hamileyken eşimin bana davranışları :(

+1
Bence de yap bunları
Meydanı fazla boş bulmuş

Cnm sen öyle deyince içimde birseyler koptu bebeğe Birsey olcak diye çok korkuyorum. Hem dış gebelik olursa ikinci doğumda da olma riski var lütfen öyle deme bi de duaların kabul olduğu vakte gelir ( eşim böyle kötü biri ama bu bebeğe Birsey olursa çok üzülürüm. Eşim sınavdan sonra düzelsin diye dua et ne olur

Cnm bende çekingenlik yok hiç hem de kendimi yanlış ifade etmiş olabilirm. Benim eşim dışardan iskender söylesem gelen paket servisi geri yollar beni rezil eder öyle düşüncesiz birisi. Zaten eve erken geliyor sürekli evde. Benimle bir hafta konuşmaz belki o derece biri. Konuşmasın zaten ama böyle olunca yediğim boğazım da kalır Velhasıl

Tamam ben sende istemiyorsun sanmıştım
Allah hayırlısını versin diyeyim
Evladın da eşin de
Ama daha yeni evlisiniz fazla şımartma, hakkını savun
Nasıl başlarsan öyle gide rçünkü, bak bi kahvaltıya bile alışmış diye bi gün yapılmayınca kudurmuş

Böyle birsey olabilir mi ya? 13 aylik evliyim eşime 1 kez kahvalti hazirlamadim hazirlamamda. Arada canı tost ister ya da evde kek borek yapmissam veririm yaninda goturur. Neden hazirlamazsin diyenlere eşimin anneside hazirlamazmis. Gerci k.validem ilk evlendigimde bir iki dedi iste hazirla falan ama yer mi Turk kizi :) esimde istemedi Allahi var, bende sabah erken kahvalti etmem. O yuzden kahvalti mevzumuz yoktur, onun harici ruh halim kotuyse evi toparlamam ya da yemek yapmam herzaman degil tabiki ama esim onada bisey demez sagolsun. Gecen hafta 5 haftalik dusuk yasadim ve esim hamile kaldigim 3 hafta boyunca hicbisey yaptirmadi bana cidden ev artik aldi basinu gitti. Isten gelir o toplardi evi Allah razi olsun. Ama is kendinizde bitiyor biraz caniniz tatli olsun, o kadar heder etmeyin kendinizi boyle seylere sonra cok uzulursunuz

Yine de öyle düşünme
Kocam hafız ama eş değişmeli yöntem sundu denen konularda okuduk

Ne bilim anlamaya çalışıyorum bende sizi :)

Zor bir adam bu. İşin kolay değil. Ama dediğim gibi ev geçindirme baskısı da yaşıyor olabilir. sınav stresi de varmış.
Belki sadece zor bir dönemden geçtiği için böyledir.

Biraz zamana bırak. Bu süre içersin dede dedigim gibi
söylediklerine karşılık ver ve kendini yıpratma.

Cnm aslında istemiyordum ama ona almıştım böyle annelik duygusu mu bilmiyorum birsey olacak diye çok korkuyorum öyle cnm hayırlısı olsun herseyin Sağol

Ne güzel kocişin varmış

Hem düzen istiyo, hem düzen için kullanılan eşyalara karşı
Çok çelişkili bi adam
Acıkınca yemek te yemeyelim hatta wc kullanmayalım ki israf olmasın deseydin

yokk artık daha neler ciddi misin
Çok ciddiyim
İşte ibadet başka şey
İnsanlık başka
Aileden görmüşse namazı adeten kılıyorlar
Ama diğer günahlar hak getire

Mesela az önce de bi kadın başımı zorla kapattı deyip, ardından şiddet gördüğünü söylüyo
Hayır yani saçın açıklığı günah ta, canlıya şiddet sevap mı
Saçmalardan seçmeler
Böyle insanlar yüzünden millet 'hacıdan hocadan korkacan' diyor maalesef

Ne güzel kocişin varmış

Canim inan hicbir insan mukemmel degil benim esimde degil. Elbet kusurlari var ama boylelerini duyunca cileden cikiyorum ben. Evimde herseyimi yaparim elimden geldikce ama yapamazsam olay bitmistir, esim asla neden boyle boyle demez ama bende asla laf ettirmem. Ben yapamiyorum iyisini biliyosan sen yardim et beraber yapalim derim. Paşa paşa eger kafasini öne, ben k.validemle yurume mesafesindeyim ve k.validem de esine gore baskin bir tip. Bana bisey diyemiyorlar cunku k.validemin ayni davranislarini yapiyorum ve onlarda bisey diyemiyorlar. Ama isin ozunde kimse bizden onemli olamaz bizim sagligimizdan ya da bizim cocugumuzdan

bi yaşıma daha girdim erken yaşlanıcam bu gidişle

Benim eşimde işyeri uzak deniz öte gidiyor gelemiyor kontrollere ama gecenlerde hava muhalefetinden gidemedi beraber gittik bebegimizi ilk kez ultrasonda canli canli gordu..ben resimeleri telefondan atiyordum ona eve gelincede bakiyordu tekrardan..benim riskli gebelik grubundanim..esim sağ olsun süperge ve temizlige yardim eder..arada söyleniyo falan ama yapiyor..gecen gun ust uste is buyurdum diye dur dinleneyim köle izahuramiyim ben dedi mesela..Ama Allah razi olsun yapiyor..senin esi de yardim eder zamanla simdi babaliga alisma evresinde olabilir hamilelikten bizlerde hassasiz birazcik..ummadiginiz anda gelen supriz bir bebek sanirim..şokunu atlatsin alisir..erkekler biraz kıskançlar ilgi onlardan gidicek diye galiba..üzülme bebeğinde etkilenmesin..

Birbirinizi cok tanımadan mı evlendiniz, adam resmen gercek yüzünü göstermiş gibi. Biri bana böyle yapsa cinnete gelir kafasına tavayı geçirirdim herhalde. Okurken icim sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…