Kpss ye hazırlanıyorum Mayıs ayında sınava gireceğim. Keşke kpss ye çalışmayp ise girseydim pişman oldum bende. Eşim buraya atandı ve bilmediğim bi şehre gelin olup geldim. Bu yıl kpss var ders çalışayım hem evliliğe alışaym hem bu şehri tanıyaym ona göre sınavdan sonra çalışırm diye düşündüm şimdi bi de hamileyımvalla senınkı laftan degıl kötekten anlar gıbıme geldı...
tamamen bencıllık yapıyor, belkıde sen calısmıyorsun evın ıslerını yapmalısın bu senın gorevın derdıne dusmus olabılır keske çalışsaydınız, hep derım kadının elı para gorurse gucude soz hakkıda artar...
valla bız ıkımızde dık kafalıyız bır sekılde herkes bırbırını ıdare edıyor ama son söz hep benımdır...
ve bana yok kahvaltı hazırlamadın, yok onu toplamadın vs dıcek anında alır agzının payını susar
ne kadar birbirinizi tanısanız da evlilik başka. en az 2 yıl lazım. birbirinizi doğru tanımak ve anlamak için.AraAraOTE="Kedicikk061, post: 45615204, member: 710422"]
Asalet tasdik sınavı var mülakatı var o yüzden Mayıs sonrası düşünüyorduk erken gelince pek mutlu olmadı ya da sevgisini belli edemiyor. Değişik biriyle evliyim kisacasi mutlu değilim ruh eşim değilmiş. Nasıl yanıldım anlamadım
babası olup da yok gibi olanlar da var.
çocuk yetiştirmek zor diye kolayı seçelim, hadi öldürelim mi?
bu sorumluluktan kaçmaktır.
benim düşüncem bu.
babası olup da yok gibi olanlar da var.
çocuk yetiştirmek zor diye kolayı seçelim, hadi öldürelim mi?
bu sorumluluktan kaçmaktır.
benim düşüncem bu.
Evde yorucu birsey yok gerçekten hatta düzenli bi mutfağım var arkadaşlarımın evleri ile bazen kıyas yapıyorum onlara göre gayet düzenli benim eşim çok cimri biri onun için herşey gereksiz. Para veriyorum diye sinirini öyle çıkarıyor eve aldigim şeyler gerekli şeyler tam aksine almamış olsam ev düzensiz olurdu:) Ama belki gerçekten ev çok yorucudur, çok detay vardır..
Dağınıklıktan hoşlanmıyordur.
Hiç öz eleştiri yaptın mı kendinle ilgili.
Bazı insanlar zordur. Bende bu açıdan eşine biraz ucundan benziyorum.
Eşim çok titiz bir adam olmasına rağmen ilk yıl
resmen çatıştık.
hani sana normal gelen şey onun için normal olmayabilir.
Tek sorun bunlarsa eğer düzeltilebilir.
Evde yorucu birsey yok gerçekten hatta düzenli bi mutfağım var arkadaşlarımın evleri ile bazen kıyas yapıyorum onlara göre gayet düzenli benim eşim çok cimri biri onun için herşey gereksiz. Para veriyorum diye sinirini öyle çıkarıyor eve aldigim şeyler gerekli şeyler tam aksine almamış olsam ev düzensiz olurdu
cimri mi en çekilmez insan tiplemelerinden biri bana göre off okudukça eşinin negatif yönü çıkıyo pozitif yönü yok mu hiç bu adamınEvde yorucu birsey yok gerçekten hatta düzenli bi mutfağım var arkadaşlarımın evleri ile bazen kıyas yapıyorum onlara göre gayet düzenli benim eşim çok cimri biri onun için herşey gereksiz. Para veriyorum diye sinirini öyle çıkarıyor eve aldigim şeyler gerekli şeyler tam aksine almamış olsam ev düzensiz olurdu
Bu erkeklere de yaranlmıyor.Sabah eşi işe giderken,yerinden bile kalkmayan kadın baştacı oluyor.Her gün hazırlayıp bir gün hazırlamayınca tü kaka oluyorsun.Hamile de olmayabilirsin.Ev hali evde dağınık olabilir.Hakaret ettirmeyi gerektirmez ki.Annesi herşeyine koşturan,hizmetini hürmetini ayağına kadar getiren bir anneydi,alıştırdı da o yüzden mi öyle yapıyor acaba?Şu an kendini düşünmelisin.O öyle istiyor diye canın yanarak iş yapma.Gördüğün gibi insana kendinden başkasının faydası yok.
Evde yorucu birsey yok gerçekten hatta düzenli bi mutfağım var arkadaşlarımın evleri ile bazen kıyas yapıyorum onlara göre gayet düzenli benim eşim çok cimri biri onun için herşey gereksiz. Para veriyorum diye sinirini öyle çıkarıyor eve aldigim şeyler gerekli şeyler tam aksine almamış olsam ev düzensiz olurdu
Normalde çocukları pek sevmez hani şöyle yabancı birinin çocuğunu kucağına almak istemez. Okulda çocuklardan bikmis diye düşünüyordume ama ablasının kızı var onu çok seviyor. Sonra kedileri hiç sevmez böyle bakmaz bile ama evlerine gidince gördüm kedisi varmış onunla uyuyan biri. Kendine ait olunca seviyor belki doğunca sever yani kesin sever bundan eminim ama bana davranışları beni çok üzüyoreşinin çocuklarla arası nasıl hiç tespitin var mı bununla ilgili
ne kadar karmaşık bi adamNormalde çocukları pek sevmez hani şöyle yabancı birinin çocuğunu kucağına almak istemez. Okulda çocuklardan bikmis diye düşünüyordume ama ablasının kızı var onu çok seviyor. Sonra kedileri hiç sevmez böyle bakmaz bile ama evlerine gidince gördüm kedisi varmış onunla uyuyan biri. Kendine ait olunca seviyor belki doğunca sever yani kesin sever bundan eminim ama bana davranışları beni çok üzüyor
9 ay görüşüp evlendik. Beni çok güzel ikna etti öyle bi göz boyadı ki. 4 ay kadar aynı şehirdeydik sonra geçen Şubat ayında atandı telefon ile devam ettik sonra söz nişan düğün oldu. Eşim den önce görüştüğüm biri vardı 6 yıl görüştüm beni aldattı. O yüzden çok tanımak ile az tanımak farketmyo diye bi algı oluştu bende böyle bi hata yaptımCimrilik tense durum çok kötü.
Ne kadar birlikte oldunuz evlenmeden önce. Uzak mesafe ilişkisi miydi.
böyle adamlar genellikle sinyal verir çünkü.
O zaman şöyle yap, Eşini ciddiye alma.
Ne söylerse söylesin boşa konuşup dursun.
Kahvaltı hazırlama, dagınıklıkla ilgili birşey söyledigin de sen 10 tane söyle.
Hatta dağınık birşey varsa al fırlat duvara :)
Sende ki sopayı görünce kendinin kini saklamak isticektir.
Çocugunu doğurup biraz büyüttükten sonra sende çalışmaya başlarsın
ve hala mutsuzsan ve eşin düzelmediyse o zaman
evliliğinle ilgili kararını verirsin.
olur da umduğun gibi olup bebişinizi severse ki anlatmana göre öyle tutumunu baştan göster ona bebişin bakımyla ilgili sorumluluk yükle bu adam nasıl başlarsan öyle gider sözünün örneği olmuş resmen hem bu günlerin acısını da çıkart ondanNormalde çocukları pek sevmez hani şöyle yabancı birinin çocuğunu kucağına almak istemez. Okulda çocuklardan bikmis diye düşünüyordume ama ablasının kızı var onu çok seviyor. Sonra kedileri hiç sevmez böyle bakmaz bile ama evlerine gidince gördüm kedisi varmış onunla uyuyan biri. Kendine ait olunca seviyor belki doğunca sever yani kesin sever bundan eminim ama bana davranışları beni çok üzüyor
Tam tam denk geliyor maaşı. Bedelli askerlik yaptı benle çabuk evlenmek için onun parasini ödüyor. Ama tam denk geliyor. Ev alalım diyo düğün de ki takı paraları nin üstüne para koyup peşinat tamamlayalim diyo hiç köşe ye para atamıyoruz diye kızıyorNiye cimri? Maasi yetmediginden mi yoksa kenara para attigindan mi? Bu da onemli bak. Adam belki gecim sikintisindan dolayi istemiyor bebegi..
ayyy allah böyle eşleri bildiği yapsın,bende de var bundan bir tane. Bende senin gibi hamile halimle sinir krizi geçiyorum yaptıklarının karşısında; seninkinin farklı versiyonu ama olsun. hamile halinle seni üzüyor mu üzüyor, rabbim gönüllerine biraz vicdan koysun ne diyeyim. O böyle yaptıkça bebeğime bir şey olacak korkusuyla öfkem dahada kabarıyor kendilerineKızlar merhaba öncelikle hepimizin başı sağlosun Ankara da ki patlama da yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum inşallah böyle acı olaylar bir daha yaşanmaz.
Ben 7 aylık evliyim ve 1 aylık hamileyim şu an. Çok garip bir şekilde olma ihtimali zayıf bir önem de kaza ile hamile kaldım. Eşimle biraz oturmamış prblemlerim varı hamilelikte de maalesef bunlar beni rahatsız ediyor. Çok düşüncesiz kadın kıymeti bilmeyen biriyle evliyim kızlar. Bu yüzünü evlendikten sonra her geçen gün biraz daha farkediyrum.
Her sabah işe kahvaltısız yollamam eşimi hemde sıcak şeyler yapardım. Ben şu an çalışmıyorum evdeyim o çalışıyor diye ve bende erken kahvaltı yaparım normalde ... Şimdi hamile olduğum için mide bulantım oluyor çok şiddetli ağrılarım oluyor kızlar. Bugün kahvaltı hazırlamadım. Bana hazırlamak istemiyorum de yalan söyleme karnım ağrıyor diye bahane yapma dedi. bi an öyle kötü oldum ki ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim şu an yazarken bile ağlamaya başladım. Bana surat yaptı ve sorduğum sorulara cevap vermeden dolaptan birşeyler atıştırıp çıktı ve biliyorm kahvaltı hazırlamaıdm iye yaptı. Ben hamileyim ağrılı geçiyor bi de zaten hazır eğilim anne olmaya... Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. sınava hazırlanıyrum bi taraftan. Bana destek olacağı yere böyle şeyler yapıyor. Hiç hamile kalmama bebek olacağına sevinmiyor.... Bu aralar gerçekten sancım oluyr ve dış gebelikten korkuyrum çarşamba günü ultrasonda görünecek inşallah. zaten ağrılarım var adet ağrısı gibi.. Bu aralar eve pek iş yapamıyorum akşam yemeğini hazırlarım. normalde kahvaltıyı da hazırlıyorum ama bugün hazırlayamaıdm. Ev çok dağınık falan laf çarpıtmalar. Ev dağnık falan değil sadece kendisi oturma odasında spor yapıyor akşamları ve halı koltuklar kayıyor eğri duruyor. oda sınava hazırlanıyor etrafta kalemleri kağıtları kitapları. yerde çorabı... önceden yapardım artık kendi dağıttığı şeyleri kendisi toplasn diye yapmıyorum ve bana dağınık oluğumu söylüyor ya hamileyken dağınık olsam bile bana bu şekilde söylemesi doğru değil bi de kendi dağınıklığı....
Hastaneye kontrolllere tek gidiyrum inanın nasıl zoruma gidiyor anlatamam kızlar... Yarın bilerek kontrolu saat 5 e yirmi kalaya aldım beraber gidelim bana diyor ki sen tek gitsen olur mu diyor... sınava gireceğim diyor. bende sınava gireceğim diyorum. Sonra surat yapıyrum tamam beraber gideriz diyor. kızlar daha okadar çok şey var ki..... Siz olsanız böyle bir eşiniz olsa ne yapardınız?
9 ay görüşüp evlendik. Beni çok güzel ikna etti öyle bi göz boyadı ki. 4 ay kadar aynı şehirdeydik sonra geçen Şubat ayında atandı telefon ile devam ettik sonra söz nişan düğün oldu. Eşim den önce görüştüğüm biri vardı 6 yıl görüştüm beni aldattı. O yüzden çok tanımak ile az tanımak farketmyo diye bi algı oluştu bende böyle bi hata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?