Hamileyken eşin iş arkadaşıyla flörtleşmesi

Siliyorsa bu mesajların normal olmadığının kendisi de farkında demek ki.Bu durumda mesajların içeriğinin bence önemi yok.Nasılsın?bile yazsa ve silse art niyet ararım.Ekran görüntülerini almışsınızdır umarım.Almadıysanızda alın mutlaka kendisine sorun bakalım nasıl bir mantıklı açıklama yapacak😏
Aldım hepsinin görüntüsünü. Bir süre daha takipte kalmayı planlıyorum. Çok sabırlı bir insanımdır. Doğumda ölmez sağ kalırsam beyefendiye acı süprizler yapmayı planlıyorum.

Kesinlikle en doğrusu bu gibi görünüyor. Canim ama üzülme karninda ki sabiye yazik
Teşekkür ederim. Kendisine muhtaç bir insan değilim. Allah erkeklerin eline düşürmesin. Bir süre daha beyefendiyi takip edip, ulaşabildiğim kadar delile ulaşıp kendisine yol vereceğim gibi görünüyor.

Mesajlarda ben takilacak bir sey gormedim aslinda ama tabi esinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Yine de baska mesajlari silmezken onunla olanlari silmesi insani dusundurur.
Baska bir degisim gozlediniz mi esinizde?

Üzgünüm böyle bi durum yaşadınız için sanırım iyi giden bir evliliğiniz vardı insanın gül gibi eşi varken neden başkalarına göz kayar anlamıyorum takip etmeye devam umarım elinize daha çok delil geçer ve kök söktürürsünüz
Nankörler için yapılabilecek hiçbir şey yok.

Mesajlarda ben takilacak bir sey gormedim aslinda ama tabi esinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz.
Size katılıyorum. İlk başta inanın ben de takılmadım. Ama baktım sürekli siliyor. Bu durum onu şüpheli hale soktu. Artık paçayı nasıl sıyırır izleyip göreceğim.
mesajları silmek dışında başka bir değişiklik yok. Aynı adam.

bi süre takip edin. Bu birbirinin egosunu tatmin etme meselesi ilişkiye dönüşürse ayrılın. Önünü almak vs mantıksız. Önünü alıp engel olsanız ne olacak. Bi kez yapan bir daha yapar. Evlilik dediğimiz süreç çok uzun. Bi ömür.
Katılıyorum size. Hayat bir nankör için üzülecek kadar uzun değil.

Takılacak çok şey var kahvaltıya davet ediyor, uzun zamandır göremedim diyor, saçlarından bahsediyor sizce bunlar normal mi bana normal gelmedi kusura bakmayın

Nasil şans eseri oluyor bu? Eşini niye netten takip etme gereği duyiyorsun, madem daha önce hiç güven sorun yaşatmadi?
Bu kısım çok komik. Herkesi salak bir kendisini akıllı sanan eşim benim kişisel bilgisayarımda whatsappını açık bırakmış. Ben de buradan hiç kendi whatsapp’ı açmadığımdan kapatmak için girdim. Tam girmemle bunların yazışmaları başladı. Haliyle okudum. Ancak ekran görüntüsü almak aklıma gelmedi. Nasıl olsa silmez diye. Baktım bizim ki mesajları tak tak tak sildi. Sonradan takibe başladım.

Katılıyorum size. Hayat bir nankör için üzülecek kadar uzun değil.
Hani bakın siz mesafeli olsanız, aranızda büyük problemler olsa, uzak durmak isteseniz adamdan. Adamda büyük bi duygusal boşluk oluşsa belki derim sadece ego tatmini yapıyor, beğenilme takdir edilme duygusunu beslemek için yazışıyor başkasıyla asla ciddi ilişkiye çevirmez derim. ama sanırım normal giden bi evliliğiniz var.

Simdi biz is arkadaşlarla kahvaltıya veya öğlen yemeğe buluşuyorduk. Bunu garipsemedim. Sahsen iltifat var ve iltifat var diye düşünüyorum. Niyet önemli. Sahsen nadir iltifat ederim. Ama yaparsam da ciddiyim. Bazıları da sırf laf olsun diye iltifat eder. Bence bir süre sessizce takip edin. Ama evli insanlar bazı konularda daha hassas davranması daha iyi olur her zaman

Evli bir erkek bu şekilde hiç bir bayan ile yazışmamalı mutlaka içini kıpır kıpır eden bir duygu vardır... Bu yazışmadan onu çıkarır her bir insan...

Takılacak çok şey var kahvaltıya davet ediyor, uzun zamandır göremedim diyor, saçlarından bahsediyor sizce bunlar normal mi bana normal gelmedi kusura bakmayın
Dedigim gibi esinin huyunu suyunu konu sahibi bilir, bana anormal gelmedi yazismalar. Tabi burada gizli sakli is cevirme oldugundan siz haklisiniz.

Hani bakın siz mesafeli olsanız, aranızda büyük problemler olsa, uzak durmak isteseniz adamdan. Adamda büyük bi duygusal boşluk oluşsa belki derim sadece ego tatmini yapıyor, beğenilme takdir edilme duygusunu beslemek için yazışıyor başkasıyla asla ciddi ilişkiye çevirmez derim. ama sanırım normal giden bi evliliğiniz var.
Aslında evliliğimiz normal. Şimdi bunların birebirde konuşması tam olarak nasıl bilemiyorum. Ama eşim yıllar önce bana “bu şirkette iyi olduğumu tek kabul eden bu kız” dedi. Aslında iş anlamında kız bunu şakşaklıyor. Bu da onu ego anlamında tatmin ediyor olmalı. Çünkü ben onun mesleğinden anlamıyorum. Evde de bana şirket içi meselelerden pek bahsetmez.

Aslında evliliğimiz normal. Şimdi bunların birebirde konuşması tam olarak nasıl bilemiyorum. Ama eşim yıllar önce bana “bu şirkette iyi olduğumu tek kabul eden bu kız” dedi. Aslında iş anlamında kız bunu şakşaklıyor. Bu da onu ego anlamında tatmin ediyor olmalı. Çünkü ben onun mesleğinden anlamıyorum. Evde de bana şirket içi meselelerden pek bahsetmez.
Bende çalışıyorum. Evliyken de çalışıyordum şu an bekarım ama hep samimi olduğum arkadaş olarak gördüğüm erkekler oldu iş hayatımda. Ama kimseye böyle mesajlaşmadım. Şu an bekarım yine var samimi olduğum arkadaş, şakalaştığım espri yaptığım.. ama mesajlaşmayız. Saçımı beğenmez. İltifat etmez. Sadece iş disiplinime iltifat eder. Bahsettiğiniz Yazışmalar bence flört. Ego tatmini...

Back
X