Anladım,
Sende biraz yapı itibariyle kırılgan naif bir bayansın sanırım,
yani ben öyle hissettim.
Onun için biraz değişmeni önericem sana :)
Kırılan değil, kıran tarafa geç biraz.
Hamilelikten dolayı bahane uydurduğunu söylerse
bir daha
evet bundan iyi bahane mi olur yatıcam tabi diye
çat diye yapıştır suratına.
Bir şokla tanışsın artık paşa bey.
Dağınıklıktan dolayı sana çattığı bir vakit
ben rahatsız değilim, kim rahatsızsa o toplasın diye al kahveni
otur yayıl koltuğa.
Tv de zapla biraz :)
Sen kafaya takıp agladıkça yada kırıldığını gösterdikçe
düzelmez bu öküz.
Cnm sen öyle deyince içimde birseyler koptu bebeğe Birsey olcak diye çok korkuyorum. Hem dış gebelik olursa ikinci doğumda da olma riski var lütfen öyle deme bi de duaların kabul olduğu vakte gelirİnşallaha dış gebeliktir desem ayıp mı etmiş olurum bilemedim
Ne bebeğe sevinmiş ne pozitif bir insana benziyor
İşte 40 kez yaparsın Allah razı olsun denmez, 1 gün yazmazsın suçlu olursun hesabı kahvaltı meselesi
Zıkkım yesin, atla deve sanki çıkar birkaç zeytinble peynir otur ye
Hayret birşey
Cnm bende çekingenlik yok hiç hem de kendimi yanlış ifade etmiş olabilirm. Benim eşim dışardan iskender söylesem gelen paket servisi geri yollar beni rezil eder öyle düşüncesiz birisi. Zaten eve erken geliyor sürekli evde. Benimle bir hafta konuşmaz belki o derece biri. Konuşmasın zaten ama böyle olunca yediğim boğazım da kalır VelhasılSende de biraz çekingenlik var ama.
Canın iskender istiyorsa dışardan söylicem,
diye söyleyebilmelisin.
Ve ara 2 iskender söyle, gelince o da oturup zaten yiyecek.
Eşler arasında çekingenlik olmamalı.
Çok içine atıyorsun sen.
Bu adam cimri değil, dediğim gibi ince düşünemiyor.
Sen sustukça da
davranışlarınız üzerinden mana çıkarıp birbirinize sarıyor gibisiniz.
Sen açık oynamalısın artık.
Tamam ben sende istemiyorsun sanmıştımCnm sen öyle deyince içimde birseyler koptu bebeğe Birsey olcak diye çok korkuyorum. Hem dış gebelik olursa ikinci doğumda da olma riski var lütfen öyle deme bi de duaların kabul olduğu vakte gelir( eşim böyle kötü biri ama bu bebeğe Birsey olursa çok üzülürüm. Eşim sınavdan sonra düzelsin diye dua et ne olur
Yine de öyle düşünmeEvet aşırı hem de eve çok yiyecek alıyor nasıl olsa pisrck var diye. Dışarı da hiç yemek yedirmez içi gider ama eve alınca tonla para verir marketlere kasaplara. Hiç demez gel bugün yorulma yemek yapma dışarda yiyelim demez hiç. Cimri.. iyi tarafları var ama kötü tarafları öyle batıyor ki.. mesela hayatta yalan söylemez asla birini kandırmayi beceremez kesinlikle aldatacagna inanmam. Hani istese de yapamaz ve cok Allah korkusu olan biri beş vakit namazındadir ama nasıl böyle bana karşı düşüncesiz anlamıyorum
Cnm bende çekingenlik yok hiç hem de kendimi yanlış ifade etmiş olabilirm. Benim eşim dışardan iskender söylesem gelen paket servisi geri yollar beni rezil eder öyle düşüncesiz birisi. Zaten eve erken geliyor sürekli evde. Benimle bir hafta konuşmaz belki o derece biri. Konuşmasın zaten ama böyle olunca yediğim boğazım da kalır Velhasıl
Cnm aslında istemiyordum ama ona almıştım böyle annelik duygusu mu bilmiyorum birsey olacak diye çok korkuyorumTamam ben sende istemiyorsun sanmıştım
Allah hayırlısını versin diyeyim
Evladın da eşin de
Ama daha yeni evlisiniz fazla şımartma, hakkını savun
Nasıl başlarsan öyle gide rçünkü, bak bi kahvaltıya bile alışmış diye bi gün yapılmayınca kudurmuş
Ne güzel kocişin varmışBöyle birsey olabilir mi ya? 13 aylik evliyim eşime 1 kez kahvalti hazirlamadim hazirlamamda. Arada canı tost ister ya da evde kek borek yapmissam veririm yaninda goturur. Neden hazirlamazsin diyenlere eşimin anneside hazirlamazmis. Gerci k.validem ilk evlendigimde bir iki dedi iste hazirla falan ama yer mi Turk kizi :) esimde istemedi Allahi var, bende sabah erken kahvalti etmem. O yuzden kahvalti mevzumuz yoktur, onun harici ruh halim kotuyse evi toparlamam ya da yemek yapmam herzaman degil tabiki ama esim onada bisey demez sagolsun. Gecen hafta 5 haftalik dusuk yasadim ve esim hamile kaldigim 3 hafta boyunca hicbisey yaptirmadi bana cidden ev artik aldi basinu gitti. Isten gelir o toplardi evi Allah razi olsun. Ama is kendinizde bitiyor biraz caniniz tatli olsun, o kadar heder etmeyin kendinizi boyle seylere sonra cok uzulursunuz
Yine de öyle düşünme
Kocam hafız ama eş değişmeli yöntem sundu denen konularda okuduk
Hem düzen istiyo, hem düzen için kullanılan eşyalara karşıHer zaman anlatıyorum kırıldıgmı çok Üzgün bi şekilde ifade edince Özür diliyor. Ben dağınık sevmiyorum diyor bende diyorum ki senin dağınıklığın. Sende tut biraz alışık değilim diyorum. Bu sefer haksız olduğunu anlayınca yok evde çok kalem var çok tabak çanak var hersey çok fazla diyo gözüm yorulyo diyo. Benim mutfakta herseyim yerli yerinde onu rahatsız eden eve aldigim şeylere verdiğim para gerekli şeyleri alıyorum. Mesela o istiyor ki baharat çay şeker için ekstra kutu olmasın biten turşu zeytin kavanozlarina koy diyor bu kadar cimri biri
Çok ciddiyimyokk artık daha neler ciddi misin
Ne güzel kocişin varmış
bi yaşıma daha girdim erken yaşlanıcam bu gidişleÇok ciddiyim
İşte ibadet başka şey
İnsanlık başka
Aileden görmüşse namazı adeten kılıyorlar
Ama diğer günahlar hak getire
Mesela az önce de bi kadın başımı zorla kapattı deyip, ardından şiddet gördüğünü söylüyo
Hayır yani saçın açıklığı günah ta, canlıya şiddet sevap mı
Saçmalardan seçmeler
Böyle insanlar yüzünden millet 'hacıdan hocadan korkacan' diyor maalesef
Ohoobi yaşıma daha girdim erken yaşlanıcam bu gidişle
o ne laOhoo
Sen şimdi torununu emzirmeye çalışan kayınvalide konusunu da ıskalamışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?