Herşey yolunda giderken tepetaklak olmak bu Allah kimseye yaşatmasın. Büyük bir boşluk yalnızlık savunmasızlık güvensizlik içine düşüyor insan.
İnşallah sağolasınBasin sagolsun .rabbim mekanini cennet eylesin.evet eaiebesi hayata gitti ama sana emanetini birakmis.cok buyuk bi hediye.sana avuntu.yanliz degilsin bebegini de dusun.Allah her.guclukle bir kolaylikta.verecektir insaallah
Amin İnşallahAllah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğiniz sağlıkla doğar, ona sarılıp biraz olsun teselli bulur ve onu en iyi şekilde yetiştirirsiniz.
Amin İnşallah
Telefondan giriyorum nete cümlenin çoğu bitmeden gönderilmiş Rabbim kimseye böyle dert vermesin ddiyordum. Yoksa Hangi cümlede Allaha isyan ettim.Rabbim,bizi yaratan Allah,yaratan...Rabbim sabır versin dedim.Bunu anlamadınız mı yoksa bilmiyor musunuz?Neyse ben 1. si üzerinde duruyorum...
9 Mayıs gecesi evde düştü yoğun bakımda 38 gün kaldı.Rabbim mekanını cennet eylesin..ne kadar oldu acaba
Sağol Dua etmen yeterli canım.Gerçekten çok çok üzüldüm,
Allah rahmet eylesin, Rabbim size sabır versin.
Keşke elimden gelen birşey olsa da sizin için yapsam
9 Mayıs gecesiNe zaman oldu tam olarak bu olay? Rabbim size sabirlarin en buyugunu versin. . Bebeginizi de sizi de korusun..
9 Mayıs gecesi
Amin canım çok sağol Allah sizede gönlünüzde olanı versin.Seni su bulundugun boslugu kimse anlayamaz,ne kadr anlamaya calissakta.
Mevlam derdi verdigi gibi dermaninina verir. Yanliz degilsin, sevdigin adam hep kalbinde. Allahta senin her daim yardimcin.
Dua et, sadece hayirlisi en guzeli icin dua et.
Insallah burdakilerden hepimizden herkesten kat kat daha mutlu olursun su ilerki hayatinda. Rabbim guzel yazilar yazsin sanada yavrucaginada.Insallah yuzun hep guler bundan sonra.
Teşekkür ederim daha iyi gibiyim sen nasılsın hamilelik iyi fakat sağlık durumumdan dolayı normal beslenme yasak bebeğim için protein ilaçları kullanıyorum.ne durumdasını şimdi?
hamilelik nasıl ilerliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?