çok sağol Allah sizede gönlünüzde olanı versin.

Siz çok güçlü bir kadınsınız eğer öyle olmasaydınız Allah size böyle bir sınav vermezdi bence çünkü Allah dağına göre kar verir demek ki sizin sınavinizda buymuş çok ağır bir sınav hemde... Ama ne mutlu ki eşinizden bir parça içinizde baktikca esinizi hatirlayacaginiz bir parca hemde. Aglamak depresyona girmek intihari dusunmek... Akliniza gelebilecek her seyi dusunup yapmak icin cok buyuk bir aciniz var ama esiniz olsa bunu istemezdi. Siz eminim ki mukemmel bir anne olucaksiniz bebeginiz babasi yaninda olmasa bile onu ne kadar sevdigini ve istedigini bilicek minik meleginiz icin guclu olun ve unutmayin bu kisa sureli bir ayrilik kisa sureli bir aci Allah obur dunyada tum sevdiklerimize kavusmayi nasip etsin

benimde sana benzer şey yaşayan tanıdım vardı kocası arkadaşlarıyla bursaya dönerken trafik kazası geçirdi biliyorum yaşadıkların zor ama yinede çocuğun için güçlü kalki ilerde annesinin ne kadar güçlü bi kadın oldunu görsün

Allah yardimcin olsun canim sabirlar versin Allah sana hayata tutunmak icin kanindan canindan esinden bir parca vermis ona siki siki saril aile evine mi dondun orada mi buyuteceksin bebegini

Allah yardımcınız olsun,eşinizinde mekanını cennet eylesin.Çok üzüldüm gerçekten...
Bebeğinizle birlikte hayata sıkı sıkı sarılın,eşiniz için güzel günler geçirin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…