Cocugu aldirir adami da bosardim. Hem cocugu olacagina sevinmemis hem de bu triplerle ömur gecmez diye dusunuyorum.
eşin izni olmadan kürtaj yapılmıyor.
Adam sevinmemis bile ben sorun yapmaz diye dusundum. Sahsen hamileyken esim bir doktor randevusunu kacirmadi benim. Heves yok bu adamda.
daha çok yeni hamileliği, erkeklerde o heves bazen geç gelebiliyor.
yani eşin davranışları garip elbette ama çocukla ilgili mi bu durumlar ondan emin değilim, ondan öncesinde de sorun varmış da gün yüzüne çıkmamış gibi.
yine de sanmıyorum aldırmaya onay versin.
Cocugu aldirir adami da bosardim. Hem cocugu olacagina sevinmemis hem de bu triplerle ömur gecmez diye dusunuyorum.
Diyelim izin vermedi. Bebek dogunca insan birak evi toplamayi agzina bi lokma yemek koyamiyor bazen. Bende durum buydu en azindan. Bu adam o zaman da niye kahvalti hazir degil ev daginik falan der resmen ömur torpusu bence...
beni taşlarlar diye yazmaktan vazgeçtim ki sizin yazdıklarınız okudum , bu ne yaaa hayvanın önde gideni bunlar,
ben yarın dr gidiyorum çocugu aldırmaya ne sen hazırsın ne de ben , sen benim kıymetimi nezaman bilmeye başlarsan sana ozaman çocuk doguracam de . derdim
Doğru söylüyorsun ama şunlar bir çocuğu aldırabilmeyi düşündürecek kadar büyük sebepler değil.
vala en bulantısız sorunsuz hamileliği ben geçirdim ben bile ilk 3 ay halsizlik bilmem ne elimi işe süremedim. hele ramazandı yemek yapamıorm tiksiniyorum eşim oruç tutuo ama bir gün gıkı çıkmadı. ben eşime kıyamadığım için kv.mi çağırdım gel anne ben yemek yapamıorm çok üzülüorm eşime sen bak die. o da sağolsun gelip işlerimi bile yapmıştı.Diyelim izin vermedi. Bebek dogunca insan birak evi toplamayi agzina bi lokma yemek koyamiyor bazen. Bende durum buydu en azindan. Bu adam o zaman da niye kahvalti hazir degil ev daginik falan der resmen ömur torpusu bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?