Bi adam simdiden boyleyse -ki hamilelikte tum erkekler esini bastaci yapiyor cevremde- duzelecegini hic sanmiyorum. Bilmiyorum ya babanin ya da annenin cocugu istememesi benim icin yeterli aldirmak icin. Sonucta iki kisinin de hayati degisecek..
Diyorum ya temelde söylediklerin de haklısın.
Ama burada eş kesin bir dille çocugu istemiyorum dememiş.
Davranışlarından yola çıkarak konu sahibi öyle olduğunu düşünüyor.
Ki zaten 7 aylık evliliklerinde baştan beri problem yaşıyorlarmış.
Bu davranışları bebek yüzünden diyemeyiz.
Şu aşamada eniyle boyuyla oturup karşılıklı tüm duygularını paylaşıp
ne istediklerini yada ne beklediklerini konuşmaları daha doğru olur.
Trip atıp fevri hareket edilebilecek bir mevzu olarak göremiyorum bu konuyu.
Erkekler ilk basta anlamiyo bazi seyleri. Benimde eşim ilk ayda hic anlamadi ama zaman gectikce daha da uzerime düşmeye basladi, ama sizin evliliginiz ilk gunden.bu yana sorunluymus, senin yerinde olsam hic bise yapmazdim. Senin gorevin degil tum ev islerini yapmak. Sakın tartismayim kavga etmeyim diye isleri yapma. Kavga etsende sakın onun istediklerini yapmaKızlar merhaba öncelikle hepimizin başı sağlosun Ankara da ki patlama da yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum inşallah böyle acı olaylar bir daha yaşanmaz.
Ben 7 aylık evliyim ve 1 aylık hamileyim şu an. Çok garip bir şekilde olma ihtimali zayıf bir önem de kaza ile hamile kaldım. Eşimle biraz oturmamış prblemlerim varı hamilelikte de maalesef bunlar beni rahatsız ediyor. Çok düşüncesiz kadın kıymeti bilmeyen biriyle evliyim kızlar. Bu yüzünü evlendikten sonra her geçen gün biraz daha farkediyrum.
Her sabah işe kahvaltısız yollamam eşimi hemde sıcak şeyler yapardım. Ben şu an çalışmıyorum evdeyim o çalışıyor diye ve bende erken kahvaltı yaparım normalde ... Şimdi hamile olduğum için mide bulantım oluyor çok şiddetli ağrılarım oluyor kızlar. Bugün kahvaltı hazırlamadım. Bana hazırlamak istemiyorum de yalan söyleme karnım ağrıyor diye bahane yapma dedi. bi an öyle kötü oldum ki ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim şu an yazarken bile ağlamaya başladım. Bana surat yaptı ve sorduğum sorulara cevap vermeden dolaptan birşeyler atıştırıp çıktı ve biliyorm kahvaltı hazırlamaıdm iye yaptı. Ben hamileyim ağrılı geçiyor bi de zaten hazır eğilim anne olmaya... Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. sınava hazırlanıyrum bi taraftan. Bana destek olacağı yere böyle şeyler yapıyor. Hiç hamile kalmama bebek olacağına sevinmiyor.... Bu aralar gerçekten sancım oluyr ve dış gebelikten korkuyrum çarşamba günü ultrasonda görünecek inşallah. zaten ağrılarım var adet ağrısı gibi.. Bu aralar eve pek iş yapamıyorum akşam yemeğini hazırlarım. normalde kahvaltıyı da hazırlıyorum ama bugün hazırlayamaıdm. Ev çok dağınık falan laf çarpıtmalar. Ev dağnık falan değil sadece kendisi oturma odasında spor yapıyor akşamları ve halı koltuklar kayıyor eğri duruyor. oda sınava hazırlanıyor etrafta kalemleri kağıtları kitapları. yerde çorabı... önceden yapardım artık kendi dağıttığı şeyleri kendisi toplasn diye yapmıyorum ve bana dağınık oluğumu söylüyor ya hamileyken dağınık olsam bile bana bu şekilde söylemesi doğru değil bi de kendi dağınıklığı....
Hastaneye kontrolllere tek gidiyrum inanın nasıl zoruma gidiyor anlatamam kızlar... Yarın bilerek kontrolu saat 5 e yirmi kalaya aldım beraber gidelim bana diyor ki sen tek gitsen olur mu diyor... sınava gireceğim diyor. bende sınava gireceğim diyorum. Sonra surat yapıyrum tamam beraber gideriz diyor. kızlar daha okadar çok şey var ki..... Siz olsanız böyle bir eşiniz olsa ne yapardınız?
Bir biz kazayla hamile kalamadık arkadaş...
Insallah kalirsin canim. Stres yapma gun sayma.
valla senınkı laftan degıl kötekten anlar gıbıme geldı...Kızlar merhaba öncelikle hepimizin başı sağlosun Ankara da ki patlama da yakınlarını kaybedenlere Allah'tan sabır diliyorum inşallah böyle acı olaylar bir daha yaşanmaz.
Ben 7 aylık evliyim ve 1 aylık hamileyim şu an. Çok garip bir şekilde olma ihtimali zayıf bir önem de kaza ile hamile kaldım. Eşimle biraz oturmamış prblemlerim varı hamilelikte de maalesef bunlar beni rahatsız ediyor. Çok düşüncesiz kadın kıymeti bilmeyen biriyle evliyim kızlar. Bu yüzünü evlendikten sonra her geçen gün biraz daha farkediyrum.
Her sabah işe kahvaltısız yollamam eşimi hemde sıcak şeyler yapardım. Ben şu an çalışmıyorum evdeyim o çalışıyor diye ve bende erken kahvaltı yaparım normalde ... Şimdi hamile olduğum için mide bulantım oluyor çok şiddetli ağrılarım oluyor kızlar. Bugün kahvaltı hazırlamadım. Bana hazırlamak istemiyorum de yalan söyleme karnım ağrıyor diye bahane yapma dedi. bi an öyle kötü oldum ki ben nasıl bi insanla evlenmişim dedim şu an yazarken bile ağlamaya başladım. Bana surat yaptı ve sorduğum sorulara cevap vermeden dolaptan birşeyler atıştırıp çıktı ve biliyorm kahvaltı hazırlamaıdm iye yaptı. Ben hamileyim ağrılı geçiyor bi de zaten hazır eğilim anne olmaya... Kendimi hazırlamaya çalışıyorum. sınava hazırlanıyrum bi taraftan. Bana destek olacağı yere böyle şeyler yapıyor. Hiç hamile kalmama bebek olacağına sevinmiyor.... Bu aralar gerçekten sancım oluyr ve dış gebelikten korkuyrum çarşamba günü ultrasonda görünecek inşallah. zaten ağrılarım var adet ağrısı gibi.. Bu aralar eve pek iş yapamıyorum akşam yemeğini hazırlarım. normalde kahvaltıyı da hazırlıyorum ama bugün hazırlayamaıdm. Ev çok dağınık falan laf çarpıtmalar. Ev dağnık falan değil sadece kendisi oturma odasında spor yapıyor akşamları ve halı koltuklar kayıyor eğri duruyor. oda sınava hazırlanıyor etrafta kalemleri kağıtları kitapları. yerde çorabı... önceden yapardım artık kendi dağıttığı şeyleri kendisi toplasn diye yapmıyorum ve bana dağınık oluğumu söylüyor ya hamileyken dağınık olsam bile bana bu şekilde söylemesi doğru değil bi de kendi dağınıklığı....
Hastaneye kontrolllere tek gidiyrum inanın nasıl zoruma gidiyor anlatamam kızlar... Yarın bilerek kontrolu saat 5 e yirmi kalaya aldım beraber gidelim bana diyor ki sen tek gitsen olur mu diyor... sınava gireceğim diyor. bende sınava gireceğim diyorum. Sonra surat yapıyrum tamam beraber gideriz diyor. kızlar daha okadar çok şey var ki..... Siz olsanız böyle bir eşiniz olsa ne yapardınız?
Cnm ben artık ne olursa olsun aldıramam. Beni ömür boyu rahatsız eder Vicdanım. Belki gün gelir bu adamın davranışlarına katlanamam yollarımızi ayırıriz belki çünkü böyle bir insanla ömür zor geçecek gibi görünüyor. Severek evlendik. Nikah olana kadar üstüme titreyen biriydi nikah oldu yavaş yavaş değişti işte sürekli devam ediyor ve beni yaralıyor değişiklikleri. Ben öyle ince düşünceli biriyim ki karşımda ki de affedesiniz ama bi o kadar öküz. Mesela portakal sıkar pipet takar üstüne süs takarm sevmez gereksiz şeyler ile uğraşıyorsun der saygısı hiç yok oysa ben aramızda ki saygıyı azaltacak hiçbir şey yapmıyorum. Sanırım saygı biraz da karakter ile alakali birsey. Eşim öğretmen Asalet tasdik sınavına girecek haftaya. Sınava konsantre olduğunu söylüyor sınavdan sonra evde herseyi ben yapacağım diyor ama bazen böyle şeyler söyleyen insan bazen bambaşka biri oluyor. Ben ayrılmak istediğimi bazen dile getiriyorum hemen bambaşka biri oluyor ilgi alaka böyle iyi davranmalar 180 derece dönüyor resmen ama etkisi yarım saat sürüyor. Bi kere ciddi anlamda ayrılmak istediğimi söyledim valizimi topladm beni asılıyor bırakmıyor zorla tutuyor beni kızlar. Böyle bi adam ile nasıl evlendimdaha çok yeni hamileliği, erkeklerde o heves bazen geç gelebiliyor.
yani eşin davranışları garip elbette ama çocukla ilgili mi bu durumlar ondan emin değilim, ondan öncesinde de sorun varmış da gün yüzüne çıkmamış gibi.
yine de sanmıyorum aldırmaya onay versin.
Yaaa bilmiyordum şaşırdım o neden ? Niye ondan izinsiz olmuyor ki sebebini merak ettim? Adam istememiş bileeşin izni olmadan kürtaj yapılmıyor.
Yaaa bilmiyordum şaşırdım o neden ? Niye ondan izinsiz olmuyor ki sebebini merak ettim? Adam istememiş bile
baba öküz diye suçsuz bir cana kıymak mı çözüm?Aynen. Valla isteyen taslayabilir ben durust olma taraftariyim. Baba sevgisi olmadan buyuyecegine dogmasin daha iyi bence.
Her zaman anlatıyorum kırıldıgmı çok Üzgün bi şekilde ifade edince Özür diliyor. Ben dağınık sevmiyorum diyor bende diyorum ki senin dağınıklığın. Sende tut biraz alışık değilim diyorum. Bu sefer haksız olduğunu anlayınca yok evde çok kalem var çok tabak çanak var hersey çok fazla diyo gözüm yorulyo diyo. Benim mutfakta herseyim yerli yerinde onu rahatsız eden eve aldigim şeylere verdiğim para gerekli şeyleri alıyorum. Mesela o istiyor ki baharat çay şeker için ekstra kutu olmasın biten turşu zeytin kavanozlarina koy diyor bu kadar cimri biriPeki bu duygularını eşinle paylaştın mı.
Hamileliğini bahane olarak görmesi çok kırıcı.
Kırıldığını ve üzüldüğünü,
değer görmediğini düşündüğünü mutlaka anlatmalısın.
baba öküz diye suçsuz bir cana kıymak mı çözüm?
nice anneler var ki babanın yokluğunu hissettirmeyen.
konu sahibi eşinin yontulmaya ihtiyacı var. zamanla konuşarak tartışarak orta bir yol bulursunuz inşallah.
İlginç bi yaptırımKanunen babanin imzasi sart
Her zaman anlatıyorum kırıldıgmı çok Üzgün bi şekilde ifade edince Özür diliyor. Ben dağınık sevmiyorum diyor bende diyorum ki senin dağınıklığın. Sende tut biraz alışık değilim diyorum. Bu sefer haksız olduğunu anlayınca yok evde çok kalem var çok tabak çanak var hersey çok fazla diyo gözüm yorulyo diyo. Benim mutfakta herseyim yerli yerinde onu rahatsız eden eve aldigim şeylere verdiğim para gerekli şeyleri alıyorum. Mesela o istiyor ki baharat çay şeker için ekstra kutu olmasın biten turşu zeytin kavanozlarina koy diyor bu kadar cimri biri
babası olup da yok gibi olanlar da var.Ben kendi fikrimi soyledim,ilgili bi babayla bile bi cocugu buyuturken zorlaniyorum,yoruluyorum. Bence cocuk ne olursa olsun babasinin eksikligini yasar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?