hamileyken eşimin bana davranışları :(

AraAraOTE="Kedicikk061, post: 45615204, member: 710422"]Bebeği neden istemiyodu eşin
Bi de kahvaltı olayına gelince bazen benimde yataktan çıkasım gelmediğinde geri dalarım kalkamam eşimde sana kıyamam ben diye seslenmez sonra mesaj atar içinden gelmiyo kalkmıyosun beni yolcu etmiyosun diye bazende kendisi yat kalkma der
Senin eşini kahvaltıyla ilgili durumunu normal
karşıladım ama bebekle ilgili kontrole sen git
sınavım var demesi bebeği istemediğini bariz
belli etmesi hoş değil ikinizin bebeği aynı
özveriyi göstermesi lazım ki sen bir de
karnında taşıyacaksın ikinizin bebeği
olduğunu hatırlat ona o farkına varamamış henüz[/QUOTE]
Asalet tasdik sınavı var mülakatı var o yüzden Mayıs sonrası düşünüyorduk erken gelince pek mutlu olmadı ya da sevgisini belli edemiyor. Değişik biriyle evliyim kisacasi mutlu değilim ruh e
Kpss ye hazırlanıyorum Mayıs ayında sınava gireceğim. Keşke kpss ye çalışmayp ise girseydim pişman oldum bende. Eşim buraya atandı ve bilmediğim bi şehre gelin olup geldim. Bu yıl kpss var ders çalışayım hem evliliğe alışaym hem bu şehri tanıyaym ona göre sınavdan sonra çalışırm diye düşündüm şimdi bi de hamileyım

eşin yontulmamış odun resmen yontulması gerek ama şu safhada senin buna sabrın yeter mi bilemiyorum

ne kadar birbirinizi tanısanız da evlilik başka. en az 2 yıl lazım. birbirinizi doğru tanımak ve anlamak için.

Iste o yok gibi olanlar da belki zamaninda istememistir bebek..
babası olup da yok gibi olanlar da var.
çocuk yetiştirmek zor diye kolayı seçelim, hadi öldürelim mi?
bu sorumluluktan kaçmaktır.
benim düşüncem bu.
babası olup da yok gibi olanlar da var.
çocuk yetiştirmek zor diye kolayı seçelim, hadi öldürelim mi?
bu sorumluluktan kaçmaktır.
benim düşüncem bu.

Saygı duyarım :)

Bizde cocuk icin yanip tutusuyoruz birak esimsiz doktora gitmeyi adeti bekleyemeyip meraktan verdigim kan testinin sonucuna bile kendisi alip bakmak istiyor ilk. Bir insan nasil bu kadar soguk tepkisiz anlayissiz olabilir bunun örneği eşin. Aldir bebegi adamida bosa demeyecegim ama olurda dis gebelik falansa hic uzulme tedavini yaptir ve cidden korun bu sefer kendinide ezdirme kimse senden onemli degil. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallah.

Evde yorucu birsey yok gerçekten hatta düzenli bi mutfağım var arkadaşlarımın evleri ile bazen kıyas yapıyorum onlara göre gayet düzenli benim eşim çok cimri biri onun için herşey gereksiz. Para veriyorum diye sinirini öyle çıkarıyor eve aldigim şeyler gerekli şeyler tam aksine almamış olsam ev düzensiz olurdu

eşinin çocuklarla arası nasıl hiç tespitin var mı bununla ilgili

Niye cimri? Maasi yetmediginden mi yoksa kenara para attigindan mi? Bu da onemli bak. Adam belki gecim sikintisindan dolayi istemiyor bebegi..

cimri mi en çekilmez insan tiplemelerinden biri bana göre off okudukça eşinin negatif yönü çıkıyo pozitif yönü yok mu hiç bu adamın

Seni çook seviyor bile olabilir,ama sevgisini göstermiyordur.Yani en uyuz insan modelidir.
Sen de onun gibi davranınca totosu tutuşur değişir.Değişirse iyidir.Bir de değişmeyeni var anında terk edilesidir.
Çok çirkin davranışları var eşinin,anladığı dilde anlat ona.Beklentiye girmeden, karar ver nasıl tepki verirse nasıl davranacağınla ilgili ve uygula.

Bunu bir görev haline getirirse böyle olur
Ağrısı olmasa hamile olmasa da hazırlamayı uyanmayi canım istemedi diyebilmek gerek

Cimrilik tense durum çok kötü.
Ne kadar birlikte oldunuz evlenmeden önce. Uzak mesafe ilişkisi miydi.
böyle adamlar genellikle sinyal verir çünkü.

O zaman şöyle yap, Eşini ciddiye alma.
Ne söylerse söylesin boşa konuşup dursun.
Kahvaltı hazırlama, dagınıklıkla ilgili birşey söyledigin de sen 10 tane söyle.
Hatta dağınık birşey varsa al fırlat duvara :)
Sende ki sopayı görünce kendinin kini saklamak isticektir.

Çocugunu doğurup biraz büyüttükten sonra sende çalışmaya başlarsın
ve hala mutsuzsan ve eşin düzelmediyse o zaman
evliliğinle ilgili kararını verirsin.

eşinin çocuklarla arası nasıl hiç tespitin var mı bununla ilgili
Normalde çocukları pek sevmez hani şöyle yabancı birinin çocuğunu kucağına almak istemez. Okulda çocuklardan bikmis diye düşünüyordume ama ablasının kızı var onu çok seviyor. Sonra kedileri hiç sevmez böyle bakmaz bile ama evlerine gidince gördüm kedisi varmış onunla uyuyan biri. Kendine ait olunca seviyor belki doğunca sever yani kesin sever bundan eminim ama bana davranışları beni çok üzüyor

ne kadar karmaşık bi adam

Sanki hizmete çok alıştırmışsın gibi eşini.

Şu konumda dibine kadar haklısın, hamile kadını hizmete zorlamak gaddarlık değil de nedir? (Surat asmak bile zorlamaktır)
Ama bazı erkekler bunu göremeyebiliyor, ya da şöyle bi kafa oluyor: "Hamileliği abartıyon mu, annem de hamileymiş ama hep hizmet etmiş babama" ... Bu biraz aileden geliyor, biraz da merhamet duygusu.

Sen de çalışan bi kadın olsan, eskisi kadar ses çıkaramaz diye de düşünüyorum açıkçası.

Anladığım kadarıyla çözümlemeye çalışıyorum ama, gerçekten can sıkıcı bir durum canım
Yani bebeğini görmek için heves bir yana, seninki umursamıyor... Ufak bi kıskançlık da olabilir mi sanki?
Vardır öyleleri... Çocuğunu bir süre kıskanan adamlar olurmuş.

9 ay görüşüp evlendik. Beni çok güzel ikna etti öyle bi göz boyadı ki. 4 ay kadar aynı şehirdeydik sonra geçen Şubat ayında atandı telefon ile devam ettik sonra söz nişan düğün oldu. Eşim den önce görüştüğüm biri vardı 6 yıl görüştüm beni aldattı. O yüzden çok tanımak ile az tanımak farketmyo diye bi algı oluştu bende böyle bi hata yaptım

olur da umduğun gibi olup bebişinizi severse ki anlatmana göre öyle tutumunu baştan göster ona bebişin bakımyla ilgili sorumluluk yükle bu adam nasıl başlarsan öyle gider sözünün örneği olmuş resmen hem bu günlerin acısını da çıkart ondan

Niye cimri? Maasi yetmediginden mi yoksa kenara para attigindan mi? Bu da onemli bak. Adam belki gecim sikintisindan dolayi istemiyor bebegi..
Tam tam denk geliyor maaşı. Bedelli askerlik yaptı benle çabuk evlenmek için onun parasini ödüyor. Ama tam denk geliyor. Ev alalım diyo düğün de ki takı paraları nin üstüne para koyup peşinat tamamlayalim diyo hiç köşe ye para atamıyoruz diye kızıyor

ayyy allah böyle eşleri bildiği yapsın,bende de var bundan bir tane. Bende senin gibi hamile halimle sinir krizi geçiyorum yaptıklarının karşısında; seninkinin farklı versiyonu ama olsun. hamile halinle seni üzüyor mu üzüyor, rabbim gönüllerine biraz vicdan koysun ne diyeyim. O böyle yaptıkça bebeğime bir şey olacak korkusuyla öfkem dahada kabarıyor kendilerine

Anladım,
Sende biraz yapı itibariyle kırılgan naif bir bayansın sanırım,
yani ben öyle hissettim.

Onun için biraz değişmeni önericem sana :)

Kırılan değil, kıran tarafa geç biraz.

Hamilelikten dolayı bahane uydurduğunu söylerse
bir daha
evet bundan iyi bahane mi olur yatıcam tabi diye
çat diye yapıştır suratına.
Bir şokla tanışsın artık paşa bey.

Dağınıklıktan dolayı sana çattığı bir vakit
ben rahatsız değilim, kim rahatsızsa o toplasın diye al kahveni
otur yayıl koltuğa.
Tv de zapla biraz :)

Sen kafaya takıp agladıkça yada kırıldığını gösterdikçe
düzelmez bu öküz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…