hamileyken eşimin bana davranışları :(

Bi adam simdiden boyleyse -ki hamilelikte tum erkekler esini bastaci yapiyor cevremde- duzelecegini hic sanmiyorum. Bilmiyorum ya babanin ya da annenin cocugu istememesi benim icin yeterli aldirmak icin. Sonucta iki kisinin de hayati degisecek..

Diyorum ya temelde söylediklerin de haklısın.
Ama burada eş kesin bir dille çocugu istemiyorum dememiş.

Davranışlarından yola çıkarak konu sahibi öyle olduğunu düşünüyor.
Ki zaten 7 aylık evliliklerinde baştan beri problem yaşıyorlarmış.

Bu davranışları bebek yüzünden diyemeyiz.

Şu aşamada eniyle boyuyla oturup karşılıklı tüm duygularını paylaşıp
ne istediklerini yada ne beklediklerini konuşmaları daha doğru olur.

Trip atıp fevri hareket edilebilecek bir mevzu olarak göremiyorum bu konuyu.

Biz onceki sorunlari bilmedigimiz icin de saglikli yorum yapamiyoruz suan. Bir de o durumlari goz onunde bulundurmak lazim.

Erkekler ilk basta anlamiyo bazi seyleri. Benimde eşim ilk ayda hic anlamadi ama zaman gectikce daha da uzerime düşmeye basladi, ama sizin evliliginiz ilk gunden.bu yana sorunluymus, senin yerinde olsam hic bise yapmazdim. Senin gorevin degil tum ev islerini yapmak. Sakın tartismayim kavga etmeyim diye isleri yapma. Kavga etsende sakın onun istediklerini yapma

valla senınkı laftan degıl kötekten anlar gıbıme geldı...
tamamen bencıllık yapıyor, belkıde sen calısmıyorsun evın ıslerını yapmalısın bu senın gorevın derdıne dusmus olabılır keske çalışsaydınız, hep derım kadının elı para gorurse gucude soz hakkıda artar...
valla bız ıkımızde dık kafalıyız bır sekılde herkes bırbırını ıdare edıyor ama son söz hep benımdır...
ve bana yok kahvaltı hazırlamadın, yok onu toplamadın vs dıcek anında alır agzının payını susar

bana eşinizin hareketleri normal gelmedi..

bizimki daha bebek yokken yediğime içtiğime dikkat eder ağır kaldırma uykuna dikkat et vs..
senin eşin bebeği istemiyor gibi sanki.
birde siz ona kahvaltı hazırlamak zorunda değilsiniz ki çalışmıyor olmanız ona her dk istediği herşeyi yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.
ağrım vardı yapmadım bittii.

Cnm ben artık ne olursa olsun aldıramam. Beni ömür boyu rahatsız eder Vicdanım. Belki gün gelir bu adamın davranışlarına katlanamam yollarımızi ayırıriz belki çünkü böyle bir insanla ömür zor geçecek gibi görünüyor. Severek evlendik. Nikah olana kadar üstüme titreyen biriydi nikah oldu yavaş yavaş değişti işte sürekli devam ediyor ve beni yaralıyor değişiklikleri. Ben öyle ince düşünceli biriyim ki karşımda ki de affedesiniz ama bi o kadar öküz. Mesela portakal sıkar pipet takar üstüne süs takarm sevmez gereksiz şeyler ile uğraşıyorsun der saygısı hiç yok oysa ben aramızda ki saygıyı azaltacak hiçbir şey yapmıyorum. Sanırım saygı biraz da karakter ile alakali birsey. Eşim öğretmen Asalet tasdik sınavına girecek haftaya. Sınava konsantre olduğunu söylüyor sınavdan sonra evde herseyi ben yapacağım diyor ama bazen böyle şeyler söyleyen insan bazen bambaşka biri oluyor. Ben ayrılmak istediğimi bazen dile getiriyorum hemen bambaşka biri oluyor ilgi alaka böyle iyi davranmalar 180 derece dönüyor resmen ama etkisi yarım saat sürüyor. Bi kere ciddi anlamda ayrılmak istediğimi söyledim valizimi topladm beni asılıyor bırakmıyor zorla tutuyor beni kızlar. Böyle bi adam ile nasıl evlendim (

Aynen. Valla isteyen taslayabilir ben durust olma taraftariyim. Baba sevgisi olmadan buyuyecegine dogmasin daha iyi bence.
baba öküz diye suçsuz bir cana kıymak mı çözüm?
nice anneler var ki babanın yokluğunu hissettirmeyen.
konu sahibi eşinin yontulmaya ihtiyacı var. zamanla konuşarak tartışarak orta bir yol bulursunuz inşallah.

Her zaman anlatıyorum kırıldıgmı çok Üzgün bi şekilde ifade edince Özür diliyor. Ben dağınık sevmiyorum diyor bende diyorum ki senin dağınıklığın. Sende tut biraz alışık değilim diyorum. Bu sefer haksız olduğunu anlayınca yok evde çok kalem var çok tabak çanak var hersey çok fazla diyo gözüm yorulyo diyo. Benim mutfakta herseyim yerli yerinde onu rahatsız eden eve aldigim şeylere verdiğim para gerekli şeyleri alıyorum. Mesela o istiyor ki baharat çay şeker için ekstra kutu olmasın biten turşu zeytin kavanozlarina koy diyor bu kadar cimri biri

Ben kendi fikrimi soyledim,ilgili bi babayla bile bi cocugu buyuturken zorlaniyorum,yoruluyorum. Bence cocuk ne olursa olsun babasinin eksikligini yasar.

AraAraOTE="Kedicikk061, post: 45615204, member: 710422"]Bebeği neden istemiyodu eşin
Bi de kahvaltı olayına gelince bazen benimde yataktan çıkasım gelmediğinde geri dalarım kalkamam eşimde sana kıyamam ben diye seslenmez sonra mesaj atar içinden gelmiyo kalkmıyosun beni yolcu etmiyosun diye bazende kendisi yat kalkma der
Senin eşini kahvaltıyla ilgili durumunu normal
karşıladım ama bebekle ilgili kontrole sen git
sınavım var demesi bebeği istemediğini bariz
belli etmesi hoş değil ikinizin bebeği aynı
özveriyi göstermesi lazım ki sen bir de
karnında taşıyacaksın ikinizin bebeği
olduğunu hatırlat ona o farkına varamamış henüz[/QUOTE]
Asalet tasdik sınavı var mülakatı var o yüzden Mayıs sonrası düşünüyorduk erken gelince pek mutlu olmadı ya da sevgisini belli edemiyor. Değişik biriyle evliyim kisacasi mutlu değilim ruh eşim değilmiş. Nasıl yanıldım anlamadım

:) Ama belki gerçekten ev çok yorucudur, çok detay vardır..
Dağınıklıktan hoşlanmıyordur.
Hiç öz eleştiri yaptın mı kendinle ilgili.

Bazı insanlar zordur. Bende bu açıdan eşine biraz ucundan benziyorum.
Eşim çok titiz bir adam olmasına rağmen ilk yıl
resmen çatıştık.
hani sana normal gelen şey onun için normal olmayabilir.

Tek sorun bunlarsa eğer düzeltilebilir.

Ben kendi fikrimi soyledim,ilgili bi babayla bile bi cocugu buyuturken zorlaniyorum,yoruluyorum. Bence cocuk ne olursa olsun babasinin eksikligini yasar.
babası olup da yok gibi olanlar da var.
çocuk yetiştirmek zor diye kolayı seçelim, hadi öldürelim mi?
bu sorumluluktan kaçmaktır.
benim düşüncem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…