hamileyken eşimin bana davranışları :(

ALlah yardımcın olsun canım.. Benım eşim ustume tıtredıgı halde bıle alınganlıgım coktur senın için uzuldum hıcbır kadın boyle muameleye haketmıyor annem tam 15 yıl yaklasık belkı de daha fazla ılgısızlık horlanma cektı babam tarafından hamıleyken keza.. Hala anlatır hep sabrettı hep ezildi zavallım şimdi ise hepımız buyuduk babam akıllandı anneme cok duskun oldu ama yaş 50 yı gecmıs o kadının genclıgıne yazık etmıssın malesef ben ve ortanca kardesımın cocuklugumuzda yasadıgımz psıkolojı bızı o kadar etkıledi ki suan ıkımızde agresıf ve tahammulsuz mutsuz bı kısılıgımız var .. Demem o ki bebegı aldırman bır cana kıymak bunun otesı berisi yok .. Ama bebek oldugunda emin ol ki evın huzursuzlugu onun gelecegını bıle etkıleyecek kucuk kardesım mutlu bır ortamda buyudu o hepımızden farklı ..Sadece dua et inan baska bısey dıyemıyorum

Daha eş olmanın ne anlama geldiğini kavrayamamış adam BABA olacak ..Ürkütücü.
İyi düşünmelisiniz.

Yaşayarak görmek de insanın imtihanı olsa gerek. Ama bu kez de aman kötü olmayayım değişti demesin diye kendinizi heba etmeyin bence. Zaten her Halükarda memnuniyet saglanamiyor bari kendinize bakın artık.
Ben annemden talimliyim. Babama 21 sene hiç memnuniyet veremedi. Ömrü heba oldu öyle gençliği bu adamı mutlu etmeye yapmadıklarini tamamlamaya gitti. Ama ne kadar taviz verdiyse babam daha çok istedi. Ben annem babama ne yaptıysa tersini eşime yaptım. Benden kıymetlisi olmadığını gördüm. Malesef kiymet görmek icin biraz sivri olmak lazim. Amin Allah cümlesine hayırlı es nasip etsin:)

Keske alıstirmasaydın kahvaltıyaoda hazır deıilmiş anlasılan..

bebek olunca herşey daha da zorlaşacak.Bu adamla devam ettirebileceğinize emin miisiniz

eşini bilmem ama senin bu tutumun kalıcı olsun hazır yol açmış sana o yolda ilerle

hamileligin daha cok cok basindasin, simdiden boyleyse sonralari cok daha zorlasiyor.. Allah yardimcin olsun. Agrilar normal kizimdada bu hamileligimdede dogurana kadar yasadim o adet sancilarini. hamilesin hasta degilsin sonucunda, pek hamilelik hakkindaki sikayetlerini belli etme. Normalde nasilsa devam etmeye calis. Yani simdi burda bosa derim yada git bebegi aldir derim ama oyle olmuyor kac tane konu gorduk. Madem o okuz sende normal davran tavir alma derim. hep biz fedakarlik yapmak zorundayiz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…